ODPOWIEDZ
55 y/o
For good luck!
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

mężuś
Hola bebé. <3 Przepraszam, że milczałem, ale dopiero wracam do hotelu.
O której masz lot, kiedy będziesz w Toronto?
Wiadomość...

Sergio Martinez
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
56 y/o
For good luck!
183 cm
emerytowany pływak, obecnie psycholog Centre for Addiction and Mental Health
Awatar użytkownika
-
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion//ono/jego
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Misiek
Kilka godzin. Jak rozmowa z Santiago? Widziałś się z nim już?
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
55 y/o
For good luck!
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

mężuś
Taak, widziałem się z nim. Sam nie wiem jak rozmowa, ciężko stwierdzić. Wiesz jak się rozmawia z Santiago.
Wiadomość...

Sergio Martinez
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
56 y/o
For good luck!
183 cm
Awatar użytkownika
-
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion//ono/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Misiek
Nie do końca, bo w sumie słabo go znam. wiem, że bywa dupkiem. Inaczej: on JEST dupkiem ;)
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
55 y/o
For good luck!
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

mężuś
No, więc właśnie - właśnie tak się z nim rozmawia. Tak, że średnio co dwa zdania zmieniałem zdanie i nie wiedziałem czy bardziej chce go pobić czy przytulić. Ech.
Podałem w hotelu też twoje dane i poprosiłem, żeby dali ci drugi klucz, gdy już dotrzesz.
Wiadomość...

Sergio Martinez
palermo (palermo.pbf)
56 y/o
For good luck!
183 cm
Awatar użytkownika
-
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion//ono/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Misiek
Trzeba było zrobić jedno i drugie ;)
Dzięki. Niedługo będę. Jesli jeszcze cię nie będzie, to będę czekał, może się przez ten czas rozpakuję. Złożyłem podania o pracę w kilku miejscach
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
55 y/o
For good luck!
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

mężuś
W sumie zrobiłem jedno i drugie :D Chociaż może "pobiłem" to za duże słowo, bo dałem mu tylko w pysk, ale no.
Będę, raczej nigdzie się już nie wybieram. Ewentualnie pod prysznic i na krótką drzemkę, bo mogłem trochę wypić :x
Czyli... zostajemy? <3
Wiadomość...

Sergio Martinez
palermo (palermo.pbf)
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”