- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor

- 
				 There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts. There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

Mąż Sophii rządził koncernem mediowym, więc podejrzewam, że ona i Lauren musiały spotykać się na branżowych imprezach. Teraz Desrochers odziedziczyła udziały, jak to wszystko odbiera Bernard? Możemy zrobić z nich sojuszniczki, a nawet wspólniczki w kwestiach różnych projektów potrzebujących "przepchnięcia dalej" lub skazić je trwałą niechęcią do siebie, wywołaną jakąś dramą z przeszłości. Na co masz ochotę, Lauren Bernard? < 3
- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
 Tutaj pewnie różnica pokoleń i starcie charakterów będzie brać nieustannie górę i Lauren może lekceważyć Sophię, bo co taka młoda osoba może wiedzieć o telewizji i mediach. Lauren też ma w końcu potrzebę kontroli. Jeżeli to dwie różne spółki jednak, to naturalnie pojawia się element rywalizacji i gra w dwóch różnych zespołach. Lekkie uszcypliwości i chęci pokazania, kto jest lepszy. Niemniej, myślę że panie będą mieć do siebie wzajemny szacunek i podziw, który może przerodzić się w jakąś głębszą znajomość czy przyjaźń. A dramy mogą pojawiać się tu czy tam, mieszając w relacji, Sophia Desrochers
 Tutaj pewnie różnica pokoleń i starcie charakterów będzie brać nieustannie górę i Lauren może lekceważyć Sophię, bo co taka młoda osoba może wiedzieć o telewizji i mediach. Lauren też ma w końcu potrzebę kontroli. Jeżeli to dwie różne spółki jednak, to naturalnie pojawia się element rywalizacji i gra w dwóch różnych zespołach. Lekkie uszcypliwości i chęci pokazania, kto jest lepszy. Niemniej, myślę że panie będą mieć do siebie wzajemny szacunek i podziw, który może przerodzić się w jakąś głębszą znajomość czy przyjaźń. A dramy mogą pojawiać się tu czy tam, mieszając w relacji, Sophia Desrochers 
- 
				 There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts. There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Myślę, że póki na forum jest mało postaci związanych z mediami, to możemy założyć, że chodzi o jeden i ten sam zarząd, żeby zorganizować sobie możliwości do gry. No i właśnie, z boku może się wydawać, że Sophia będzie chciała wejść z buciorami do firmy, więc wszelkie niechęci mile widziane, ale jestem też jak najbardziej za tym, żeby wypracować z tego szacunek i z biegiem czasu coś trwalszego. Jeśli masz ochotę zagrać, to mogę nam zacząć jakieś spotkanie na szczycieLauren Bernard pisze: pt lip 11, 2025 1:30 pm Hello! W mojej głowie są już różne pomysły i ciężko się w ogóle zdecydować na jakiś! Lauren jest związana z CBC, więc jeżeli koncern mediowy Sophii jest w jego zarządzie i Sophia jest w jego zarządzie to technicznie rzecz biorąc, jest szefową LaurenTutaj pewnie różnica pokoleń i starcie charakterów będzie brać nieustannie górę i Lauren może lekceważyć Sophię, bo co taka młoda osoba może wiedzieć o telewizji i mediach. Lauren też ma w końcu potrzebę kontroli. Jeżeli to dwie różne spółki jednak, to naturalnie pojawia się element rywalizacji i gra w dwóch różnych zespołach. Lekkie uszcypliwości i chęci pokazania, kto jest lepszy. Niemniej, myślę że panie będą mieć do siebie wzajemny szacunek i podziw, który może przerodzić się w jakąś głębszą znajomość czy przyjaźń. A dramy mogą pojawiać się tu czy tam, mieszając w relacji, @Sophia Desrochers

Lauren Bernard
 Lauren Bernard- 
 ), ale z drugiej strony musi realizować politykę zarządu i słuchać (bądź się sprzeciwiać) poleceniom. Też wpadło mi do głowy, iż być może to był Sophii pomysł o przywróceniu Lauren do telewizji i obsadzenie jej w nowej roli, co nie było takie oczywiste biorąc pod uwagę wszystkie wybryki, których dopuściła się Lauren, a które rozeszły się echem. Lauren nie będzie o tym wiedzieć, ale potem się dowie i wtedy spojrzy na Sophię inaczej.
), ale z drugiej strony musi realizować politykę zarządu i słuchać (bądź się sprzeciwiać) poleceniom. Też wpadło mi do głowy, iż być może to był Sophii pomysł o przywróceniu Lauren do telewizji i obsadzenie jej w nowej roli, co nie było takie oczywiste biorąc pod uwagę wszystkie wybryki, których dopuściła się Lauren, a które rozeszły się echem. Lauren nie będzie o tym wiedzieć, ale potem się dowie i wtedy spojrzy na Sophię inaczej.W każdym razie, nie mogę się doczekać na grę i jakby co, służę pomocą w wiadomościach

Sophia Desrochers
- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
Może wkręcisz mnie do telewizji!
Lauren Bernard
- 

Poza tym, Rosario dzięki Lauren może dostać jakąś fuchę w stacji, przy panelach dyskusyjnych czy coś, jako ekspertka, a potem mogą robić sobie babskie wyjścia

Rosario Cortez-Rodríguez
- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
A co do tego drugiego jak najbardziej mi pasuje

Lauren Bernard
- 
				 Mess with me? You must be joking — I run on coffee, chaos, and confidence. Mess with me? You must be joking — I run on coffee, chaos, and confidence. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna, jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna, jejpostaćautor