Zablokowany
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Mamacita, cita, cita
You know I really need yah, need yah, need yah, right now
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Phoenix 'Finny' Whitlock
Harris Dickinson
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
31.12.1996, Toronto
zaimki
on/jego
zawód
pracownik porządkowy
miejsce pracy
St. Lawrence Market
orientacja
zorientowany na piękne osoby
dzielnica mieszkalna
Financial District/Parkdale
pobyt w toronto
od zawsze
umiejętności
granie na nerwach, wciskanie ludziom kitu, sprzątanie, udawanie bogatego i flexowanie się mieszkaniem przyjaciela
słabości
boi się biedy i tego, że prawda wyjdzie na jaw, nie potrafi radzić sobie z życiem w rzeczywistości
Toronckie przedmieścia, 8 lipca 2025
Chodź, daj mi rękę; nie bój się, możesz mi zaufać.
Chodź, pokażę Ci życie, o którym marzą miliony: wystawne restauracje, podróże, drogie auta i pozostałe rzeczy, które zazwyczaj widzi się tylko w filmach.
Błagam, zaufaj mi; mogę być jak Lucyfer i spełnię każde Twoje marzenie, bo mnie na to stać. Znam ludzi, którzy znają innych ludzi, dzięki czemu przychylę Ci gwiazdkę z nieba.
Wszystko, co musisz zrobić, to po prostu dać mi rękę, zaufać i nie zwracać uwagi na wszystkie detale, które niekoniecznie do siebie pasują.

Żyje w iluzji; słodka ułuda zawładnęła nim w każdym aspekcie życia, dlatego nawet nie próbuje się z niej wydostać.
Bo tak jest prościej.
Bo dzięki niej 一 w swoim mniemaniu 一 jest atrakcyjniejszy dla innych.
Bo przecież jego przyjaciel i tak układa sobie życie na drugim końcu świata (i bynajmniej nie zanosi się na to, że wróci stamtąd szybko), więc czemu miałby nie skorzystać?

Głośno chwali się tym, że pracuje na giełdzie; wyjątkowo często używa fachowego słownictwa 一 nieistotne, że sam nie rozumie, o czym mówi 一 i wszystkim dookoła wmawia, że jeszcze chwila 一 jeszcze tylko parę dni 一 i zrobi interes życia, który uczyni go najbogatszym maklerem po tej stronie globu.

Niewiele osób wie o tym, że tak naprawdę Phoenix Whitlock nie ma grosza przy duszy; nikt nie wie, że w budynku toronckiej giełdy pojawia się tylko w momencie, w którym jego firma dostaje zlecenie sprzątnięcia tamtejszych przestrzeni.
Bo przecież kto chciałby osobę, którą jest naprawdę?
Kto spojrzałby na biedaka, który nie miał przed sobą żadnych perspektyw?

Toronckie przedmieścia, 27 lipca 2014
Mamo! Mamo, proszę, otwórz oczy! Mamo, przepraszam, ja naprawdę... Mamo, karetka już jedzie, b ł a g a m, nie zamykaj oczu. Mamusiu! Mamo, ja nie mówiłem poważnie, nigdy bym nie uciekł! Proszę, mamo, mamo!!!!!!
Toronckie przedmieścia, 17 stycznia 2014
Nie chcę być taki, jak Wy, rozumiesz? Brzydzę się tego, z jakiej rodziny pochodzę i wstyd mi za Was. Widziałaś się w lustrze? Widziałaś ojca? Co z tego, że nie macie pieniędzy! Raz na jakiś czas powinniście odłożyć jakąś sumę i pójść do SPA, zadbać o siebie! Matka Jamesa jest tam przynajmniej raz na tydzień, a Ty?
Boże, nawet nie wiesz, jak mi wstyd! Zobaczysz, skończę osiemnaście lat, ucieknę z domu i w przeciwieństwie do Was coś osiągnę. Rozumiesz? I wtedy może, jak mnie o to poprosicie, coś Wam pożyczę, żebyście wyrwali się z tej cholernej rudery.
zgoda na powielanie imienia
nie
zgoda na powielanie pseudonimu
nie
Zgody MG
poziom ingerencji
wysoki
zgoda na śmierć postaci
nie
zgoda na trwałe okaleczenie
tak
zgoda na nieuleczalną chorobę postaci
tak
zgoda na uleczalne urazy postaci
tak
zgoda na utratę majątku postaci
tak
zgoda na utratę posady postaci
tak
nie znacie typiary
bardzo nie lubię ucieczek i czytania w myślach
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Witamy na forum phoenix whitlock
Dobra wiadomość – Twoja karta postaci została zaakceptowana i możemy powitać Cię po tej stronie kanadyjskiej granicy! Przypominamy, że na rozpoczęcie rozgrywki masz 5 dni! W temacie kto zagra? możesz znaleźć użytkowników, którzy chętnie Ci w tym pomogą. Jednocześnie zachęcamy do założenia relacji, kalendarza i informatora. Powodzenia w Toronto!
Zablokowany

Wróć do „gentlemen”