25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
młodszy inżynier oprogramowania AG
Awatar użytkownika
We can keep it simple, no need to overthink it
Just give me one night to show you I'm different
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-ecio osobowa
czas narracji-
postać
autor

My obsession🫦
Dostarczono 11:24
no i kurewsko zajebiście. Dzięki.
oby to nie byla cisza przed burzą... zamontuję kamerę przed wejściem i po bokach domu tak dla bezpieczeństwa
oczywiście - uznaję to za kolejną zasadę naszej gry ;>
szczerze? Nawet nie wiedziałem, że taka istnieje xD
Chyba nie... Sungyeon Han. Wokalistka. W moim wieku. Pochodzi z Korei Południowej
Wiadomość...
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
Dostarczono 11:28
spoczko, rób co chcesz... ja nawet o tym nie pomyślałam, bo po co niby nie?
My obsession🫦
oczywiście - uznaję to za kolejną zasadę naszej gry ;>
❤️
sounds nice... fajnie być połowicznym gejmerem jednak. Połowiczny, bo dawno w nic nie grałam, nie chce mi sie ;/
ja też, niespodzianka XD
Aha czyli jest z Chin wysłana i temu, tak samo jak ty po części... Przewinęła mi się gdzieś między jednym i drugim Jiminem na tiktoku
TY TO MASZ ROZMACH NO NAPRAWDE, a teraz jesteś ze mną i tak już zostanie :v
Wiadomość...
Kasia (dc: hicatie.exe )
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

My obsession🫦
Dostarczono 11:33
no tak, bez sensu
może w weekend w cos zagramy?
xDDDDD
Tak dokładnie, jest z Chin jak ja XD
No i oby jak najdłużej:>
Wiadomość...
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
Dostarczono 11:36
najwyżej by mnie ktoś porwał, szukałbyś mnie po świecie... zostałabym sprzedana za dwa wielbłądy :ohnoi:
a wybierzesz jakąś grę? <3
Widzisz, ale ja jestem tolerancyjna i totalnie nie przeszkadza mi to, że jesteś z Pekinu <3 XD
kiedyś się o to wkurzałeś XD
słuchaj, nie pozbędziesz się mnie już szybko... mój tata ci powiedział, że zwrotów nie przyjmuje, ani reklamacji c:
Wiadomość...
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

My obsession🫦
Dostarczono 11:40
oczywiście, że bym Cię szukał. W ogień bym za Tobą skoczył, byleby Cie uratowac
A wybiorę. Konsola czy planszowe?
... xD żebyś się któregoś dnia nie obudziła w Pekinie :P
chyba sie do tego powoli już przyzwyczajam xD
Chyba tylko Twój tata sie cieszy z tego że jesteśmy razem ale no fakt, tak właśnie powiedział. Jak na razie nie mam powodów ani do zwrotu ani do reklamacji ^^
ani Ty mnie sie tak latwo nie pozbędziesz
Wiadomość...
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
Dostarczono 11:44
Bejb jeszcze byś się wzbogacił, bo zostałabym wtedy turecką księżniczką, przyjemne z pożytecznym...albo szukaliby cię po całym świecie za uprowadzenie, ale na to by sie znalazł sposób
My obsession🫦
... xD żebyś się któregoś dnia nie obudziła w Pekinie :P
Obrazek
Co to znaczy, żebyś nie obudziła się w Pekinie... naprawde rozważasz porwanie? kinky. fajnie
to muszę wymyślić coś innego... może teraz wersja z Pakistanem? XD
Konsola. Bo planszowa skończyłaby się na wersji rozbieranej za każdą przegraną turę ;x
Mój tata nasz związek to sobie pewnie już uwidział dziesięć lat temu, jak my nie wiedzieliśmy, że kiedyś kiedyś pójdę z tobą do łóżka będziemy się całować. I TO NIE W POLICZEK
dobrze że nie zamierzam się ciebie pozbywać :wee:
Wiadomość...
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

My obsession🫦
Dostarczono 11:50
w sumie... ha! oczywiście, że znalazłbym sposób. Łaziłbym w masce kogoś całkowicie innego, stowrzyłbym nowe dane i po jakimś czasie każdy by zapomniał o istnieniu Erica Stones'a.
może rozważam, może nie rozważam...
srakistanem... możę ja przypadkiem pomylę nie wiem... Francję z Florencją? Albo Filipinami?
Konsola pewnie też się tak prędzej czy później skończy XD
wiesz że moja mama też to wyczuwała? Powiedziała mi o tym gdy jej powiedziałem, że jesteśmy razem. Ja nie wiem, jak oni to przeczuwali... lubię chodzić z Tobą do łóżka. Ale ngl, pocałunek po Twoim powrocie... zaskoczyłaś mnie. Bałem się, że znowu wyjdę na debila :/
no ja myślę... gorzej, jak nagle się znudzisz albo spotkasz kogoś lepszego, ech
Wiadomość...
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
Dostarczono 11:54
Ej to ja bym chyba nie musiała zmieniać danych? Pewnie dostałabym tam jakieś nowe imię typu Sultanika Doner, czy coś tam. Wróciłabym do nazwiska ojca i sprawa pozamiatana :latwiutko:
Ej ale musiałbyś mi to nowe imię zdradzić bo tak słabo nawet nie wiedzieć, kto cię porywa, no nie?
My obsession🫦
może rozważam, może nie rozważam...
och boy, zaintrygowałeś mnie teraz... moja masochistyczna natura chce cierpieć
NIE WIDZIAŁAM NA MAPIE SRAKISTANU, na pewno jest piękny XD Z Filipinami? tam są takie mixy ładne. Gdybym pochodziła z Filipin byłabym prawie tak samo exotic jak ty c;
w sumie, racja... ale możemy chociaż udawać, że nikt się nie rozbierze, tak XD
Czy ludzie naprawdę nie wierzą w przyjaźń damsko-męską? :/ no cóż, mieli racje. Trochę to zabawne, ale dorośli najwidoczniej mają jakieś przeczucia, czy coś. Ja chyba teraz też bym wyłapała, gdyby np. w towarzystwie Audrey pojawił się jakiś typ zwiastujący związek... ale nie wiem, nie mam dzieci. Może to tylko z dziećmi tak działa???
nie tylko do łóżka, wiem o tym
to... ten pocałunek, kolejna zabawna sprawa, nie planowałam go
ale był jednym z lepszych, jakie w życiu miałam, więc... 🤍 i czemu miałbyś wyjść na debila? to ja go zainicjowałam
lepszego? prosze cię... wysoko postawiłeś poprzeczkę...
Wiadomość...
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

My obsession🫦
Dostarczono 12:01
ale wiesz że żeby być sułtanką, musiałabyś być żoną sułtana, któremu musiałabyś urodzić męskiego potomka?
no cóż... :*
hehe racja, gdybyś była z Filipin byłabyś prawie exotic jak ja.... bylibyśmy exotic duo XD
tak, zachowujmy pozory czy coś XD
myślę, że niewiele osób w takową wierzy :/ nie wiem jak to działa tho, bo ja np. myślałem, że nigdy się we mnie nie zakochasz... a co do instynktu, to chyba przekonamy się jak sami będziemy mieć dzieci XD
to prawda
o... czasami nieplanowane sytuacje są najlepsze ^^
też go dobrze wspominam... nawet bardzo dobrze <3 oj no bo bałem się powtórki z rozrywki... że następnego dnia będziemy udawać, jakby nic się nie wydarzyło.
i to mnie bardzo cieszy ^^
Wiadomość...
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

My Addiction 😏
Dostarczono 12:05
...TO JA JEDNAK NIE CHCE. Ani męża sułtana, ani męskiego potomka ani posady w sułtańskiej rodzinie :/ wole zostać w Toronto
Lepsze Filipiny niż Finlandia. A wiesz, ze podobno taką nazwe ma jakaś wódka?!
Bosz, ja chyba pizgne. Właśnie szwagier opowiadał historię o tym, jak zadzwonili do niego z jakiejś telesprzedaży czy coś i pytali, czy potrzebuje czegoś do czyszczenia stawów. No, a im odpowiedział, że w sumie tym zajmuje się już jego lekarz, bo ma zwyrodnienia XDDDDD
jak tak sobie pomyśle... ciężko o taką czystą przyjaźń w sumie :stickkawa: zawsze któraś strona za bardzo się przywiąże. Geez, jakie to skomplikowane
w sumie tego też nie przewidziałam... ale teraz mogę nosić twoje bluzy i mi nie przypominasz zbyt często, że powinnam oddać :wee:
huh, chyba nie chcę się przekonywać o tym instynkcie w najbliższym czasie XD Dlatego wolę być ostrożna. Wujek miał takie powiedzenie, że z chujem to nigdy nie ma żartów i faktycznie ma rację ;x
Córka Selene jest tego żywym dowodem. Słodka jest, ale hałasuje okropnie. Byłyśmy z godzinę temu nad rzeką i oczywiście musiałyśmy wracać, bo dziecko uznało, że chlapanie w płytkiej wodzie jest super. Była cała przemoczona
Obrazek
wciąż nie przetestowaliśmy nowej szafki w łazience
My obsession🫦
oj no bo bałem się powtórki z rozrywki... że następnego dnia będziemy udawać, jakby nic się nie wydarzyło.
to było... słabe. W sumie to pomyślałam, że to było tylko przelotne. W końcu wypiliśmy... sporo, ja wyjeżdżałam z miasta i uznałam, że nie ma sensu o tym rozmawiać. W końcu kto się nie całował na imprezie ;x
My obsession🫦
i to mnie bardzo cieszy ^^
❤️
Wiadomość...
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”