ODPOWIEDZ
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
młodszy inżynier oprogramowania AG
Awatar użytkownika
Let's go to the beach-each, let's go get away
They say, what they gonna say
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-ecio osobowa
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
no jakoś nie było okazji :x
o jaaa, oczywiście że pamiętam. Codziennie mi o nim mówiłaś albo pisałaś co właśnie zrobił w jakimś odcinku xd
Wysłano 10:30 a.m
<3
dziwnie tak.... znaczy spało się okej i w sumie to nawet śniłem o nas ale nie było się do kogo przytulić z rana, ech
a Ty jak tam? Już po śniadaniu? Ja tak - kanapki zrobiłem - i Stefka też śniadanko dostała. Chciała żebym jej sypnął więcej karmy ale NIE DAŁEM SIĘ 💪🏻
Wiadomość...

Sheri
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
nadal tragedia z tym, że zszedł się z Eleną, ona była taka mdła :ohnoi:
Wyświetlono 10:31 a.m
Ale zobacz ile masz teraz wolnego czasu. Możesz grać na kompie ile chcesz, nie musisz do mnie przyjeżdżać... Oglądać dziwnych seriali 😂 A do przytulania masz Stefanie, chociażto nie to samo.
Tak, niedawno wstałam. W sumie siedziałyśmy z Audrey do późna i gadałyśmy. Dzisiaj będziemy zwiedzać hotel i wyskoczymy na zakupy <3
Obrazek
właśnie tak spędziłyśmy poprzedni wieczór ;x
DOBRZE NIE DAWAJ SIE BO STEFA ZACZNIE TO WYKORZYSTYWAĆ. Pamiętaj, że nie moze mieć nadwagi, bądź silny 😂
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
młodszy inżynier oprogramowania AG
Awatar użytkownika
Let's go to the beach-each, let's go get away
They say, what they gonna say
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-ecio osobowa
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
ja sie pogubiłem która to która :lol:
Wysłano 10:35 a.m
no masz rację. Niby jesteśmy umówieni z kumplami ze studiów na Csa ale zobaczymy co ostatecznie z tego wyjdzie xD
ooo czyli zapowiada sie fajny dzień. Nie moge sie doczekać aż mi pokażesz, co ładnego kupiłaś ^^
pozdrawiam Audrey! W ogole jestem pod wrażeniem jej kieszeni... że zmieściła tę butelkę wina... wow!
Dużo wypiłyście?
Tak jest! Idę z nią dzisiaj na kontrolę czy wszystko jest okej i pewnie przy okazji poumawiam na wymagane szczepienia....
Wiadomość...

Sheri
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”