ODPOWIEDZ
28 y/o, 165 cm
modelka IMG Models/ANM Management
Awatar użytkownika
say you love, say you love, say you love me;
losing all my innocence in the backseat ⏾
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Veronica Rockefeller
Chodząca bomba sprzeczności; urocza, empatyczna, ale też zadziorna, przebojowa i prawdopodobnie lekko nienormalna. Modelka z wyrobionym nazwiskiem – choć nie tak bardzo, jak jej męża; z sukcesami na wybiegach znanych i szanowanych, modowych marek; z sesjami pojawiającymi się w najlepszych czasopismach; z nienaruszoną reputacją. O to ostatnie bardzo mocno dba, żeby uchodzić za aniołka z rogami.

Mieszkała w niewielkim Melrose (Massachusetts) w USA i chwilę w Nowym Jorku, zanim trafiła do Toronto. Przekrój znajomości też ma pewnie różny, więc absolutnie nie muszą to być tylko ludzie sukcesu. Wymyślę coś z każdym <3
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
29 y/o, 192 cm
rozgrywający w drużynie koszykarskiej Toronto Raptors
Awatar użytkownika
Koszykarz, który przechodzi ostatnio przez najlepszy okres w swoim życiu. Gra w wymarzonej drużynie, cieszy się sławą i pieniędzmi, a ostatnio sypia z Maddie - siostrą najlepszego przyjaciela.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

hejka Veronica Rockefeller mogę oddać Ci kogoś z moich. Chris pewnie za stary, więc zostaje Julka i Noah <3
28 y/o, 165 cm
modelka IMG Models/ANM Management
Awatar użytkownika
say you love, say you love, say you love me;
losing all my innocence in the backseat ⏾
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Hejka, Noah <3

Tak sobie myślę, że z Noah mogli się poznać w sumie dosyć łatwo, przy okazji jakiegoś eventu, bankietu czy chociażby kiedy Ronnie z mężem była na jednym z meczy, w których grał, a po meczu było jakieś prywatne wydarzenie. Co powiesz na taką relację czysto kumpelską? Ronnie by go pewnie gnoiła czasem za to, jak traktuje kobiety, ale halo, ktoś musi :lol: Może wpadać raz na ruski rok na te jego imprezy. I przy okazji być takim mini głosem rozsądku.

Z Julką przyszło mi na myśl, żeby zahaczyć o jej copywriting. Ronnie co prawda ma ludzi od wszystkiego, ale może chciała spróbować czegoś innego, dodać jakiejś świeżości do tego co robi i jakimś sposobem (nie wiem jeszcze jakim), trafiła na Juls i tak jej się spodobało to, w jaki sposób pisze, że zaproponowała jej udział w swoim projekcie (też jeszcze nie wiem w jakim, ale to się wymyśli :lol:). Dla Rutherford mogłoby to być pewnym przełomem w początkach kariery, gdyby dostała referencje od takiej Rockefeller. Zaczęłoby się od pracy, a potem może okazałoby się, że znalazły wspólny język i poza nią?

Chris faktycznie starszy, ale mąż Vero jest jeszcze starszy :lol: więc jak będziesz miała ochotę, to i z nim możemy sobie coś pokminić.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje”