ODPOWIEDZ
27 y/o, 171 cm
dźwiękowiec || CBC Toronto
Awatar użytkownika
Skryta w najgłębszym cieniu – zawsze z boku, na drugim planie, poza ciekawskim, oceniającym spojrzeniem. Ale kiedy się odzywa jej sylwetka rysuje się na nowo, wyłania się z mroku. Beznamiętny głos przebija się przez ciszę, słowa dźgają jak małe igły. Celnie wymierzone, zawsze w punkt. W zmęczonych ślepiach rzadko widać zaciekawienie – jakby szukanie szczęścia w życiu przychodziło jej z trudem. Bo się pogubiła. Zbłądziła, zaufała nieodpowiednim osobom, straciła to co najcenniejsze. Przed twarzą trzyma maskę naśladującą idealne oblicze, ale jeśli przyjrzysz się dokładniej nie przejdziesz obojętnie obok popękanej powłoki. Uważniejszy obserwator zobaczy to, co inni zignorują – prawdę.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkifruit roll-up
postać
autor

Yvonne M. Wyatt
Obrazek
Kto: Galen L. Wyatt & Yvonne Wyatt
Gdzie: Northex Industries
Opis:
Chciałam powiedzieć ci w twarz, że mnie bardzo zraniłeś. Nie oczekiwałam niczego konkretnego, ale teraz nie oczekuję już niczego. Nie potrafię nawet na ciebie spojrzeć. Chcę wyjść.
Obrazek
Kto: Rhys Madden & Yvonne Wyatt
Gdzie: boczna uliczka nieopodal Toronto Police Service Headquarters
Opis:
Czy my się przypadkiem nie znamy? Dla jasności - nikt wcześniej nie próbował mnie okraść, ale mam wrażenie, że już kiedyś z panem rozmawiałam.
Obrazek
Kto: Phoenix Whitlock & Yvonne Wyatt
Gdzie: Bar Poet
Opis: TEXT
Obrazek
Kto: Cesare MacLeod & Yvonne Wyatt
Gdzie: Toronto Reference Library
Obrazek
Kto: Ash Kurtz & Yvonne Wyatt
Gdzie: Parkdale; winda w jednym z bloków
Obrazek
Kto: Lawrence B. Osbourne & Yvonne Wyatt
Gdzie: CBC Toronto; korytarz
-
gracz =/= postać; wydłużanie postów na siłę; szanuję granice innych, więc wszystko do dogadania.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kalendarze”