24 y/o
Welkom in Canada
170 cm
Studentka medycyny | Pielęgniarka Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Woah, woah
The summer's not hot without you
Woah, woah
The summer won't start without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Audrey
Rany.. dobry pomysł. Zaskoczyłabym go tym XDD
No jest hot, ale nie przyznam się do tego. No nie przy nim, wiadomo. NAPRAWDĘ??? NIE WIEDZIAŁAM, ŻE DANNY TO ZROBIŁ. Ale tak swojego brata i jego przyjaciela??
Czemu dziwna randka? Chcę znać szczegóły!
Ma insta, ale nic na niego nie wrzuca. Czekaj poszukam czegoś u Erica. Może tam coś znajdę.
Ogólnie wspomniałam wam, że moja starsza siostra kiedyś chodziła z Eryczkiem??
Zdjęcie ten pierwszy to Danny. Pewnie przez bycie policjantem to nie chce nic wstawiać... Szkoda w sumie :/
Wiadomość...
Elsa Eriksen Aurelia M. Perez
moonlight_13
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
168 cm
aktorka poki co w reklamowa
Awatar użytkownika
she's a cosmic siren
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1 os
czas narracji-
postać
autor

Aurelx
Czemu dziwna randka? Chcę znać szczegóły!
hahahaha słuchajcie tego: chłopak umówił się ze mną do kina i mówi, żebyśmy się spotkali o 16, no to myślałam, że to jest jakiś czas przed filmem, żebyśmy się poznali i coś ze sobą porozmawiali, a on nagle przychodzi i mówi, że film zaczyna się za kwadrans i że idziemy po popcorn. Kupiliśmy sobie popcorn (na szczęście on płacił), i potem mnie uciszał na reklamach, na filmie też nic mi nie mówił, naet mnie za rękę raz nie złapał, a jak się skończył film to mi powiedział "było fajnie, nara, do następnego". Co z tymi chłopakami jest nie tak jak sie pytam???
No Eric to podrywacz , nic dziwnego! Uuuu fajny!!! A jakim on jest policantem? Pracuje na komendzie u nas w dzielnicy, czy gdzie konkretnie? Może mój papi go zna?
Wiadomość...
Audrey Elsa
25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Els
Ogolnie zabranie na pierwszą randkę do kina to kiepski pomysł xD Bo jak na reklamach można jeszcze obgadywać trailery tak podczas filmu już średnio tak pogadać. Mnie by wkurzało jakby Dante nie dał mi się na dialogach skupić xx także dobrze, że już go więcej nie spotkasz! Bo następna randka to nie wiem… na mszę do kościoła by cię wziął xD
Eryk to dla mnie trochę jak taki zapijaczony młodszy braciszek, więc dla mnie jest totalnie aseksualny to nie mam jak się wypowiedzieć… ale no ma coś w sobie, że te dziewczyny tak do niego lgną :lol:
Ja odbierałam chłopaków z tego głównego komisariatu. I chyba jest zwykłym policjantem, żądnym detektywem… bo w sumie po co by się angażował w zabieraniu dwóch chlejusów z parku?
W sumie to w ostatniej chwili zdążyłam ich odebrać, bo zaraz mieli ich chyba na wytrzezwialke przenieść xx
Wiadomość...
Aurelia M. Perez Audrey LeBlanc
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Badum
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”