ODPOWIEDZ
26 y/o, 165 cm
the moon knew me, it took my side
Awatar użytkownika
And you try to hold these opposites together inside yourself: beginnings and endings, terror and hope.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Jessamy Savard
Od niedawna na wolności po odsiedzeniu ośmioletniego wyroku za zbrodnię, której nie popełniła. Zagubiona, ale optymistyczna; próbuje na nowo odnaleźć swoje miejsce na świecie i nadrobić stracony czas. Z (może trochę przesadną) ekscytacją wita nowe relacje, jest otwarta na ludzi i zdecydowanie ceni sobie dobrą zabawę, nawet, jeśli w przeszłości zapłaciła za to wysoką cenę.
Maggie Bergs
I buried a hatchet, it's comin' up lavender
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
reksio
przemoc wobec zwierząt
28 y/o, 165 cm
modelka IMG Models/ANM Management
Awatar użytkownika
say you love, say you love, say you love me;
losing all my innocence in the backseat ⏾
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Hejo Jessie, wpadam do Ciebie głównie z Vers, ale mam też Laurę, która siedzi w Toronto od urodzenia, więc z nią też coś można wykminić. A z Ronnie pomyślałam sobie o jakiejś świeżej znajomości, która dopiero co kiełkuje. Rockefeller jest taką empatyczną kluchą dosyć, więc przyszło mi do głowy, że to ona jakoś tą znajomość rozpoczęła. Nie wiem czy była możliwość, żeby sprawa Jessie rozniosła się po mediach? Jeżeli tak, to właśnie z tych mediów Ronnie mogłaby o tym wiedzieć i zwyczajnie zrobiło jej się szkoda dziewczyny, która według niej jest niewinna. Mogłaby w to mocno wierzyć, bo... tak :lol: Idąc tym śladem, dla niej pewnie nie byłoby problemu, żeby jakoś ten kontakt do Jessie dostać, a skoro Jessie z ekscytacją wita nowe relacje, to może by ją i ciepło przyjęła, mimo dosyć dziwnego początku, „bo przecież co taka Veronica Rockefeller miałaby z nią wspólnego”. No chyba, że miałyby wspólnego znajomego. W każdym razie trochę na zasadzie litości, ale z dobrymi zamiarami. Żeby ją jakoś wesprzeć, pomóc nadrobić ten stracony czas, może wykorzystać znajomości do znalezienia dla niej pracy? A co z tego wyjdzie, zobaczymy.
ALE, żeby nie było też zbyt kolorowo, otoczenie Ronnie (jacyś znajomi, przyjaciele, mąż, manager, itepe, itede) nie do końca byłoby za tym, żeby ona się z kimś takim zadawała. No bo zaraz gdzieś je razem przyłapią, pójdą zdjęcia do sieci i nagłówki w stylu „znana modelka spotyka się z morderczynią” gwarantowane :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”