ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
34 y/o, 187 cm
właściciel kawiarni The Big Guy's Little Coffee Shop
Awatar użytkownika
"It’s a damn cold night, trying to figure out this life."
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Kto szuka? Cole "Scully" Sullivan
Opis: Bez polotu powiem, że zasadniczo mogę zagrać wszystko - zarówno nowe znajomości, jak i te już trwające. Cole ma swoją kawiarnię, starego boomboxa, jest nieco niezdarny społecznie, ale wobec przyjaciół lojalny jak pies. Otwarty jestem na każdy scenariusz, od stłuczki samochodowej, przez wyprawę w góry w czasie burzy, rozmowy o życiu, kryzysy wieku średniego i grę w skojarzenia w poczekalni. Doświadczenie SLowe mam raczej skromne, ale PBFowoRPGowe już większe i chętnie nadrobię zaległości w tej konkretnej dziedzinie :) Z tego, co rozumiem odznaki to chyba duży deal, więc - jeśli ktoś by miał ochotę - pomogę w ich zdobywaniu.
A jak nie będziemy mieli pomysłu, to zawsze możesz ukraść mi ostatniego pączka w kawiarni – obiecuję marudzić, ale nie uciekać.
Przyjemnie byłoby, gdyby taka gra miała potencjał na dłuższą serię powiązanych ze sobą sesji, ale one-shoty też przygarnę.
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony pn paź 27, 2025 1:59 pm przez Cole Sullivan, łącznie zmieniany 8 razy.
We chase misprinted lies
We face the path of time
And yet I fight, and yet I fight
This battle all alone
No one to cry to
No place to call home

dc: petercovell
gg: 8933348
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
P.
29 y/o, 170 cm
stewardessa w air canada
Awatar użytkownika
stewardessa air canada o duszy romantyczki, która obiekty westchnień zmienia średnio trzy razy w miesiącu, przy każdej nowej miłości przechodząc prawdziwą przemianę osobowości
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
postać
autor

Kto szuka? Debbie McDowell
Opis: Debbie to pełen energii wesoły chochlik, który zmienia facetów jak rękawiczki, a przy okazji też w związku z nimi zmienia całą siebie. Chętnie przygarnę coś na start, przy czym zaznaczę, że preferuję wątki, które nie ograniczają się do jednej rozgrywki :pingol:
Status: aktualne na 21/10
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
27 y/o, 164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
i am the summer sinking through the cold december of your soul
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Elena Santorini
Opis: Elena wychowała się we Włoskiej, mafijnej rodzinie o głęboko zakorzenionych tradycjach. Trzymana z dala od interesów, przez całe swoje życie była jedynie biernym obserwatorem zawiłości rodzinnego biznesu. Po traumatycznych wydarzeniach, z których jako jedyna z bliskich uszła z życiem, uciekła z Mediolanu przyjmując fałszywe tożsamości i podróżując po świecie, póki nie trafiła do Toronto otoczona opieką przez dalszą rodzinę należącą do 'Ndranghety. Od tego czasu żyje pomiędzy światami - nie będąc częścią półświatka, w którym nigdy własnoręcznie nie utoczyła czyjejś krwi, a jednocześnie nie przynależąc do codzienności dzielonej przez wszystkich z jej nowego otoczenia. Na co dzień piastuje pozycję primabaleriny w Kanadyjskim balecie i przelewa w taniec większość swojego czasu, starając się ułożyć sobie życie na nowo.

Chętnie przygarnę jakieś wątki bądź relacje na więcej niż jedną grę. Jest kilka punktów zaczepienia, o które możemy zahaczyć, ja też chętnie wymyślam i jestem otwarta na różne propozycje. <3

Status: aktualne na 21/10
meow
nuda
33 y/o, 170 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
kiedyś złodziejka, teraz kreuje się na damę z nowym życiem i nawet mężem.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Roselyn Bishop / Melanie Campbell / Hailey Meachum
Opis:
Potrzebujesz odznaki? Wal! Potrzebujesz gry na rozruch? Jestem. Potrzebujesz głębie z siebie wytoczyć? Uderzaj. Zgodzę się zagrać na każdej Pani co Ci w duszy gra i co ta dusza zapragnie.
Rose - szuka męża aktualnie, bogatego i takiego postawnego pod względem pracy. A po za tym? Jest w mieście z 10 lat, pracuje u Gio w firmie, więc przyda się wszystko tak naprawdę. Fajne koleżanki aby szaleć z karty kredytowej męża, może jakiś taki lot na fancy wakacje czy inne układy.
Hailey - hulaj dusza, piekła nie ma. Przyda się ktoś i do tańca i do różańca. Mogą być faceci i kobiety, dłuższe znajomości i coś przelotnego na chwilę.
Melanie - pani prawnik, poważna dama. Zagram coś z osobami po fachu, coś w sądzie i po za nim. Jakaś przyjaciółka od serca to mój guilty pleasure.

w teorii co chcesz to możesz zaproponować od siebie, wymyślimy, dam z siebie maksa i będzie miło <3
Status: aktualne
35 y/o, 186 cm
szef kuchni w Archeo
Awatar użytkownika
Utalentowany szef kuchni, który pod eleganckim opakowaniem sukcesu i męskiej siły skrywa duszę człowieka, złamanego przez tempo życia i samotność.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Jonathan Lane
Opis: Mam już gotowy post tutaj. Pomysł zakłada, że PAN/PANI jest klientem Archeo i zgłasza niezadowolenie z dania. Najchętniej wymyśliłabym do tego głębszą historię, żeby nie zaczynać gry od zera, ale nie jest to warunek konieczny. Byleby wątek nas nie nudził.
Status: aktualne na 28/10

Chętnych do gry zapraszam na PW <3
Antagonista
prowadzenia postacią, pompatyzmu i rozwleczonych opisów (ale emocje i refleksyjność, która nastraja w postach, jest jak najbardziej pożądana), postów tworzonych przez AI i generyczności
36 y/o, 185 cm
neurochirurg Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
postać
autor

Kto szuka? Neal Levesque
Opis: Szczerze mówiąc zależy mi na czymś luźniejszym, no i wiadomo, nie chcę wpaść do nieaktywnych :D Więc chętnie przygarnę jakąś grę, może przy okazji z nastawieniem na zdobycie odznaki <3
Status: aktualne na 30/10
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”