24 y/o
For good luck!
170 cm
Studentka medycyny | Pielęgniarka Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
I didn’t want him morally grey. I wanted someone with a soul as black as night. Someone who would burn the world down for me and not lose a single minute of sleep over it.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Audrey
Jest to w chuj niebezpieczne, także o to tu chodzi. Nie każdy chce wysłać własne dziecko w ogień
Lubimy ryzykować i poznawać nowe rzeczy XDD
Właśnie, jak tam u ciebie? Ruszyło coś? ^^
Wiadomość...
Sis <3
M.
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
I didn’t want him morally grey. I wanted someone with a soul as black as night. Someone who would burn the world down for me and not lose a single minute of sleep over it.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey
Dodam tylko, że gdzieś mam aplikacje do randkowania
Ten debilny informatyk chciał tylko seksu, jakbym tego chciała. Poszłabym do klubu nocnego, ja pidi
Wiadomość...
Sis <3
M.
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
U mnie jest od cholery wesel. Nie wiem, w co ręce włożyć XD W dodatku klienci są tak męczący... Im bliżej ślubu, tym bardziej udziwniają x.x
Ten debilny informatyk chciał tylko seksu, jakbym tego chciała. Poszłabym do klubu nocnego, ja pidi
Aplikacje randkowe to powinny być usunięte. A poszłaś z nim do łóżka, czy nie? Bo wiesz, niektórzy informatycy są dobrzy w łóżku...
okazuje się, że nie tylko IDE ogarniają XD
Wiadomość...

Sister <3
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey
Każdy chce mieć swój bajkowy ślub. Ja w sumie też, ale nie będę go mieć
Ty tak teraz serio??? Nie jestem łatwa Sher, aby iść byle z kim do łóżka. Nie każda z nas ma szansę spotkać normalnego informatyka!! Nie wierzę, że to powiedziałaś. Noah był moim błędem życiowym, ale od paru lat dobrze mi samej. Nie potrzebuje nikogo. Żegnam
Wiadomość...
Sis <3
M.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
TAAAAA a kto nie marzył o super ślubie. Ja nadal mam notatnik z projektami sukienek ślubnych sprzed 10 lat x.x
aha królowa dram z ciebie wychodzi :stickkawa: Chyba jesteś zbyt przewrażliwiona
Naprawdę nic by się nie stało gdybyś wyczilowała, nie każdy facet jest tak zjebany jak Noah
Wiadomość...

Sister <3
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey
Ja nie mam, wolę o tym nie myśleć
Przerważliwona?? Nie dam byle lepszemu dupy, chyba to jest mocno logiczne. Kto jak kto, ale sądziłam, że to zrozumiesz -_-
Gdybyś była w podobnej sytuacji, inaczej byś mówiła :) Zresztą nie każdy może mieć cudnego związku, jak ty kuzynko
Wiadomość...
Sis <3
M.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
Jak na razie to bez sensu myśleć o ślubach.
Tu nie chodzi o "dawanie dupy pierwszemu lepszemu" typowi. Noah to życiowa pomyłka i nie powinno go w ogóle być. Dobrze, że nie poszłaś z obcym typem do łóżka, to obrzydliwe
Chodzi o to, że wziełaś zbyt poważnie moje słowa
Cudny związek, serio? Zabrzmiałaś teraz płytko, jakbym Grace słyszała. Przestań być zazdrosna tylko weź się w garść i przestań rozpamiętywać zjeba z czasów nastoletnich, który spierdolił ci spojrzenie na związki.
Wiadomość...

Sister <3
Blueberry/Kasia
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”