Zablokowany
27 y/o, 186 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

othello 'elio' holdsworth
Harris Dickinson
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
12/12/1997, Edynburg, Szkocja
zaimki
męskie
zawód
prowadzi kampanie marketingowe dla marek
miejsce pracy
chwilowo bezrobotny
orientacja
homoseksualny
dzielnica mieszkalna
Parkdale
pobyt w toronto
od paru dni, ale bywał tu wcześniej
umiejętności
prawo jazdy, wciskanie ludziom kitu, prowadzenie kampanii marketingowych, czytanie ludzi i zapraszanie ich na randki
słabości
boi się globalnej awarii internetu, samotności
Lubię poznawać ludzi; lubię obserwować to, jak stawiają czoła rozmaitym wyzwaniom, a często sam jestem takowym, bo stagnacja mnie wykańcza.
Nie lubię nudy; nie lubię monotonnych dni, podczas których nie chce się wychodzić z łóżka.
Codziennie szukam nowych wyzwań; codziennie jestem nową osobą, którą można scharakteryzować innym zestawem przymiotów.
Nie jestem z tego dumny; zazwyczaj jest mi kurewsko głupio, że wykorzystuję chorobę brata (i niejako jej umniejszam), ale to wszystko zabrnęło tak daleko, że nie potrafię inaczej.

Rowan Fletcher
Mogę napisać, że lubię zachody słońca, ale kto ich nie lubi?
I tak, kupię Ci kwiaty. Nawet bez okazji.

Jestem Rowanem, gdy szukam romantycznych dusz. Chcąc poprzebywać z ludźmi, którzy czują i się tego nie wstydzą, staję się osobą pozornie podobną do nich.
Nie chodzi mi wtedy o cielesność; owa schodzi na drugi plan, a ja w pełni oddaję się rozmowom pozwalającym wypłynąć na szerokie wody marzeń, wspomnień oraz większych lub mniejszych tęsknot.
A potem, gdy się znudzę, przelogowuję się na inne konto.
Asher Caldwell
Nie szukam dramatu, tylko zabawy.
Jeśli wiesz, że w nocy nie będziemy planować wspólnej przyszłości, prawdopodobnie się dogadamy.

Przedstawiam się jako Asher, gdy chodzi mi tylko o seks. Dzięki tej osobowości nie muszę niczego udawać i stawiam sprawy jasno; odpalając aplikację, myślę tylko o jednym i zachowuję się wyjątkowo płytko 一 patrzę tylko na wygląd i przesuwam w prawo tylko osoby, które mają to coś.
Po seksie znikam, a szansa na to, że się odezwę jest niemalże zerowa.

othello holdsworth
Sprawdź mnie.

To nie tak, że podczas eksperymentów na dobre zatraciłem siebie; prawdziwy ja nadal tam jestem i to właśnie z tą wersją czuję się najlepiej.
Gdy nikogo nie udaję, lubię spędzać czas na łonie natury, jestem całkiem czuły i chociaż zdarza mi się wplątywać w przelotne relacje, szukam swojego endgejmu.

Odliczam dni do powrotu do Szkocji; w Toronto jestem tylko po to, by pomóc bratu. Gdy zaś opanujemy sytuację i Jasper się uspokoi, wrócę do domu, gdzie czeka na mnie praca (jestem cholernie dobry w prowadzeniu kampanii dla marek) i chłopak, z którym chyba łączy mnie coś poważniejszego niż przyjaźń.

zgoda na powielanie imienia
nie
zgoda na powielanie pseudonimu
nie
Zgody MG
poziom ingerencji
niski
zgoda na śmierć postaci
nie
zgoda na trwałe okaleczenie
nie
zgoda na nieuleczalną chorobę postaci
nie
zgoda na uleczalne urazy postaci
nie
zgoda na utratę majątku postaci
nie
zgoda na utratę posady postaci
nie
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
leosia
marudzenia i nudy
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Witamy na forum othello holdsworth
Dobra wiadomość – Twoja karta postaci została zaakceptowana i możemy powitać Cię po tej stronie kanadyjskiej granicy! Przypominamy, że na rozpoczęcie rozgrywki masz 5 dni! W temacie kto zagra? możesz znaleźć użytkowników, którzy chętnie Ci w tym pomogą. Jednocześnie zachęcamy do założenia relacji, kalendarza i informatora. Powodzenia w Toronto!
Zablokowany

Wróć do „gentlemen”