24 y/o
For good luck!
170 cm
Studentka medycyny | Pielęgniarka Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
I didn’t want him morally grey. I wanted someone with a soul as black as night. Someone who would burn the world down for me and not lose a single minute of sleep over it.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Audrey
Nigdy nie mówiłam, że jestem osobą bezproblemową XDD
A ja kocham ciebie i nasze kotełki <3
Znając życie, pewnie chce kogoś z lekarzy. No i musi mieć kasę, wiesz jak to ona, lubi łączyć wszystko ze sobą. Jednak nie chcę wybranka wybranego przez matkę
To jak Noah. Niby kochał, ale ważniejsze było dla niego wszystko inne niż ja. Zwłaszcza alko i inne używki. Czasem zastanawiam sie, dlaczego tak trafiamy, wiesz? Jednak wolę w takich momentach wrócić do pracy i kota xdd
Wiadomość...
Sisi <3
M.
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
For good luck!
170 cm
Studentka medycyny | Pielęgniarka Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
I didn’t want him morally grey. I wanted someone with a soul as black as night. Someone who would burn the world down for me and not lose a single minute of sleep over it.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Audrey
Sherr!
Musimy znaleźć jakiegoś bogatego kolesia, ale musi być normalny i matka go zaakceptuje
Pojebie mnie, gdzie ja takiego znajdę? Jak z takich to znajdę najszybciej gbura? Ona znajdzie mi kogoś szybciej
Mam problem, serio
Wiadomość...
Sisi <3
M.
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
Some people don’t leave your life. They just find new ways to haunt it
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
Noah to w ogóle pomyłka życia XD Jego nie powinno być z tobą w związku. Naprawdę nie wiem co w nim widziałaś ;x
JEZU WEŹ Z TYMI FACETAMI. Znaczy, uh. Okej nie ze wszystkimi.
Ciężko się szuka odpowiedniego faceta, bo albo takich idealnych nie ma, albo są jacyś skrzywieni XD
Nie wiem, coś wymyślimy żebyś się z nim nie spotkała w razie czego. Huh, w ogóle co to za chore podejście, żeby córce faceta szukać. Przecież jesteś jeszcze młoda. Ja nie wiem po co ona chce cie pchać w małżeństwo, skoro najprawdopodobniej skończy się rozwodem.
Wiadomość...

Audrey LeBlanc
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
Some people don’t leave your life. They just find new ways to haunt it
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DREY. STO LAT <3
PS. Szykuj się na niespodziankę. Może wpadnę później z Erikiem <3
Wiadomość...

Audrey LeBlanc
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”