ODPOWIEDZ
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
w sumie, masz rację... to chyba by tak nie zadziałało, nie musiałbyś być szybki, bo tych bokserek by zaraz nie było ;x
HAHA, ZABAWNE XD Ale tak, to ten od bymbru. W ogole kto nazywa w ten sposób alkohol, jeszcze wódka zrozumiem ale bymber? z czego to sie robi XD
omg, łaskotki były najgorsze, musiałabym budować fort z poduszek ;/
Wiadomość...
Kasia (dc: hicatie.exe )
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
młodszy inżynier oprogramowania AG
Awatar użytkownika
We can keep it simple, no need to overthink it
Just give me one night to show you I'm different
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-ecio osobowa
czas narracji-
postać
autor

My obsession🫦
byłbym jak ferrari albo zygzak mqueen B) pokazałbym Ci swoją prędkość bejb :*
uwaga cytuję wikipedię: Bimber – wysokoprocentowy napój alkoholowy produkowany w warunkach amatorskich. Otrzymywany zazwyczaj przez destylację okresową z zacieru z fermentacji alkoholowej. Zależnie od surowców i sposobu oczyszczania bimber różni się zapachem i smakiem.
i tak bym go zburzył :* pamiętasz bazę z foteli u mnie? XD i narzucony na nie kocyk XD nikt nie mógł tam wejść jeżeli nie znał hasła
Wiadomość...
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
Bejb, pokażesz mi swoją prędkość jak wbijemy do mojej mamy na kolację i będziemy mieć tylko dziesięć minut dla siebie, bo ona wciąż uważa, że z nikim nie spałam ;*
AHA CZYLI TO JEST BIMBER. A ja byłam pewna, że to sie nazywa i pisze przez y XDDDDD
hej, tak sie nie robi :/ żeby zburzyć fort to trzeba mieć balistę, nie ma oszukiwania XD jesu pamiętam i to były najlepsze bazy ever. Bawił się też z nami twój brat i ta jego przyjaciółka
Bosz, a pamiętasz jak się obraził bo mu powiedzieliśmy, że małe srajtki nie wchodzą do bazy i poskarżył się twojej mamie, że go wyzywamy? XD
Wiadomość...
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

My obsession🫦
... pójdziemy do Twojego starego pokoju?😏 jeny, świadomość że Twoja mama jest... to będzie ciekawe doświadczenie. Postaram się o niej nie myśleć bo to może... negatywnie wpłynąć na niektóre narzędzia
widzisz, człowiek uczy się całe życie XD
może ją mam tylko o tym nie wiesz :p o masz rację, oni też sie z nami bawili
hahahahhaha to było piękne XDD a potem musiałem się tłumaczyć i nie chciałem żeby następnym razem się z nami bawił XD
Wiadomość...
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
Why not? Widzisz, gdybyś był moim pierwszym chłopakiem to juz dawno przetestowalibyśmy to łóżko XD to będzie prawie jak pierwszy raz. Moja mama działa lepiej od antykoncepcji, mam nadzieję że nie wpłynie na ciebie za bardzo, hah
Bez sensu, to będę musiała jakiś nowy piaskowiec ogarnąć czy cos, żebyś się nie przebił XD
XDDDDD ale nie dostałeś chyba wtedy szlabanu co nie??? Geez, młodsze rodzeństwo to jednak jest problematyczne przez pierwsze kilka lat XD Ale i tak się bawił, bo przecież "ERIC A Z KIM ON MA SIE BAWIC"
Wiadomość...
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

My obsession🫦
jeżu to będzie jak powrót do przeszłości... wiesz, dalej pamiętam jak odrabialiśmy lekcje przy otwartych drzwiach... myślisz, że zwróci uwagę jak je zamkniemy? XD
a może po prostu zagramy w Minecrafta? XD
na szczęście nie, ale miałem uważać co mówię XD TAK XDDDD ERIC BĄDŹ DOBRYM BRATEM
Wiadomość...
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
Trauma. Co z tego, że te drzwi były otwarte, skoro i tak musiała przez nie zaglądać XD Może teraz już nie zwróci, tylko zignoruje. Istnieje taka możliwość słuchaj XD
Dobra, możemy zagrać w minecrafta. Ale dawno w to nie grałam XDD
Bosz, i dzień przez dzieciaka zepsuty. A teraz ten dzieciak jest internetowym chłopakiem mojej siostry ;/ ERIC CZY JESTEŚ DOBRYM BRATEM
Wiadomość...
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”