ODPOWIEDZ
31 y/o, 184 cm
Rezydent kardiochirurgii Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Rohan Kim
31yo | rezydent chirurgii w szpitalu | wredny i sarkastyczny | imigrant | Bi | kawaler
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Solhy
Pisz z sensem
29 y/o, 170 cm
rezydentka oddziału ratunkowego w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
I'm still a believer but I don't know why. I've never been a natural, all I do is try, try, t r y.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Witam kolegę rezydenta :hejo:
Mam już wizję przypadku, który ich połączył - wyjątkowo uparte i nieznośne dziecko, które Rohan dostał pod opiekę już po tym, jak na oddziale ratunkowym Serena zrobiła wstępne rozeznanie. Dzieciak był tragiczny, więc Almendarez została z nim dłużej, żeby Kim nie musiał się męczyć samotnie, wszystko skończyło się dobrze, a w ramach podziękowania Rohan polecił Serenie naprawdę dobrą kawiarnię w okolicy, więc teraz, jeśli mają okazję się zobaczyć, mogą się właśnie wymieniać opowieściami o bezczelnych i roszczeniowych pacjentach i polecać fajne miejscówki w okolicy :densy:
Rohan Kim
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
31 y/o, 184 cm
Rezydent kardiochirurgii Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

serena almendarez pisze: pt lip 11, 2025 12:45 pm Witam kolegę rezydenta :hejo:
Mam już wizję przypadku, który ich połączył - wyjątkowo uparte i nieznośne dziecko, które Rohan dostał pod opiekę już po tym, jak na oddziale ratunkowym Serena zrobiła wstępne rozeznanie. Dzieciak był tragiczny, więc Almendarez została z nim dłużej, żeby Kim nie musiał się męczyć samotnie, wszystko skończyło się dobrze, a w ramach podziękowania Rohan polecił Serenie naprawdę dobrą kawiarnię w okolicy, więc teraz, jeśli mają okazję się zobaczyć, mogą się właśnie wymieniać opowieściami o bezczelnych i roszczeniowych pacjentach i polecać fajne miejscówki w okolicy :densy:
Generalnie mi pasuje, tylko że raczej nikt o zdrowych zmysłach nie dałby Rohanowi pod opieke dziecka :doggo: To straszny chuj i wredota, która w co drugim zdaniu używa sarkazmu. Taki doktor House, a może gorzej XD Dzieciaki zwykle też raczej trafiają na SOR dziecięcy, "zwykli" lekarze raczej nie mają z nimi wiele do czynienia. Więc zamieńmy dzieciaka na pijanego ale dość żwawego i upierdliwego dorosłego i myśle że będzie bardziej pasować :hepi:

serena almendarez
Solhy
Pisz z sensem
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”