ODPOWIEDZ
35 y/o, 165 cm
Policjantka (TPS) Headquarters
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOna, jej
postać
autor

Tamsin Colbourne
35-letnia policjantka z niezbyt dobrą przeszłością, w wieku dziewięciu lat została adoptowana przez rodzinę z Toronto. Poszukuje swoje zaginionego, starszego brata jednocześnie będąc przykładną policjantką, która codziennie zakłada mundur, żeby udowodnić zarówno sobie jak i wszystkim dookoła, że jest zaradną i niezależną kobietą.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Matthew Grant
Jak nazwać relację w której trafiasz do łóżka z przystojnym detektywem a potem? No właśnie, co jest potem? Na pewno to jest zbyt skomplikowane, żeby o tym mówić.
Ostatnio zmieniony pn lip 28, 2025 8:22 pm przez Tamsin Colbourne, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
nie lubię gdy ktoś bez mojej wiedzy i zgody kieruje moimi postaciami, a tak to hulaj dusza.
39 y/o, 190 cm
sierżant / detektyw komenda policji
Awatar użytkownika
pan detektyw i już nawet sierżant, poszukujący zabójcy ojca, skupiony na sobie, odrzucony przez kumpele z pracy, w której był zakochany..
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

zaczepiam skromnie łamaczkę serca....

Tamsin Colbourne
gall anonim
zagram wszystko w granicach smaku, bez brutalnego przelewu krwi i krzywdzenia kobiet, dzieci, zwierząt.
35 y/o, 165 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOna, jej
postać
autor

Matthew Grant, witam pana to skomplikowane, żeby o tym mówić głośno :)
gall anonim
nie lubię gdy ktoś bez mojej wiedzy i zgody kieruje moimi postaciami, a tak to hulaj dusza.
39 y/o, 190 cm
Awatar użytkownika
pan detektyw i już nawet sierżant, poszukujący zabójcy ojca, skupiony na sobie, odrzucony przez kumpele z pracy, w której był zakochany..
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Tamsin Colbourne

niech zgadne, będzie dla niego "czerstwa" jak kajzerka po 2 dniach?
gall anonim
zagram wszystko w granicach smaku, bez brutalnego przelewu krwi i krzywdzenia kobiet, dzieci, zwierząt.
35 y/o, 165 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOna, jej
postać
autor

Matthew Grant

A nawet i po trzech, ale o ładnym tyłku może czasami wspomnieć.
gall anonim
39 y/o, 190 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Tamsin Colbourne

dobra, może. nie wiem. hahaha. co my chcemy grać, coś komisariat bardziej czy po godzinach coś bardziej?
gall anonim
39 y/o, 190 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Tamsin Colbourne

dobra, może. nie wiem. hahaha. co my chcemy grać, coś komisariat bardziej czy po godzinach coś bardziej?
gall anonim
35 y/o, 165 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOna, jej
postać
autor

Może być komisariat po godzinach, biedna zasiedziała się zapewne w pracy :D

Matthew Grant
gall anonim
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”