ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

zaraz wracam
Znikasz na dzień czy dwa? Opóźnienie w postach? Możesz tutaj dać znać reszcie o ewentualnych przestojach i krótkich nieobecnościach, a także poinformować, kiedy mogą spodziewać się od Ciebie odpisów czy aktywności.
Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
27 y/o, 170 cm
prywatna asystentka prywatnego prezesa
Awatar użytkownika
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie go
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Ziomki poziomki, z którymi mam gry: odpisywać będę dzisiaj w nocy, do piątku każdy dostanie post, a potem jadę nad jezioro, ale wrócę <3
izzy
jak coś mi nie będzie pasować dam znać
36 y/o, 197 cm
aktor plan filmowy / scena
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych, lubiących wyzwania. Mieszkał w Stambule, do którego chce się przeprowadzić, po śmierci rodziców jest głową rodziny i stara się pomóc rodzeństwu w życiu.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jest jeden problem - ukochana ma już faceta...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Odpisy ode mnie będą się pojawiać nieco rzadziej w najbliższym czasie. Niestety dopadło mnie choróbsko :smuteczek:
Angellore
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
ODPOWIEDZ

Wróć do „blueprints”