ODPOWIEDZ
25 y/o
For good luck!
184 cm
fotograf, który po nocach pisze nekrologi | Toronto Sun
Awatar użytkownika
na chwilę?
na trochę dłużej jednak.
w toronto miał zabawić chwilę, może miesiąc, żeby zbadać to miasto i ruszyć dalej, ale okazało się, że jest tu więcej do okrycia niż się spodziewał.
więcej ludzi, więcej zdjęć, więcej emocji, od których ciężko jest mu uciec.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkitak
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Donnie A. Bowen
na chwilę?
na trochę dłużej jednak.
w toronto miał zabawić chwilę, może miesiąc, żeby zbadać to miasto i ruszyć dalej, ale okazało się, że jest tu więcej do okrycia niż się spodziewał.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
zgrozo
jak jest nudno i za miło, albo jak generujesz mi posty
17 y/o
For good luck!
157 cm
uczennica w riverdale collegiate institute
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Przelotna sympatia, wakacyjna miłość. Dla Shanae, która dopiero co przeniosła się do Toronto, to był powiew świeżości i nowy, intrygujący start. Zupełnym przypadkiem wpadła Donnie pod obiektyw, początkowo nieświadoma wymierzonego w siebie aparatu, lecz gdy tylko się zorientowała, wcale nie była zła. Od najmłodszych lat przyzwyczajona do tkwienia na świeczniku, potrafiła wdzięczyć się z godną pozazdroszczenia naturalnością. Poza tym schlebiało jej, że taki przystojny chłopak zwrócił na nią uwagę. Parę luźnych komplementów, wypad na spacer, czy kawę — zadurzyła się, oczywiście, że tak! Tylko jak te wakacyjne miłości mają w zwyczaju, wszystko wreszcie się rozpadło. Czy to dlatego, że pochłonęły ją zajęcia? Czy to on w końcu się znudził? A może zdecydował się wycofać, kiedy usłyszał, że ona nadal chodzi do liceum? Propozycja retro, albo otwarta furtka na przyszłość, chętnie dogadam szczegóły <3
space cadet
25 y/o
For good luck!
184 cm
fotograf, który po nocach pisze nekrologi | Toronto Sun
Awatar użytkownika
na chwilę?
na trochę dłużej jednak.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkitak
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shanae Wyatt jest śliczna! Poza tym myślę, że czirliderki i robienie zdjęć w ruchu to jest coś, co mogło Donniego wciągnąć, zainspirować, mógł przychodzić na jej treningi i nawet jej pozwolić chwalić się przed koleżankami, że jest jej chłopcem.
Nie wiem czy się do niej dobierał, bo jest taka młodziutka, ale na shejka ją na pewno zabrał i zrobił jej jakieś ładne zdjęcia, może nawet jakieś intymne :P
Ja bym zagrała retro, żeby zobaczyć jaka między nimi była chemia, ale to jak skończymy jeden wątek, dobrze? <3
zgrozo
jak jest nudno i za miło, albo jak generujesz mi posty
17 y/o
For good luck!
157 cm
uczennica w riverdale collegiate institute
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Chwalenie się przed koleżankami, to jedna z (głównych) zalet posiadania chłopaka! Szejki i foteczki jak najbardziej przejdą, co do reszty, to zobaczymy w wątku! Jedna gra na raz, wrócimy do tematu <3
Donnie A. Bowen
space cadet
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”