ODPOWIEDZ
31 y/o, 185 cm
detektyw ds. narkotyków w Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
Detektyw o skórze upstrzonej konstelacjami blizn — człowiek żyjący na granicy światła i cienia, poszukuje prawdy w świecie karmiącym kłamstwami. Balansuje pomiędzy rozsądkiem a szaleństwem, nie chcąc zatracić siebie.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiwhatever
postać
autor

Tolliver „Ollie” Bergeron
  Cień, który wcześniej był człowiekiem; detektyw pożerany stresem pourazowym, zainfekowany ambicją, żyjący na granicy dwóch światów — tego, w którym jest dobry i tego, w którym przyjmuje cudzą tożsamość.
  Poczęstuje cię papierosem albo przydługim spojrzeniem, albo jednym i drugim. Niewiele mówi, niekiedy zasypia w obcych łóżkach, niemal zawsze zachowuje czujność. Tymczasowo leczy rany — te na ciele wraz z tymi głębiej, jednak prawdopodobnie to przemilczy. Przecież są przyjemniejsze sposoby na spędzanie czasu w towarzystwie.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
mów mi trauma
33 y/o, 195 cm
adwokat vishwakar, bradford & grant llp
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Tolliver Bergeron, napisałam Ci pw 2 kwestii relki <3
For good luck!
gall anonim
31 y/o, 185 cm
detektyw ds. narkotyków w Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
Detektyw o skórze upstrzonej konstelacjami blizn — człowiek żyjący na granicy światła i cienia, poszukuje prawdy w świecie karmiącym kłamstwami. Balansuje pomiędzy rozsądkiem a szaleństwem, nie chcąc zatracić siebie.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiwhatever
postać
autor

Lennox Maclan pisze: wt sie 26, 2025 11:29 pm @Tolliver Bergeron, napisałam Ci pw 2 kwestii relki <3
I jest mi bardzo miło z tego powodu, rozmowy trwają, więc wszystko sobie ustalimy prywatnie. <3
For good luck!
mów mi trauma
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”