ODPOWIEDZ
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
Nie zgubię się. Znam te okolice, moja mama stamtąd pochodzi to wiesz <3
Próbowałeś. Ale szło mi beznadziejnie. Czasem mam nawet problem z wymówieniem imienia twojego ojca, a co dopiero innych słów XD
no nie gadaj, że teraz nagle im sie zakupów zachciało... a to nawet nie jest beretowa godzina
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
młodszy inżynier oprogramowania AG
Awatar użytkownika
Let me hold you close
Fly this night above the rising moon
Crazy ovеr you, you, baby
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-ecio osobowa
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
często bywałaś we Francji? Twoja mama też będzie leciała na urodziny babci... znaczy swojej mamy?
XDDD a propos mojego ojca... zapowiedział się na ten weekend i już wręcz NIE mogę się doczekać... 🙄
ja nie wiem o co chodzi ale zostałem trącony już chyba z pięć razy...
o i jeszcze ktoś się kłóci bo cena nie taka jak na cenówce geez... ciekawe czy chłop dobrze przeczytał i porównał produkt z cenówką - podejrzewam że nie
Wiadomość...
Sheri
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
W każde wakacje i często w święta. Tak jak wspominałam, babcia boi się latać samolotem. Poza tym obawiam się, że tutaj w Toronto by się nie odnalazła za bardzo ;x
Cóż, tak. Prawdopodobnie będzie. Ale spoko. Ona sobie dostanie swój stary pokój, a ja dogadam się z ciocią Cordelią, żeby dała mi dostęp do któregoś domku, bo ma na obrzeżach miasta <3
Kuuuurwa, ale będziesz miał przejebany weekend, jeśli on przyjedzie. JUŻ WSPÓŁCZUJĘ. Opowiedz mi później, jak było xdd
bez sensu, że cie tak szturchają... a nawet nie można powiedzieć, że cię nie zauważyli ;x
myślę, że źle przeczytał XD Dorabiałam kiedyś w sklepie i powiem ci, że ludzie tam nie potrafią czytać. Nawet jak wystawisz im promocje przed nos i podpiszesz czerwonymi, drukowanymi literami to i tak nie zauważą
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
Awatar użytkownika
Let me hold you close
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
o to fajnie, że w wakacje też tam latałaś - to wieża Eiffla już pewnie nie robi na Tobie aż takiego wrażenia a co do Twojej babci... no to pewnie byłaby zawiedziona croissontami :c
Okej.. to brzmi fajnie. Podoba mi się ten pomysł. Tylko kurcze, jeżeli to wypali, to wypadałoby Twojej cioci jakoś podziękować.
pokażesz mi miejsca gdzie chodziłaś i gdzie lubiłaś jeść?
szkoda gadać. Jakbym się nie odezwał... to albo zapijam to co usłyszałem, albo jestem tak wkurwiony, że nawet nie chce mi się sięgać po telefon.
no i po siódmym uderzeniu się wydarłem... ci ludzie nawet chodzić nie umieją, geez
to smutne że jest tak jak mówisz. Gdzie dorabiałaś tj. w jakim sklepie? Z ubraniami?
Wiadomość...
Sheri
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen 💕
Tutejsze corissanty są naprawde do dupy. A szkoda, bo bardzo lubię XD W sensie croissanty lubie.
Wiesz. Możemy jej kupić w podziękowaniu jakieś drogie wino i będzie szczęśliwa. No, ale to zobaczymy jeszcze. Ucieszyłabym się ze starej sypialni mojej mamy, bo miała piękny pokój, ale ;x XD
pokaże ci Rue des Rosiers, ta uliczka jest prześliczna... i jest tam sporo kawiarni
Bez zapijania.
Masz pechowy dzień skoro tak na ciebie wpadają, TRAGEDIA JAKAŚ
Tak, bo ubrania to jest coś, na czym się znam XDDDD Na studiach dorabiałam przez chwilę
Wiadomość...

Eric
Blueberry/Kasia
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
Awatar użytkownika
Let me hold you close
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracji-
postać
autor

Eric ❤️
kurcze :/ przykro mi :c no ale tam się nimi będziemy zajadać ^^
też o winie pomyślałem ^^ ale to na luzie, mamy jeszcze czas
dobrze :> przynajmniej nie muszę się martwić o plan wycieczki i wiem, że nie będzie nudno <3
... nie obiecuje
dobra, już jestem w kolejce... płacę i jadę prosto do Ciebie <3
o.. pewnie miałaś stałych klientów
Wiadomość...
Sheri
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”