MAM DWA POMYSŁY, na dwie zupełnie inne postacie (kobietę lub mężczyznę, idk yet) i szukam partnera do gry na dłuższy czas niż jeden wątek. Postanowiłam przedstawić oba i niech los zdecyduje kto się znajdzie i bardziej przykuje moją uwagę.
🐿️ CHIP AND DALE
szuka kobiety, która stworzyła potwora
STATUS: AKTUALNE | 22/06

#chip&dale #glowup #zatańczędlaciebie #zatęsknisz #pokochasz #zdradzisz #zemszczę się #bowciążcięnienawidzę #choćnibynieobchodziszmniewcale
Kiedyś: zakompleksiony pulchny dzieciak z pryszczami, kujon o złotym sercu i zerowych widokach na bycie ciachem. Dzisiaj? Twarz jak z żurnala i duma ledwo mieszcząca się w tym wysportowanym ciele. Jednego dnia potrafi spędzić tydzień na siłowni, jeść jajecznicę z tofu i popijac matchę, a w kolejnym dać się ponieść nocy tak bardzo, że rano nie pamięta swojego imienia. Wraz z kumplem ma duet Chip and Dale (tak, mają układ w strojach wiewiórek, i tak, kobiety za tym szaleją) oferujący taneczne usługi, które świetnie sprawdzają się na kobiecych — choć nie tylko — imprezkach. Pracuje tez w klubie jako chippendales, a prywatnie jest niespełnionym artystą/muzykiem. Z biegiem lat stał się dupkiem, który bierze od życia co mu się podoba.
Nie stał się taki bez powodu i tutaj szukamy ciebie.
Byłaś jego pierwszą miłością, kochał cię na zabój, planował z tobą przyszłość… a ty złamałaś mu serce, zaliczyłas jego kumpla i na pożegnanie rzuciłaś mu w twarz. że nic z niego nie będzie i nie zamierzasz utknąć z takim nieudacznikiem na całe życie.
Los sobie z ciebie zakpił, z niego zresztą też. Zamówiłaś z koleżankami striptizera na imprezę, a pojawia się typ, którym przed laty wzgardziłaś.
Plan w jego głowie zrodził się spontanicznie pod wpływem chwili i pragnienia zemsty emocji. Może planujesz ślub, może to twoja przedślubna impreza, a może urodzinowa - nieważne. Plan? On zamierza cię skusić, poderwać, wkręcić w ostatnią noc szaleństwa, zaciągnąć do łóżka, a potem kto wie? Może będzie cię szantażować, że twoja zdrada wyjdzie na jaw tuż przed ślubem, w trakcie, a może zaraz po by jeszcze bardziej uprzykrzyć ci życie? Może będzie udawał, że stara miłość nie rdzewieje, by namieszać ci w głowie? Może w tym toksycznym planie znów coś do ciebie poczuje i sam wpadnie na minę? Opcji jest wiele, a zrodzić się jeszcze może tysiące. to tak słowem wstępu, bo wszystko jest do dogadania.

Myślę, że wiek to tak między 23/28, ale do dogadania jeszcze. Co do reszty jestem elastyczna, ale zależy mi by była w
szczęśliwej relacji i by nie na rękę były jej jego działania.

Na forum gram już jakiś czas, nie zamierzam uciekać. Czasem odpisuję szybciej, czasem potrzebuję chwili i piszę wolniej bo pochłania mnie moje bardzo dorosłe życie, ale nie uciekam z wątków bez słowa. Ty też tego nie rób i się dogadamy. Lubię pogawędzić o postaciach na boku/prywatnie i lubię przeplatać cięższe wątki tymi weselszymi.
ALBO COŚ ZUPEŁNIE INNEGO - OPCJA NUMER 2
PIEKŁO W REALU, RAJ W SIECI
a przy tym szemrany ojciec, szemrane towarzystwo i spalona przypadkiem przykrywka
STATUS: AKTUALNE | 22/06

#podcastoweutrapienie #światprzestępczy #zemsta #wspólokatorstwo #spalonaprzykrywka #ojciecszefuncio #romans
Roboczo Bambina będzie świeżynką w Toronto (mieszkała gdzieś poza miastem, ale w pobliżu Toronto) trochę ledwo wiążącą koniec z końcem dziewczyną, co śpiewa w klubach, kocha nocne życie i ma ogromną słabość do muzyków, a hobbystycznie i tylko dla rozrywki nagrywa sobie w domowym zaciszu podcasty true-crime. Rozkminia tam sobie głośne morderstwa, zdrady i intrygi święcie przekonana, że nikt nie traktuje tego zbyt poważnie, bo ona na pewno nie. Ma tam swoje grono fanów, z którymi rozkminia nowe tematy, nie zdając sobie sprawy z tego, że ma dobrą intuicję i gdzieś między rzucaniem luźnych teorii dotyczącej jakiegoś świeżego zniknięcia/przestępstwa o którym rozpisywały się gazety, okazało się, że trafiła w dziesiątkę. I pewnie nikt by się tym nie przejął, ale dla ciebie miało to znaczenie, bo spaliła ci akcję. Trochę słabo działać z czymś, co rozpracowała jakaś podrzędna pdocasterka, kiedy siedzi się w przestępczym świecie. Strasznie cię to wkurzyło i twoja zraniona duma pragnęła zemsty. Sprawy skomplikowały się wtedy, gdy twój szemrany szef, kazał ci mieć oko na pewną dziewczynę i pilnować, by włos jej z głowy nie spadł. I ta sama dziewczyna okazała się twoją znienawidzoną pocasterką, która akurat szuka współlokatora. Wprowadzasz się więc i choć wiesz, że nie może stać się jej fizycznie krzywda to postanawiasz uprzykrzyć jej życie podczas współdzielenia mieszkania. Ale dla ciebie to za mało, postanawiasz więc założyć konto na apce randkowej i zaczynasz do niej pisać tworząc profil idealnego faceta. Rozkochujesz ją online, doprowadzasz ją do szaleństwa na mieszkaniu i pilnujesz na polecenie szefa nie wiedząc, że ona jest jego córką. Spoko, ona też nie wie bo wychowała się w rodzinie zastępczej i z tym twoim poronionym światem nie ma nic wspólnego. Z ojcem prawdziwym też wolałaby nie mieć… a jednak jej życie zmienia się diametralnie odkąd zamieszkała w Toronto i poznała ciebie.
✧ Szukam do gry kogoś kto zagra ze mną zarówno absurdalne wątki współlokatorskie z dziejącym się w tle romansem na aplikacjach randkowych, ale też te trudniejsze związane z zgłębianiem historii jej rodziny, która gdzieś zacznie wypływać, a także wciągnie ją do świata, który jest jej zupełnie obcy — świata przestępstw, przekrętów, sekretów, kłamstw, być może brutalności, grubszych przestępstw, ale to już zależy jaką postać ty stworzysz i jak bardzo będzie siedzieć w półświatku, ale jej ojca wyobrażałam sobie jako taki czarny charakter, więc może im gorzej tym lepiej.
✧ Nie umawiam się na koniec / endgejm / zwał jak zwał — bo co to właściwie znaczy? Czy liczę, ze gdzies po drodze akacja się zagęści, wejdą emocje i romans jako taki — tak, jeśli się zgramy to właśnie na tym mi zależy, ale bez konkretnych określeń i rozrysowanej drogi do celu, bo to psuje całą zabawę. Zaskakujmy się, bo tak jest najlepiej.
✧ Planuje młoda postać 23/26 lat max ale chłopak może być starszy, do dogadania wszystko.
✧ Na forum gram już jakiś czas, nie zamierzam uciekać. Czasem odpisuję szybciej, czasem potrzebuję chwili i piszę wolniej bo pochłania mnie moje bardzo dorosłe życie, ale nie uciekam z wątków bez słowa. Ty też tego nie rób i się dogadamy. Lubię pogawędzić o postaciach na boku/prywatnie i lubie przeplatać cięższe wątki tymi weselszymi.