ODPOWIEDZ
48 y/o, 168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
Find the will to live again
Find a way to break the chains
You're a monster forever
No more games to play
Wash your pain away
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Evina
Helena, sprawa jest
oglądanie halloween w halloween. przemyślenia.
hit czy kit? przesada i banał czy może halloweenocepcja?
wypowiedz się
Wiadomość...
helena peregrine
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
32 y/o, 165 cm
hakerka i informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
My life was a storm since I was born
How could I fear any hurricane?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakikolwiek
postać
autor

Helena
a kto cię będzie oceniał? halloweenowa policja?
każdy dzień jest dobry na klasycznego slashera, halloween też
chociaż ja na przykład szukam horroru, przy którym się zesram ze strachu i lipa, już mnie nic nie rusza
ale może masz jakieś polecajki?
tylko nie mów najnowszy conjuring, już obejrzałam, uśmiałam się
Wiadomość...
Evina J. Swanson
echo
AI, brak inicjatywy, wątki nierozwijające postaci
48 y/o, 168 cm
Awatar użytkownika
You're a monster forever
No more games to play
Wash your pain away
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Evina
bardziej chodzi o to, że raczej za oklepane można uznać włączenie filmu o tytule HALLOWEEN w święto halloween
w sumie równie dobrze można włączyć sobie 1 sezon Slashera, bo jest tam też motyw morderstw dokonanych właśnie w halloween a popatrzysz sobie przy okazji na Katie McGrath. Dla mnie wygryw
nie wiem kto miałby oceniać. po prostu naszła mnie taka rozkmina
na halloween czy tak o?
zgadzam się. pierwsze dwie części były zajebiste, ale potem jakoś tak... już na Anabelle się śmiałam z tego włochatego kozła
wolisz coś, co jednak straszy jakimiś potworkami i innymi? coś, co ma jakieś straszne widoki, gore, psychodelię i elementy satanistyczne czy może bardziej taki thriller psychologiczny co ci zbuduje napięcie?
Wiadomość...
helena peregrine
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
32 y/o, 165 cm
hakerka i informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
My life was a storm since I was born
How could I fear any hurricane?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakikolwiek
postać
autor

Helena
słuchaj no, nie zawsze trzeba się zdobywać na oryginalność. po co kombinować, skoro wiadomo, że klasyk dobry? zwłaszcza w porównaniu do gówna, które teraz jest produkowane
kurwa, brzmi dobrze. ale kiedy ja bym miała serial oglądać to ja nie wiem. zapiszę sobie, może za jakieś dwa lata będę miała urlop, to obejrzę
a tak o, w halloween pewnie i tak będę pracować
nawet na pierwszej też miałam momenty, gdzie wybuchłam śmiechem. jak już zaczynają pokazywać te duchy, zamiast trzymać tajemnicę, to jakoś zawsze to napięcie przechodzi. ale i tak, to jeszcze było dobre. ale mogliby dać spokój tym worrenom, ile razy lorraine może mieć wizję śmierci męża? i wyobraź sobie, że ta prawdziwa jeszcze to oglądała na premierach
słuchaj, zaskocz mnie. brzmi jakbyś się znała. podpowiem tylko, że gore mnie nie rusza, satanizm mnie nie rusza, a potworki mnie raczej bawią. nie pamiętam, kiedy ostatnio się bałam na horrorze, więc w sumie trudne zadanie ci rzuciłam.
Wiadomość...
Evina J. Swanson
echo
AI, brak inicjatywy, wątki nierozwijające postaci
48 y/o, 168 cm
Awatar użytkownika
You're a monster forever
No more games to play
Wash your pain away
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Evina
w sumie szczerze powiedziawszy to nawet nie przepadam szczególnie za halloween. ze slasherów o wiele bardziej wolę scream. przynajmniej ta seria sama drze łacha z konstrukcji podobnych produkcji
po prostu pomyślałam, że samo halloween może fajnie byłoby uczcić... no... halloween
jakbyś miała dzień wolny to byś obejrzała od razu. no i zgadzam się. teraz dużo gówna wychodzi
czyli żadnych planów poza pracą? no proszę... a myślałam, że pani peregrine może pójdzie na jakąś imprezę przebierańców
albo straszyć dzieci i kraść cukierki
jasne. ginie wtedy to napięcie, a to jakie zostawi to na tobie wrażenie zależy głównie od tego jak wyglądają te efekty specjalne
a bo ja wiem? ale w sumie jak ona to przeżyła to może jej się ptsd odpaliło albo już przywykła do tego jak tyle razy to widziała
to może weź sobie jakiś azjatycki horror? oni wiedzą jak podbić napięcie i sprawić, że wysiedzisz w nim przez cały film
Wiadomość...
helena peregrine
Ari
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”