ODPOWIEDZ
30 y/o
For good luck!
169 cm
rezydentka neurochirurgii w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Lillian "Lily" Wang
Roseanne Park
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
24 kwietnia 1996 I Londyn, UK
zaimki
ona/jej
zawód
WPISZ TU WYKONYWANY ZAWÓD
miejsce pracy
WPISZ TU MIEJSCE PRACY
orientacja
biseksualna
dzielnica mieszkalna
Financial District
pobyt w toronto
WPISZ TU OD JAKIEGO CZASU POSTAĆ PRZEBYWA W TORONTO
umiejętności
WYPISZ CO POTRAFI TWOJA POSTAĆ (np. umie tańczyć, posiada prawo jazdy typu G (kanadyjskie B), umie gotować)
słabości
WYPISZ TU SŁABOŚCI POSTACI (np. czego się boi, co sprawia jej szczególną trudność)
Klonowanie. Ostatnio coś skłoniło mnie do zgłębienia tego tematu. Ten motyw dość często przewijał się w moim życiu, zwłaszcza poprzez filmografię, choć do niedawna nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy. Tak naprawdę wiele rzeczy w dzieciństwie mija nas bez większego uderzenia tylko po to, by potem dopaść nas z podwójną siłą. I to właśnie dorosłość pozwoliła dostrzec mi coś, czego nie potrafiłam wypatrzeć wcześniej. Że cloning już postępuje, a jest wręcz całkowicie naturalną praktyką. Może nie w idealistycznym znaczeniu, dopracowanym w każdym detalu, czy to w wyglądzie, czy w umiejętnościach. Nie wymaga on specjalistycznej technologii czy niebanalnych technik.
Jestem klonem swoich rodziców. Prawie że idealnym. A wcale nie wyszłam z jakiejś futurystycznej maszyny, nie wychowałam się w sztucznym łonie. Nic z tych rzeczy. Może dlatego też posiadam ostatki wolnej woli, aka to "prawie", które oddziela mnie od bycia całkowitą kopią. Staram się, czasami nawet bezwiednie, uciec z tej pułapki, którą zastawiła na mnie rodzina poprzez wychowanie mnie i nakierowanie na specyficzną ścieżkę od samego początku.
Ciekawostki
zgoda na powielanie imienia
tak/nie
zgoda na powielanie pseudonimu
tak/nie
Zgody MG
poziom ingerencji
wysoki
zgoda na śmierć postaci
tak/nie
zgoda na trwałe okaleczenie
tak/nie