Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjiczas narracjipostaćautor
Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
-
i don't get lucky, i make my own lucknieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Będę Was podglądać.
-
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkityp narracjinarracja trzecioosobowaczas narracjiczas przeszłypostaćautor
Proszę nie szaleć bardziej, niż do tej pory!
-
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Pilar Noriega pisze: pt lip 31, 2026 2:11 pm Dzisiaj wieczorkiem i prawie całą sobotę mnie nie będzie, więc pościki dopiero od niedzieli! I tak, wypije za wsze zdrowie. Bądźcie grzeczni!
ja tak jak kobita, ale jak się nie zachlam, to wyklepię coś jutro wieczorkiem

-
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracji3os, l.pojedyńczaczas narracjiprzeszłypostaćautor
coven bremers Max Korhonen Thalia Rosenhall Nico Rosenhall Lucien Spencer i inni, którzy mi w trakcie odpiszą
-
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Nie mogę ostatnio zebrać myśli, mam gorszy weekend i dodatkowo czeka mnie ciężki tydzień bo 6 na 7 dni pracuje po 12h i zwyczajnie wątpię, że po pracy będę siadać przed komputer, a z kolei w pracy może być ciężko bo mamy sezon i jest sporo ludzi. Możliwe, że posty się pojawią, ale nie wiem z jaką częstotliwością, pewnie też wyrywkowo. Tak do 9 może być różnie! Resztę sierpnia mam raczej luźniutko i wolne, wiec wszystko nadrobię. Muszę się tylko podładować.
Peter Bylthe, William N. Patel, Francis Gardner, Alvin Fontaine, javier perez, Abby Wallace, coven bremers, Tyler Malone