Zablokowany
27 y/o
For good luck!
182 cm
zawód przyniósł 6 lat temu, ale chce napisać książkę
Awatar użytkownika
All I need is your love tonight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

romeo marlowe
manu rios
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
Trois-Rivières, 12/12/1999
zaimki
męskie
zawód
niespełniony pisarz
miejsce pracy
dom
orientacja
homoseksualny
dzielnica mieszkalna
the kingsway
pobyt w toronto
od kilku tygodni
umiejętności
pisanie książek, analiza ludzkich emocji, patrzenie na to, na co nie powinien, znajdowanie kolejnych ubranek dla Chanel
słabości
stres przed publicznymi wystąpieniami, nieumiejętność radzenia sobie ze stresem, bycie sierotą z wyboru
Mama
Kochanie, dotarły do mnie niepokojące informacje.
Romeo, zadzwoń, co to za nagranie?
Czy ten człowiek cię do czegoś zmusił?
42 nieodebrane połączenia
Jedziemy, zaraz będziemy.
Wiadomość...

Nieśmiało unosi krawędź koszuli. — Pozwól mi. — szepce, koniuszkiem nosa wodząc po szyi mężczyzny swojego życia Bukiet perfum pobudza jego zmysły, do czerwoności rozpalając wyobraźnię.
Wysokiej klasy lniana koszula ląduje na posadzce. Tuż obok niej opadają pozostałe ubrania, a na łożu nieopodal dwa męskie ciała oddają się miłosnemu uniesieniu.
Doświadczenie sprawia, że Romeo czuje się szczęśliwy, bo odnalazł osobę, która go pożąda; bo odnalazł kogoś, przy kim może być s o b ą.
Zasypia wtulony w silne męskie ramiona, nie spodziewając się, że nadchodzi koniec znanego mu świata.
Dwanaście minut po trzeciej do pokoju chłopaka wpadają rodzice; widząc syna w objęciach dużo starszego mężczyzny, nie ukrywają trudnych emocji: — Zawiodłeś mnie. — mówi ojciec, a w jego oczach widać, że intymne zbliżenie traktuje jak osobistą porażkę. — Wynoś się stąd. — zwraca się do kochanka Romeo, a potem odwraca wzrok. — Nie wstyd Ci? Przecież to jeszcze dzieciak, dopiero co skończył szkołę!

Leia Hemingway
Romeo, jestem zdruzgotana tym, że nie odbierasz ode mnie żadnego połączenia. Oddzwoń, proszę. Razem z tatą martwimy się, że stanie ci się krzywda. Powinieneś wiedzieć, że Nestor to zły człowiek, dlatego zdecydowaliśmy się złożyć przeciwko niemu pozew. Nigdy nie zgodzę się, żeby mój najstarszy syn spotykał się z kimś takim. On cię wykorzystuję i założę się, że tobą manipuluje. Czekam na telefon. Mama
Wiadomość...

Nerwowo poprawia krawat i łapczywie chwyta powietrze. — Dasz radę — szepce, próbując zmusić swoje ciało do kooperacji. Dałby wiele, aby nie jechać na salę sądową; nienawidzi swoich rodziców, że postawili go w tak trudnej sytuacji i nie wysłuchali żadnych argumentów. Bo przecież Nestor — żaden z nich — nie zrobił niczego złego; bo ich związek jest l e g a l n y i nie ma w sobie znamion żadnego przestęptwa.
Stojąc przed sądem, koncentruje się na niepodważalnych faktach, dokładnie referując historię ich miłości (równocześnie czuje się ograbiony z resztek prywatności). Rumieni się, kiedy patrzy w oczy rodzicom i szybko odwraca spojrzenie, aby utkwić je w człowieku, który jest nie tylko największym wsparciem, ale także miłością życia.
Wysoki Sądzie, moi rodzice nie mają pojęcia, co robią i kierują się uprzedzeniami — rzuca na zakończenie, a kiedy do jego uszu dobiega wyrok uniewinniający, czule wtula się w ciało partnera i czuje, jak schodzą z niego wszelkie, złe emocje.

Numer nieznany.
Synu, proszę, wróć do domu. Wiesz, że ja i ojciec kochamy cię nad życie. Proszę, przemyśl to, to nie jest ktoś dla ciebie.
Nie przyjdziemy na ślub i mam nadzieję, że przemyślisz to jeszcze raz i podejmiesz właściwą decyzję
Mama.
Wiadomość...

Nie ucieka.
Wyjeżdża.
Nie panikuje, a zamyka rozdział, w którym zostawia ludzi działających na jego szkodę. Pakując walizki, nieustannie zerka na połyskujący na palcu sygnet i obrączkę. — Kochanie, pamiętasz o potwierdzeniu rezerwacji? — pyta, niecierpliwie wyczekując wejścia na pokład luksusowego samolotu.
Nie myśli o rodzicach i rodzeństwie, którzy zostaną w mieście; woli udawać, że jest sierotą, bo napsuli mu wystarczająco krwi. Poza tym wybrał; nie ich, a j e g o. — Zgubiłem ubranka Chanel — dodaje, ze smutkiem, przyglądając się morelowej pudel toy, która kręci się między pudłami.

A potem naprawdę zostawia wszystko za sobą; a potem naprawdę zaczyna nowe — lepsze — życie, w którym nikt nie będzie podważał jego decyzji.
zgoda na powielanie imienia
nie
zgoda na powielanie pseudonimu
nie
Zgody MG
poziom ingerencji
niski
zgoda na śmierć postaci
nie
zgoda na trwałe okaleczenie
nie
zgoda na nieuleczalną chorobę postaci
nie
zgoda na uleczalne urazy postaci
nie
zgoda na utratę majątku postaci
nie
zgoda na utratę posady postaci
nie
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Witamy na forum romeo marlowe
Dobra wiadomość – Twoja karta postaci została zaakceptowana i możemy powitać Cię po tej stronie kanadyjskiej granicy! Przypominamy, że na rozpoczęcie rozgrywki masz 7 dni! W temacie kto zagra? możesz znaleźć użytkowników, którzy chętnie Ci w tym pomogą. Jednocześnie zachęcamy do założenia relacji, kalendarza i informatora. Powodzenia w Toronto!
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać