ODPOWIEDZ
27 y/o
For good luck!
168 cm
Bibliotekarka/pisarka what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Pisarka w nocy, w dzień bibliotekarka. Słodka duszyczka i roześmiana chociaż w głębi cierpi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? alicja szuka i w sumie Nejt też
Opis: Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę, której nikt nie chce rozegrać? Coś popieprzonego, nudnego, totalnie odklejonego a może normalnego. No kurcze co chcecie to przygarnę, kilka pomysłów było w głowie ale gdzieś mam zastój i potrzebuje właśnie Cb jako zapalnika. Ukocham za wątki!
Status: aktualne na JUŻ
gall anonim
34 y/o
For good luck!
183 cm
kapitan w Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
zdejmie Ci kota z drzewa, pomoże gdy panują trudne warunki pogodowe, czasem ugasi pożar, bo nie ma nic innego do roboty, a raczej próbuje to sobie tak tłumaczyć
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? prudence lane
Opis: Nie mam konkretnego pomysłu - po prostu chcę znów wrócić w stałe rozgrywki i trzeba od nowa się wprowadzić do grania, więc wszystkie pomysły oraz chwyty dozwolone, zapraszam na pw lub na dc - .patsy. i na pewno się dogadamy!
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony sob sie 15, 2026 11:08 am przez James McCann, łącznie zmieniany 2 razy.
patsy
grania, żeby tylko nabić posty; brak rozwoju rozgrywki, jeśli to nie zostało wcześniej ustalone; faktu wymuszania na drugim graczu w sumie czegokolwiek, przez co gra może okazać się głównie jednostronna
27 y/o
Welkom in Canada
171 cm
Barmanka w Emptiness
Awatar użytkownika
Oh, and your sweet and pretty face
Is such an ugly word for something so beautiful
Oh, that every time I look inside
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Maya Parker
Opis: Chętnie przygarnę kogoś do gry. Nie mam wielkich wizji z góry, co chciałabym zagrać, jestem mocno flexible. Może być jakiś przypał, coś szalonego albo na poważnie… byle nie było wspomagane przez AI :prlp:
Status: aktualne na 11/08
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
baśka miała fajny biust
ja sama
27 y/o
For good luck!
165 cm
menadżerka w The Fifth Social Club & street racer
Awatar użytkownika
Said you wanna be good but you're begging me to come over. I don't wanna hurt you but you live for the pain. Who's gonna love you like me?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecia os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Carmen Torres
Opis: Szukasz korepetytorki z hiszpańskiego, z którą potem przypadkowo spotkasz się na drinku, kiedy będzie uciekała przed jakimś natrętem? Albo kogoś, kto wjedzie w ciebie autem, panikując, bo największe oszczędności poszły na ostatnią naprawę auta? Albo kogoś, kto poprawi ci humor po zerwaniu, tłumacząc że przynajmniej nie trzeba pamiętać o czyichś urodzinach? Anyway — Carmen służy pomocą, jeśli ktoś miałby ochotę na mniej lub bardziej angażujący wątek.
Status: aktualne na 12/08

Kto szuka? Paris Kingsley
Opis: Jeśli szukasz za to kogoś, kto przewiezie cię sportową, szybka fura, żeby zrobić na złość twojemu ex albo skoczy do wody w środku nocy, bo będziesz się nudził, to dobrze trafiłeś. Każda rzecz, która z pozoru wydaje się niecodzienna, na pewno znajdzie przy niej swoje miejsce, hihi
Status: aktualne na 12/08
35 y/o
For good luck!
164 cm
wykłada entomologię na University of Toronto
Awatar użytkownika
it's probably nothing. it's just a little neighbourhood murder.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Ginny Wheeler
Opis: Zagram coś na rozruszanie postaci. Mam ochotę na jakąś retrospekcję z czasów studenckich w Toronto. Może być też coś związanego z pracą Ginny lub ogólnym tematem owadów (Ginny ma z owadologii doktorat). Jeśli ktoś pochodzi z Kingston, to także znajomość z dzieciństwa i spotkanie po latach wchodzi w grę. Wszystko do ustalenia na pw :slodziaczek:
Ostatnio zmieniony ndz sie 16, 2026 10:17 am przez Ginny Wheeler, łącznie zmieniany 1 raz.
paprotka
braku inicjatywy, płytkości, AI, braku kontaktu, mylenia postaci z graczem, kręcenia dram na priv
36 y/o
For good luck!
168 cm
sierżant Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
remember the bad guys on the shows you used to watch on saturday mornings? Well, these guys aren't like those guys. they won't exercise restraint, they will kill you if they get the chance.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Beatriz Gonzalez
Opis: Chętnie zagram coś na rozruszanie Betty. W Toronto jest od dwóch lat, więc zasadniczo mogła poznać kogoś w mieście. Może podczas biegania tymi samymi trasami? Może w pracy w policji? A może komuś potrzebny jest stróż prawa do wątku? Wszystko do ustalenia na pw <3
Ostatnio zmieniony ndz sie 16, 2026 10:17 am przez Beatriz Gonzalez, łącznie zmieniany 1 raz.
paprotka
braku inicjatywy, płytkości, AI, braku kontaktu, mylenia postaci z graczem, kręcenia dram na priv
25 y/o
For good luck!
180 cm
student medycyny nie pracuje
Awatar użytkownika
The pain only begins when our whole heart aches and we feel as though we’re about to die from it, and to make matters worse, we can’t tell anyone our secret
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Phatsa Shinawatra & Damien Blais
Opis: Chętnie oddam do gry obu panów, na rozruszanie, a może wyjdzie nam z tego coś fajnego. Grę na odznakę również chętnie zagram!
Ostatnio zmieniony pn sie 17, 2026 9:15 pm przez Damien Blais, łącznie zmieniany 1 raz.
Natalia, dc: taaskaa
Wszelako pojęta przemoc
27 y/o
For good luck!
165 cm
Właścicielka Lucie's
Awatar użytkownika
But thoughts of you are in my mind always
Like a memory that I can't erase
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Willa Turner
Opis: Szukam czegoś na rozgrzewkę (i troszkę od tyłka strony, bo napisałam już pierwszego posta, żeby wyciągnąć Will z szarej strefy!), ale niekoniecznie czegoś na jeden raz i do zoba! Szukam albo pana, który kompletnie niewinnie chciał o coś zapytać, kiedy moja panna wpadła w panikę — i może tu pojawić się zupełnie nieprzewidziana przez nią relacja z mężczyzną, który pozwoli jej krok po kroku trochę pozbyć się strachu, który siedzi w niej od lat.
Albo jakiejś pani, która, widząc reakcję Turner zmarszczy brwi, wyczuje, że coś się nie klei i może z dobroci serca albo może z czystej ciekawości pomoże jej się uspokoić, nawet jeśli W nie będzie chciała przyznać, z czego to wszystko wynika. Przynajmniej na razie nie…
Status: nieaktualne, dziękiiii
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Jula
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”