25 y/o
For good luck!
160 cm
Spec. marketingu/PR | Wolontariuszka Northland Power | Sistering
Awatar użytkownika
Beztroska, niezbyt lotna, ale przy tym urocza. Jej serce niespodziewanie skradł pewien producent filmowy, dla którego nawet zaczęła gotować
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ukrywanie treści: włączone
Hidebb Message Hidden Description

Gavin Fraser
40 y/o
For good luck!
188 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
And I would fly you to the moon and back
If you′ll be, if you'll be my baby
Got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby?
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Cora Marshall
25 y/o
For good luck!
160 cm
Spec. marketingu/PR | Wolontariuszka Northland Power | Sistering
Awatar użytkownika
Beztroska, niezbyt lotna, ale przy tym urocza. Jej serce niespodziewanie skradł pewien producent filmowy, dla którego nawet zaczęła gotować
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Zdecydowanie dzisiejsza niespodzianka się jej udała. Nie mogła też zaprzeczyć, że Gavin potrafił odpowiednio podziękować. Takiemu mężczyźnie z przyjemnością można sprawiać niespodzianki. Niestety zdawała sobie sprawę, że ma dużo pracy i nie chciała, by kolejny raz ją dla niej przekładał. Tym bardziej, że mieli się spotkać za kilka godzin. Da mu jeszcze trochę zatęsknić. Miła też była z jego strony propozycja odprowadzenia jej do bramek. Idąc z nim przez plan za rękę, czuła się… dumna. Nawet jeśli po ich zaróżowionych policzkach i spojrzeniach pełnych pożądania było widać, co robili - Cora się tym nie przejmowała.
- Mam nadzieję, że kawa smakowała, panie Fraser- puściła mu oczko, gdy akurat stanęli przy wyjściu, gdzie wciąż stał ten sam ochroniarz. Pocałowała go grzecznie w policzek na pożegnanie, a korzystając z bliskości, szepnęła mu jeszcze do ucha. - Zmieniłam zdanie. Będę wieczorem czekać już w wannie na Ciebie, żebyś znowu mógł mnie zerżnąć - teraz miała pewność, że przez kolejne godziny będzie myślał tylko o niej.

Gavin Fraser

KONIEC <3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bluffer's Park Marina”