ODPOWIEDZ
31 y/o, 184 cm
Rezydent kardiochirurgii Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Rohan Kim
31yo | rezydent chirurgii w szpitalu | wredny i sarkastyczny | imigrant | Bi | kawaler
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Solhy
Pisz z sensem
29 y/o, 170 cm
rezydentka oddziału ratunkowego w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
Like the stars chase the sun over the glowing hill, I will conquer. Blood is running deep, some things never sleep.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Witam kolegę rezydenta :hejo:
Mam już wizję przypadku, który ich połączył - wyjątkowo uparte i nieznośne dziecko, które Rohan dostał pod opiekę już po tym, jak na oddziale ratunkowym Serena zrobiła wstępne rozeznanie. Dzieciak był tragiczny, więc Almendarez została z nim dłużej, żeby Kim nie musiał się męczyć samotnie, wszystko skończyło się dobrze, a w ramach podziękowania Rohan polecił Serenie naprawdę dobrą kawiarnię w okolicy, więc teraz, jeśli mają okazję się zobaczyć, mogą się właśnie wymieniać opowieściami o bezczelnych i roszczeniowych pacjentach i polecać fajne miejscówki w okolicy :densy:
Rohan Kim
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
31 y/o, 184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

serena almendarez pisze: pt lip 11, 2025 12:45 pm Witam kolegę rezydenta :hejo:
Mam już wizję przypadku, który ich połączył - wyjątkowo uparte i nieznośne dziecko, które Rohan dostał pod opiekę już po tym, jak na oddziale ratunkowym Serena zrobiła wstępne rozeznanie. Dzieciak był tragiczny, więc Almendarez została z nim dłużej, żeby Kim nie musiał się męczyć samotnie, wszystko skończyło się dobrze, a w ramach podziękowania Rohan polecił Serenie naprawdę dobrą kawiarnię w okolicy, więc teraz, jeśli mają okazję się zobaczyć, mogą się właśnie wymieniać opowieściami o bezczelnych i roszczeniowych pacjentach i polecać fajne miejscówki w okolicy :densy:
Generalnie mi pasuje, tylko że raczej nikt o zdrowych zmysłach nie dałby Rohanowi pod opieke dziecka :doggo: To straszny chuj i wredota, która w co drugim zdaniu używa sarkazmu. Taki doktor House, a może gorzej XD Dzieciaki zwykle też raczej trafiają na SOR dziecięcy, "zwykli" lekarze raczej nie mają z nimi wiele do czynienia. Więc zamieńmy dzieciaka na pijanego ale dość żwawego i upierdliwego dorosłego i myśle że będzie bardziej pasować :hepi:

serena almendarez
Solhy
Pisz z sensem
28 y/o, 165 cm
rezydentka na pediatrii szpital
Awatar użytkownika
I will not fall for any of the following: alcoholics, workaholics, commitment phobics, people with girlfriends or wives, misogynists, megalomanics, chauvists, emotional fuckwits or freeloaders, perverts.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

Rohan Kim ja tutaj również przychodzę jako koleżanka rezydentka ze szpitala! ale kurde, te ich charaktery są takie inne, myślę, że śmiesznie byłoby dać im tutaj jakąś sarkastyczną "nie przeszkadzaj mi, nie lubię cię" relację gdzie każdy z nich i tak musi rzucić jakiś komentarz jak się mijają na korytarzu? wszystko podszyte albo sztucznym, miłym uśmiechem albo takim sarkastycznym? Rohan może komentować, że pediatria to nawet na dobrą sprawę nie jest poważna medycyna tylko użeranie się z zasmarkanymi dziećmi, a w odpowiedzi Winnie może głośno chrupać przy nim marchewkę, żeby odblokować jego mizofonię :lol: obydwoje mają silne charaktery, wiec myślę że może to wyjść dość zabawnie!
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
autor natchniony
31 y/o, 184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Winnie Bloomfield pisze: wt lip 22, 2025 9:48 pm @Rohan Kim ja tutaj również przychodzę jako koleżanka rezydentka ze szpitala! ale kurde, te ich charaktery są takie inne, myślę, że śmiesznie byłoby dać im tutaj jakąś sarkastyczną "nie przeszkadzaj mi, nie lubię cię" relację gdzie każdy z nich i tak musi rzucić jakiś komentarz jak się mijają na korytarzu? wszystko podszyte albo sztucznym, miłym uśmiechem albo takim sarkastycznym? Rohan może komentować, że pediatria to nawet na dobrą sprawę nie jest poważna medycyna tylko użeranie się z zasmarkanymi dziećmi, a w odpowiedzi Winnie może głośno chrupać przy nim marchewkę, żeby odblokować jego mizofonię :lol: obydwoje mają silne charaktery, wiec myślę że może to wyjść dość zabawnie!
o matko, tak! Rohanowi jak najbardziej przyda sie taka relka. Co prawda jeszcze nie wiem czy lepiej by było żeby się naprawdę nienawidzili czy tylko sobie na pokaz docinali, a tak naprawdę będą się darzyć jakimś tam szacunkiem, ale to myśle wyjdzie na fabule. Już widzę te posty jak oboje sie będą nawzajem irytować *_*

Winnie Bloomfield
Solhy
Pisz z sensem
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”