ODPOWIEDZ
23 y/o
For good luck!
183 cm
tancerz w The Painted Lady
Awatar użytkownika
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you, ooh, yeah
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ares Everhart
Wielki miłośnik ryzyka, lubiący chodzić po dachach i włóczyć się po opuszczonych budynkach. Chętnie chodzi na imprezy i poznaje nowych ludzi. Tancerz w klubie z burleską. Ma niezdiagnozowaną chorobę afektywną dwubiegunową. Chętnie przygarnie wszystkie mniej lub bardziej aktualne romanse i "przygody", przyjaźnie, a także wszelkie inne relacje, czy to pozytywne, czy negatywne. <3
Warren Sinclair
Mężczyzna, dzięki któremu kilka lat temu Ares odkrył swoją seksualność. Wszystko byłoby spoko, gdyby facet nie był ojcem jego kumpla, bo to komplikowało wiele rzeczy - zwłaszcza unikanie go jak ognia, co Ares i tak próbował robić. Nadal reaguje na niego zawstydzeniem i stara się nie przebywać w jego towarzystwie zbyt długo. Niczego między nimi nie było, Warren po prostu zawrócił w głowie młodemu chłopakowi, z czego zapewne nawet nie zdaje sobie biedaczek sprawy. Można powiedzieć, że to taka mała, słodka obsesja Aresa.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Ostatnio zmieniony ndz lis 23, 2025 3:31 pm przez Ares Everhart, łącznie zmieniany 1 raz.
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
54 y/o
For good luck!
188 cm
Właściciel The Spoke Club
Awatar użytkownika
There was a darkness in his eyes that felt cold and foreign, like the gaps between the stars.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ares Everhart dzień dobry! Proszę mnie tutaj ładnie wpisać ^^
gall anonim
jak ktoś kieruje moją postacią, sama to potrafię. :)
23 y/o
For good luck!
183 cm
tancerz w The Painted Lady
Awatar użytkownika
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you, ooh, yeah
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Warren Sinclair pisze: ndz lis 23, 2025 3:02 pm @Ares Everhart dzień dobry! Proszę mnie tutaj ładnie wpisać ^^
Proszę bardzo, już naprawiłem swoje niedopatrzenie *_*
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
28 y/o
For good luck!
164 cm
Doktorantka Biologii University of Toronto
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji
postać