ODPOWIEDZ
25 y/o, 189 cm
na usługach siostrzyczki w northland power
Awatar użytkownika
nic ciekawego
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Cyrus Marshall
kolejny z Marshallów, towarzyski gość, wesołek, dobra dusza, nieco chaotyczny, ale godny zaufania, choć lubi czasami manipulować, z kryminalną przeszłością, dużą kasą w kieszeni, choć aktualnie karta ma wprowadzony limit wydatków xD
Cherry Marshall
starsza siostra, szef i kat w jednym
Cordian Marshall
starszy brat
maddie lennox
mała miłostka z młodzieńczych lat, dawna przyjaciółka, choć wciąż łączy ich jakaś sympatia
Tiffany McLeod
to ta była przez, którą trafił do więzienia, aktualnie jej nienawidzi z całych swoich sił, bo nawet nie potrafiła z nim zerwać prosto w oczy, ale chyba i tak ją kocha z tej nienawiści
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Ostatnio zmieniony sob wrz 06, 2025 11:37 am przez cyrus marshall, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
gall anonim
23 y/o, 167 cm
barmanka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
barmanka, która robi najlepsze drinki w mieście i kręci dupą na barze
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

cyrus marshall elo pomelo! fanką tego wizu jestem więc przyszłam jak typowa blachara, ale nie dla auta, a dla wizu, haha. Chcę coś fajnego, mogliśmy się kiedyś nawet znać! Teraz może jakoś nasza relacja ma szansę na powrót? Nie ważne czy będzie dobra czy zła, ważne aby było ciekawie, haha!
izzy
jak mi coś nie będzie pasować dam znać
25 y/o, 189 cm
na usługach siostrzyczki w northland power
Awatar użytkownika
nic ciekawego
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Maddie Lennox no siema! w sumie tylko 2 lata różnicy między nimi, więc może Cyrus był jej partnerem na bal maturalny? Niby się przyjaźnili, niby coś tam między nimi było, ale nigdy nic konkretnego i poważnego, tak po prostu chodzili za rękę i czasami się pocałowali. Mógł się potem jakoś między nimi kontakt urwać, niby tam dalej jak się widzieli, to krótkie "cześć" sobie rzucili, ale nic więcej. No i w sumie jakieś 2 miesiące temu Cyrus wyszedł z kicia, a zapewne o tej sprawie było głośno i wszyscy co go znali wiedzą, to może się Maddie odezwie? Albo już się odezwała, ze względu na dawne powiązania i z dobroci serca po prostu dowiedzieć się jak się trzyma?
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
gall anonim
23 y/o, 167 cm
barmanka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
barmanka, która robi najlepsze drinki w mieście i kręci dupą na barze
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

cyrus marshall o, podoba mi się ten pomysł bardzo! Ogólnie Marshall mógł być jej pierwszym takim poważnym zauroczeniem, nawet mu tego nie powiedziała, ale dla niej był. Maddie odezwać się mogła na pewno, na pewno nie z dobroci serca (tak pewnie będzie głośno mówić!), ale jakiegoś sentymentu i uczuć, które wobec niego kiedyś żywiła skontaktuje się aby sprawdzić. Dla mnie wszystki git, także w razie co zapraszam na jakiś wątek! <3
izzy
jak mi coś nie będzie pasować dam znać
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”