24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
Nie mam pojęcia co to za typ, ani czy jest ogarnięty... powiedziałam, że skoro jest na wakacjach to ma sie bawić i korzystać z życia <3
Na szczęście nic jej nie powiemy, a ona nie zamierza wnikać. Śladów na cyckach też nie zobaczy, więc jest dobrze XD
THANKS, HONEY, SZANUJE <3
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
178 cm
młodszy inżynier oprogramowania AG
Awatar użytkownika
Let me hold you close
Fly this night above the rising moon
Crazy ovеr you, you, baby
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-ecio osobowa
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
No... w sumie jest dorosła, niech korzysta... byleby tylko typ jej nie skrzywdził bo go znajde i zatłuke ;/
dobrze, że nie planujecie wypadu nad wodę albo na basen.... musiałabyś założyć strój jednoczęściowy :x
<3 <3 <3
jenyyyy.... stoję w korku bo wypadek był....
Wiadomość...
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
Mam nadzieję, że się zbyt szybko nie przywiąże... Jest uroczo romantyczna, więc niektóre rzeczy moze odebrać zbyt... emocjonalnie. x.x
Ej nawet wolę te jednoczęściowe, jakieś takie ładniejsze są... Tak myślę :/
oho, to ile masz już opóźnienia? potrącili kogoś? ;x
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
178 cm
Awatar użytkownika
Let me hold you close
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
Też mam taką nadzieję - niby wiemy co mówią o nadziei ale mniejsza. Lepiej, żeby wybadała grunt, niż skakała od razu na główkę...
o no to dobrze. Ja tam Cię lubię w dwuczęściowym, chociaż jedno ładnie podkreślają Twoją talię...
zderzenie i to takie konkretne.... tył zbity, maska zgnieciona... kogoś na noszach do karetki niosą
z pół godziny myślę... a co, jesteś już gotowa? Znaczy... czekasz na mnie?😏
Wiadomość...
Sheri
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
Czy ja wiem? Czasem z takiego spontanu wychodzą najlepsze relacje. Ale nie chciałabym, żeby była rozczarowana i zawiedziona. Jest moją przyjaciółką więc wiadomo, chcę dla niej jak najlepiej <3 *_*
Chyba faceci z reguły wolą te dwuczęściowe. A ty czemu je lubisz? Rozbudzają twoją wyobraźnię?
Oczywiście wiemy, że najlepiej talię podkreśla brak ubrań... ale tak, zgodzę się z tym XD
uww
Obrazek
a pewnie nie masz jak zawrócić do objadu, bo jest droga z tyłu zablokowana... jeju, masakra. Oby tylko ten poszkodowany przeżył
z pół godziny myślę... a co, jesteś już gotowa? Znaczy... czekasz na mnie?😏
Jasne, że na ciebie czekam, jak zawsze. To na co mam być gotowa? Na zapalenie papierosa czy twojego autorskiego drinka? 🫦
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
178 cm
Awatar użytkownika
Let me hold you close
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
Czasami tak, a czasami... okazuje się być całkowicie inaczej. To trochę takie branie kota w worku bym powiedział albo otwieranie zabawki z kinder niespodzianki... ale cieszę się, że się przyjaźnicie i chcesz dla niej jak najlepiej :>
myślę, że doskonale znasz odpowiedź na to pytanie kochanie ;) to co napisałaś to w sumie najgłówniejszy powód + podkreśla Twoje długie nogi...
cieszę się, że się zgadzamy i no... fakt, bez ubrań to ja Cię wręcz BARDZO lubię oglądać😏
pewnie niedługo będzie o tym w wiadomościach i powstnanie mnóstwo artykułów, które wylądują na X i fb, to może się czegoś dowiemy
nooo, niestety ciężko teraz zawrócić :( dobra, będę się powoli toczył
aha... właśnie jakiś dzban mi się przed maskę wtrynił... dobrze, że hamulce mam sprawne. Dzbany kuźwa wygrywają prawo jazdy w chipsach chyba...
Jasne, że na ciebie czekam, jak zawsze. To na co mam być gotowa? Na zapalenie papierosa czy twojego autorskiego drinka? 🫦
chyba... zacząłbym od drinka😏
Wiadomość...
Sheri
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
Oho, to teraz może mi opowiesz o jakiejś najgłupszej spontanicznej relacji? Bo jestem ciekawa co z tymi kotami w workach...
Znam odpowiedź. Ale chciałam cię podpuścić, żebyś sam to napisał c: <3 okropna jestem cnie?
cieszę się, że się zgadzamy i no... fakt, bez ubrań to ja Cię wręcz BARDZO lubię oglądać😏
nawet nie miałbyś jak skłamać, że jest inaczej...
Obrazek
wiesz, NA PEWNO NIE ZAUWAŻYŁEŚ, ale też lubię cię bez ubrań...
aż zaraz zerknę na X i sprawdzę, bo jestem ciekawa tego wypadku :stickkawa:
aha... właśnie jakiś dzban mi się przed maskę wtrynił... dobrze, że hamulce mam sprawne. Dzbany kuźwa wygrywają prawo jazdy w chipsach chyba...
Geez, co za kretyn. Teraz chyba musisz się bardziej skupić na drodze, skoro jest tyle zamieszania
od drinka mówisz... to mam nadzieję, że jakiegoś wymyślisz, bo mam ochotę się napić <3 :stickhihi:
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
178 cm
Awatar użytkownika
Let me hold you close
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
znajomy z pracy mi kiedyś opowiadał, jak to gadał z laską na tinderze, a gdy się spotkali... no to przyszła całkiem inna laska (prawdopodobnie używała fotek kogoś innego) i w dodatku miała fetysz stóp... ogarnął to, gdy byli u niego i ona cóż... bardzo intensywnie się w nie gapiła, mimo że miał skarpetki...
Znam odpowiedź. Ale chciałam cię podpuścić, żebyś sam to napisał c: <3 okropna jestem cnie?
no bardzo... i teraz nie wiem czy powinienem jakoś zareagować na to jaka jesteś okropna, czy tym razem Ci odpuścić ;)
nawet nie miałbyś jak skłamać, że jest inaczej...
E C H... zbyt dobrze mnie znasz
oki, daj znać czy coś już jest
nie martw się, jestem skupiony <3
od drinka mówisz... to mam nadzieję, że jakiegoś wymyślisz, bo mam ochotę się napić <3 :stickhihi:
W8... nie żartujesz? Coś się stało? Ktoś Cię wkurwił? A może chcesz coś opić? I spokojnie, tym razem nie będzie to Cuba Libre z naciskiem na Cuba-wódkę ;)
Wiadomość...
Sheri
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
o nie, kink na stopy... to jest faktycznie złe XDD ale w sumie takie randki z tindera to dość często dziwnie się kończą ;x moja koleżanka trafiła na jakiegoś typa który kolekcjonował jakieś podejrzane przedmioty
no bardzo... i teraz nie wiem czy powinienem jakoś zareagować na to jaka jesteś okropna, czy tym razem Ci odpuścić ;)
pewnie odpuścić, bo zawsze odpuszczasz a ja podobno jestem niemiła z NATURY :>
jak na razie nic nie ma... czekamy na odważnego, który wrzuci foty z miejsca wypadku
nie martw się, jestem skupiony <3
Shereen lubi Twoją wiadomość
W8... nie żartujesz? Coś się stało? Ktoś Cię wkurwił? A może chcesz coś opić? I spokojnie, tym razem nie będzie to Cuba Libre z naciskiem na Cuba-wódkę ;)
Totalnie nic czym powinieneś się przejmować. Po prostu mam ochotę wypić drinka zrobionego przez mojego najlepszego przyjaciela i chłopaka zarazem <3
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
178 cm
Awatar użytkownika
Let me hold you close
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
w8... jakie przedmioty? w sensie jakieś nietypowe z podróży czy bardziej erotyczne?
Ale fakt, instalując tindera trzeba być przygotowanym na różne akcje. Na fejsie jest nawet grupa, gdzie ludzie opisują swoje historie i... często ręce opadają albo pragnie się zrobić oczu kąpiel.
pewnie odpuścić, bo zawsze odpuszczasz a ja podobno jestem niemiła z NATURY :>
ECH... masz szczęście, że jestem w aucie ;>
jak na razie nic nie ma... czekamy na odważnego, który wrzuci foty z miejsca wypadku
może w ciągu godziny coś się pojawi bo jednak sporo osób mijało i mija miejsce wypadku
Totalnie nic czym powinieneś się przejmować. Po prostu mam ochotę wypić drinka zrobionego przez mojego najlepszego przyjaciela i chłopaka zarazem <3
czyli chyba jednak coś się stało... i rozumiem, że nie chcesz/nie możesz/nie powiesz, o co chodzi, prawda?
to mega słodkie i nie ukrywam, że się uśmiechnąłem, czytając końcówkę wiadomości <3
Wiadomość...
Sheri
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”