ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

zaraz wracam
Znikasz na dzień czy dwa? Opóźnienie w postach? Możesz tutaj dać znać reszcie o ewentualnych przestojach i krótkich nieobecnościach, a także poinformować, kiedy mogą spodziewać się od Ciebie odpisów czy aktywności.
Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
35 y/o, 170 cm
detective in tps - scu
Awatar użytkownika
The truth is, everybody changes every day, and some things are more devastating than others. But we never are the same, and there are two ways to deal with these changes. You either accept them or you fight them like hell all the way.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Przepraszam za obsuwę - potrzebuję trochę czasu dla siebie. Posty powinny pojawić się w tym tygodniu, najpóźniej pod jego koniec. Jeśli ktoś potrzebuje odpisu na zaraz, zapraszam na pw do Maze lub na discord. :dinolove:
Lin (shad0wlin_)
narzucanie lub wymuszanie przez współgracza konkretnych reakcji postaci (niezgodnych z jej charakterem lub pobudkami)
25 y/o, 191 cm
stażysta od trupów, serio
Awatar użytkownika
najpierw go słyszysz, potem go widzisz, bardzo dokładnie, bo uwielbia się wyróżniać, rzucać w oczy, uwielbia kiedy go wspominasz, więc robi rzeczy, które powinny być zapamiętane, nie usiedzi w miejscu, wiecznie gdzieś gna, a jednak próbuje swoich sił przy stole do sekcji zwłok... z różnym skutkiem, czasem opłakanym, czasem takim, że najchętniej rzuciłby to i poszedł w sztukę
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
postać
autor

Okej, kochani, ja już staram się nadrabiać wszystko, już wpadają posty po kolei dla wszystkich, tylko musicie mi jeszcze dać trochę czasu, ale prę do przodu, obiecuję, że na dniach już wszystko będzie <3

Yvonne M. Wyatt serena almendarez Cynthia A. Ward Paige Ellery Natalie van Laar Lilah Alexandre Sabrina B. Larue ivenna hawke
Jeśli kogoś pominęłam, to też proszę mnie szturchnąć, bo te posty mam otwarte i ustawione w kolejce, chociaż kolejność będzie przypadkowa, zależy na co mnie natchnie xD
27 y/o, 164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something real
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Lecę na urlop misie, wracam pod koniec przyszłego tygodnia. Zostawcie mi piękne posty do przeczytania <3
Spoiler
meow
nuda
30 y/o, 190 cm
mechanik samochodowy Morton Motors Inc.
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimęskie
postać
autor

Ostatnio mnie trochę nie było na dniach, wracam do pisania - przepraszam wszystkich za poślizg!

Spoiler
Nick
24 y/o, 178 cm
junior software engineer at AG Industries
Awatar użytkownika
Blue screen? Oh well...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Ogólnie ten tydzień to dramat. Jutro mnie nie ma (w sobotę raczej też) ale w niedzielę/maks poniedziałek postaram sie już coś napisać.
OIIA OIIA
do ustalenia/dogadania
40 y/o, 191 cm
Właściciel klubu i trener boksu Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiSierra/Leone
postać
autor

Jakieś choróbsko mnie bierze, więc na wszelki informuję, że mogą się pojawić opóźnienia w postach.

Jak się uda coś napisać, to się uda. A jak się nie uda, to się nie uda.

Amen.
Ash Ketchup z Alabamy
Nie lubię niekonsekwencji
29 y/o, 170 cm
rezydentka oddziału ratunkowego w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
Like the stars chase the sun over the glowing hill, I will conquer. Blood is running deep, some things never sleep.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Wszystkie moje zaległości zaczną wpadać od jutra lub niedzieli, muszę odespać ten piekielny tydzień.
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
36 y/o, 189 cm
Dyrektor strategii w AG Industries
Awatar użytkownika
I will make you free when you're all part of me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her/bitch
postać
autor

Troszkę jest mnie mniej (co pewnie widać) do poniedziałku, usprawiedliwiam się urodzinami i takimi tam. :stickcute:
ODPOWIEDZ

Wróć do „blueprints”