23 y/o
Welkom in Canada
183 cm
celebryta ★ streamer ★ artysta audiowizualny ★ kretyn
Awatar użytkownika
We only go out at night. Get drunk on shadows, just to feel alive.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ukrywanie treści: włączone
Hidebb Message Hidden Description

W końcu podniósł się i podciągnął bokserki oraz spodnie, zapiął pasek i opadł na siedzenie pasażera, wygodnie się odchylając. Otarł kciukiem kącik warg i sięgnął do kieszeni kurtki po paczkę papierosów i srebrną zapalniczkę.
Mam coś tu? 一 zapytał, kiedy poczuł jak Tristan gładzi go po twarzy. Zerknął na niego pytająco, ale łagodnie, a potem podniósł zakładkę z lusterkiem i przejrzał się w nim, żeby zobaczyć czy się nie ubrudził albo na twarzy nie zostały mu resztki nasienia. Zauważył, że kreski pod oczami mu się rozmazały, ale tylko trochę je przetarł, dotknął lekko opuchniętych warg, a potem znowu opadł na siedzenie i odpalił szluga i opuścił do końca szybę ze swojej strony.
Nie powiem ci, bo popsułbym niespodziankę 一 odparł na jego pytanie i wyszczerzył się lekko, a potem wsunął szluga między wargi, zaciągnął się dymem i wydmuchał go w bok, na zewnątrz. 一 Mam dla ciebie kominiarę. Nie chcemy, żeby nas tam rozpoznali 一 wytłumaczył, bo to jedyne, co Tristan musiał narazie wiedzieć. W dodatku to była naprawdę ważna informacja, która jednak nie powinna zrobić na aktorze wielkiego wrażenia. Nie pokazywali się jeszcze nigdzie razem publicznie i mieli ku temu ważne powody. Co prawda aktor mógł jeszcze nie wiedzieć, że nie tylko o to teraz chodziło, ale to niedługo się dowie.
Mamy jeszcze jakieś pół godziny. Włącz muzykę albo opowiedz mi coś ciekawego. Jak ci minął dzień? Byłeś z Aaronem w jakimś bardzo męskim miejscu jak siłownia albo coś? Czy co wy tam na ogół fascynującego robicie… 一 wymruczał, wyciągając dłoń w bok i strzepując niedbale popiół z papierosa na ziemię.

tristan blackwell
Myre
nie lubię postów wygenerowanych przez ai, braku interpunkcji i inicjatywy
ODPOWIEDZ

Wróć do „⋆ Po Kanadzie”