ODPOWIEDZ
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
52 y/o
Indulge in local cuisine
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Santiago de la Serna
Opis: Zagram cokolwiek - może być coś, co sami wymyślimy, może być gonitwa po odznakę, którą sobie wybierzesz, wszystko jedno. ;) Chętnie wątek, który będziemy mogli pociągnąć, ale równie dobrze może być jednostrzałówka.
Nieśmiało zaproponuję, że jeśli akurat tak się zdarzyło, że jesteś pielęgniarzem/pielęgniarką/zajmujesz się choćby dorywczo opieką nad chorymi i/lub starszymi osobami, to bardzo chętnie przygarnę - potrzebuję kogoś, kogo Tiago wynajął do opieki nad sobą, kto się nim zajmował przez jakiś czas, on w końcu przestał jeść i przyjmować leki, a osoba się wkurzyła, straciła do niego siły i wreszcie powiadomiła jego przyjaciela o tym, że facet żyje (udawał martwego).
Możesz być też jedną z jego licznych byłych (tak, on ma teraz 52 lata, ale wiek nie ma dla niego szczególnego znaczenia poza tym, że nigdy by się nie wziął za kogoś poniżej dwudziestki) - poza żonami miewał też romanse albo krótkie podrywy, które mogły się skończyć bardzo różnie. Wojna? Spokojne rozstanie dorosłych ludzi? Okradzenie złodzieja i zniknięcie "na wieki"?

Tiago pochodzi z Argentyny, w Toronto od niecałych dwóch lat, ale przez ten czas raczej nie wychodził z domu, bo jest chory. Teraz jednak partner go postawił na nogi, więc chłopak może się gdzieś ruszyć. Był złodziejem, napadał na banki, muzea i inne takie, działał praktycznie na całym świecie - głównie obie Ameryki (tak, w Toronto też bywał na gościnnych występach) i Europa. Jest człowiekiem raczej trudnym w obsłudze, ale bywa czarujący, jeśli uzna, że z jakiegoś powodu tak będzie lepiej w tej sytuacji. ;)

Status: aktualne na 12.03
Ostatnio zmieniony czw mar 12, 2026 10:59 am przez Santiago de la Serna, łącznie zmieniany 2 razy.
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
56 y/o
For good luck!
183 cm
emerytowany pływak, obecnie psycholog Centre for Addiction and Mental Health
Awatar użytkownika
-
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion//ono/jego
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Sergio Martinez
Opis: Podobnie, jak wyżej - zagram, co chcesz i na jak długo chcesz, a chętnie coś do rozwinięcia dalej (choć nie jest to konieczność).
Jako psycholog chętnie przygarnę pacjenta. Jako były pływak przygarnę kolegów po fachu - niekoniecznie również pływaków, mogą być inni sportowcy. Jako po prostu człowiek przygarnę innego ludzia. ;P

Sergio przyjechał do Toronto "przed chwilą", pochodzi z Puerto Rico, wiele lat mieszkał w Nowym Orleanie. Jest raczej sympatyczny, czasem ciapowaty, choć potrafi się też wkurzyć i dać komuś po mordzie. ;)

Ostatnio zmieniony czw mar 12, 2026 10:58 am przez Sergio Martinez, łącznie zmieniany 1 raz.
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
30 y/o
For good luck!
170 cm
Jubiler, żigolo Zakład jubilerski, ulica
Awatar użytkownika
Zalękniony, niepewny siebie mały ćpun
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn/ono
typ narracjiTrzecioosobowa
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Kto szuka? Saul Devlin
Opis: I tu też czegokolwiek stryjenka zapragnie. ;P Może być to spotkanie dealera z ćpunem, może być spotkanie dwóch ćpunów, może być spotkanie kumpli, może być gra z klientem - czy to w sklepie jubilerskim, czy z z tego drugiego zawodu. ;P Jeśli chodzi o to ostatnie, to takie spotkania mogą bardzo różnie wyglądać: od po prostu zaspokojenia zwykłych potrzeb, po ostre jazdy (nie ograniczam się i lubię dramy, więc pole do popisu jest ogromne). Może być też ściąganie jakiegoś długu, który Saul u kogoś zaciągnął i jeszcze mu się nie udało go zwrócić. Przy ostrych dramach jestem w stanie zaoferować przedłużenie wątku na więcej gier o tyle, że facetem Saula jest były meksykański gangster, który z pewnością wkurzy się o skrzywdzenie Devlina - jestem przekonany, że Salvador Menendez nie będzie miał nic przeciwko temu, że o nim tu wspominam bez pytania go o zdanie. ;)

Saul mieszka w Toronto od urodzenia, ale często miewał włóczęgi po Amerykach. Jest bardzo lękowy, ale stara się to maskować; ma krótki lont (zwłaszcza na głodzie), ale ogólnie rzecz biorąc to dobry chłopak.

Ostatnio zmieniony czw mar 12, 2026 10:58 am przez Saul Devlin, łącznie zmieniany 1 raz.
call me by my name
26 y/o
For good luck!
168 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
cause I am a tempted girl, this is a candied world and it spreads like fire when it devours me I call the burning fun
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Benoite Lemarchand
Opis: Łapanie odznak może być dodatkiem do wątków, które chciałabym rozbudować na fabule. Zależy mi na znalezieniu osoby lub dwóch, które byłyby chętne do stworzenia historii dłuższej niż na jedną grę, a tematyka, w której będziemy się poruszać, może dotykać wszystkich sfer, serio. Jestem otwarta na spotkania poprowadzone od całkowitego zera, a także na zatargi z przeszłości, które powracają jak bumerang. Mogę mieć parę pomysłów już gotowych, ale chętniej je przedstawię w wiadomościach prywatnych, aby móc dopasować je pod obie postacie. Nie ograniczam się na fabule i bardzo lubię, gdy akcja jest dość rozbudowana i otwiera nam nowe furtki.
Status: aktualne na 11/03
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
gall anonim
31 y/o
Welkom in Canada
169 cm
pielęgniarka na oddziale ratunkowym Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
And I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken I just want you to know who I am
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Iris Valentine
Opis: Chętnie zagram coś, co uda się rozwinąć na więcej niż jedną grę. Iris jest na etapie... poszukiwania, czego chce od życia! Powrotu do normalności. Może to być coś przyjacielskiego, może być coś szpitalnego, może nawet randkowego... tutaj szczególnie mocno poleciłabym swoje poszukiwania, które są właściwie znajomością do odegrania od prawie samego początku, więc hulaj dusza!
Status: aktualne na 13/03
23 y/o
Welkom in Canada
183 cm
celebryta ★ streamer ★ artysta audiowizualny ★ kretyn
Awatar użytkownika
“Do you want the problem to go away?” “No, I do not want the problem to ever go away.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Status: nieaktualne
Myre
nie lubię postów wygenerowanych przez ai, braku interpunkcji i inicjatywy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”