- Korzystajmy póki czas, chociaż nawet jeśli się kiedyś tam ustatkujesz, to nie będę miała nic przeciwko, żebyś mnie odwiedził.
Duffy po prostu lubiła seks, zwłaszcza jeśli dobrze znała już swojego partnera. Szybkie i jednorazowe numerki też się zdarzały, nigdy nie wiadomo, gdzie trafi się okazja. A nie zamierzała sobie żałować i brała to, co oferowało życie. Zwłaszcza, że sporo facetów wodziło za nią wzorkiem, gdy szła ulicą.
Nie narzekam na pracę. A jest to branża, która raczej szybko nie upadnie, zwłaszcza że kariera mi się rozwija i dostaje angaże w zagranicznych projektach.
Możliwe, że to nie był powód do domu dla przeciętnego zjadacza chleba, ale jakoś na życie musiała zarabiać, zwłaszcza że emerytury raczej nie dostanie. Więc musiała zapracować na oszczędności na stare lata, chyba że znajdzie jakiegoś bogatego, starego faceta. Ożeni się on z nią, a potem szybko umrze i Duffy zostanie bogatą wdową. Taki plan mogłaby zrealizować, tylko nie dało się znaleźć starego, bogatego i bezdzietnego zgreda.
- Cudowny pomysł - ucieszyła się wstając z zapałem z kanapy.
- Ukrywanie treści: włączone
- Hidebb Message Hidden Description
Nathaniel Mayfield