ODPOWIEDZ
22 y/o
NARRATORSKI PIESEK
166 cm
IT girl in progress
Awatar użytkownika
Noriu likti noriu nuskęst tavyje
Jūra bangos vėl liečia mane
Sniegas tirpsta ir žvaigždės arčiau
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tyla Andrulyte
Studentka informatyki, początkująca niszowa cosplayerka z dość nietypowym źródłem zarobku, o którym nikt nie wie (hehe)
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Lin (shad0wlin_)
kierowanie moją postacią bez mojej zgody
21 y/o
For good luck!
165 cm
studentka i recepcjonistka w The Rose Garden Inn
Awatar użytkownika
All pressed up in the bathroom line. You're looking like an angel on the walls of Versailles
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracji3os
czas narracjiprzeszła
postać
autor

Hejka Tyla Andrulyte! Jako że (dziwne) nikt tu jeszcze nie zajrzał i jestem pierwsza to chcę coś fajnego <3 przy okazji na pewno również chciałabym coś ustalić z Harley - ale jest dużo starsza.
321
drop dead
wulgaryzmy, treści 18+
22 y/o
NARRATORSKI PIESEK
166 cm
IT girl in progress
Awatar użytkownika
Noriu likti noriu nuskęst tavyje
Jūra bangos vėl liečia mane
Sniegas tirpsta ir žvaigždės arčiau
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Athena Rosenhall hejo, dziękuję za pierwszy wpis <3 Widzę, że obie dziewczyny mają za sobą dość smutne doświadczenia, co potencjalnie mogło je połączyć, natomiast problem jest taki, że Tyla jest dość asocjalną osobą :lol: Możemy jednak zrobić z nich jakieś znajome, które idą w kierunku przyjaciółek czy coś! Powiedzmy, że może mama Tyli podjęła się jeszcze kiedyś pracy sprzątającej w pensjonacie, gdzie pracuje Athena i poznały się jak odwiedzała mamę w tamtym miejscu. I od tamtej pory mogą wyjątkowo utrzymywać kontakt i się okazjonalnie spotykać, tylko jak coś to Tyla to lekki gburek, więc do niej też trzeba się przyzwyczaić :lol:
Co do Harley, faktycznie różnica wieku między nimi jest więc w sumie nie wiem jak to ugryźć. Miałabyś jakiś pomysł?
Lin (shad0wlin_)
kierowanie moją postacią bez mojej zgody
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”