21 y/o
NET RIPPER
173 cm
making a cuppa at the bubble tea shop
Awatar użytkownika
I thought that I was special, you made me feel like it was my fault you were the devil
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Hej Shereen Winfield! To ja przychodzę z Billie, są w podobnym wieku i w sumie to niewiele je łączy poza utratą kogoś bliskiego w wypadku samochodowym. Może na tym można by oprzeć jakąś relację? :zamyslon:
mashedpotato
posty pisane w pierwszej osobie
24 y/o
For good luck!
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
Some people don’t leave your life. They just find new ways to haunt it
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Billie Brackenborough
Wiesz co. W sumie wyczytałam, że Wilma rozważa pójście na terapię. Myślę, że taka mogłaby się przydać i jednej drugiej. Zahaczyłabym o to i przy okazji o te wypadki samochodowe. Nawet niekoniecznie mogłyby się poznać bezpośrednio na terapii (chociaż nie widzę problemu), ale może w trakcie załatwiania czegoś? Bo to jest w sumie spoczko baza do wykorzystania i taka też mocno ril bym powiedziała <3
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
21 y/o
NET RIPPER
173 cm
making a cuppa at the bubble tea shop
Awatar użytkownika
I thought that I was special, you made me feel like it was my fault you were the devil
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen Winfield
Pewnie, że możemy zahaczyć o terapię! Z tym, że Billie zaczęła już swoją, ale na przykład mogłyby wpaść na siebie (dosłownie) gdy Shereen przyjdzie zorientować się co i jak. Może w ramach przeprosin Billie zaoferuje kawę i opowie nieco o tym jak wyglądała jej terapia i może nawet w jakimś tam stopniu otworzy się przed dziewczyną. A potem to już zobaczymy jak będzie im się rozmawiało, ale przewiduję tutaj pozytywną znajomość, a może nawet i przyjaźń <3
mashedpotato
posty pisane w pierwszej osobie
24 y/o
For good luck!
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
Some people don’t leave your life. They just find new ways to haunt it
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Billie Brackenborough
W końcu mam chwilę, żeby to ogarnąć!
Jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Myślę, że się dogadają. Wtedy już koniecznie będzie trzeba wpisać w harmonogram tygodnia obowiązkową kawusię <3
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”