ODPOWIEDZ
40 y/o
For good luck!
189 cm
Inspektor gadżet Toronto Police Service (TPS)
Awatar użytkownika
inspektor policji i drań w jednej postaci
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Nathaniel Mayfield
Inspektor w policji, trochę świr, trochę pijak, trochę kłamca, manipulant i zdradziecki szon. Ma narzeczoną ale nie ukrywa miłości do wszystkich innych pań. Może Cię pobić, zastrzelić lub wsadzić za kraty. Jeśli chcesz z kajdankami... to na ostro.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
gall anonim
zagram wszystko w granicach przyzwoitości.
23 y/o
Mark your calendar for Canada Day
167 cm
barmanka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Dalej robi najlepsze drinki w mieście, ciągle nie ogarnia swojego życia i żeby było jej mało wplątała się w dziwną relację z Lexem bo brak jej rozrywki, o.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Nathaniel Mayfield przyszłam tutaj sama nie wiem po co, ale podoba mi się, że jest pijakiem i ma broń i kajdanki! Możemy wspólnie opróżnić butelkę, iść na strzelnicę i sprawdzić jak mocne są te kajdanki - kolejność dowolna :brewka: :hihi:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
izzy
jak mi coś nie będzie pasować dam znać
40 y/o
For good luck!
189 cm
Inspektor gadżet Toronto Police Service (TPS)
Awatar użytkownika
inspektor policji i drań w jednej postaci
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Maddie Lennox ładna Pani może się zgubić przypadkowo zawsze w jego oczach i uroku, ewentualnie potrzebować po godzinach pomocy stróża prawa aby się odczepili inni pijani, nachalni klienci baru :brewka: myślę, że mógł śmiało u niej siedzieć ile wlezie i wypić piwko za piwkiem. Na końcu luźna propozycja ze strzelaniem do puszek albo... zaproszenie do testowania kajdanek właśnie.
gall anonim
zagram wszystko w granicach przyzwoitości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”