ODPOWIEDZ
24 y/o
For good luck!
172 cm
pomoc opiekuna zwierząt w zoo, piosenkarka i podcasterka
Awatar użytkownika
Jest takie przysłowie, że idealna kobieta powinna być damą w salonie, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. Ja jestem przerażona, że mi się to wszystko popierdoli.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

MILAGROS FONTAINE
Informacje podstawowe
Kobieta
Panna
Brak — miewa przelotne, wybuchowe relacje, głównie z muzykami.
Maria NN — matka biologiczna, zawód nieznany, nie żyje (zginęła w 2001 r.)
Chantal Fontaine — matka adopcyjna, malarka / artystka, żyje (dobry kontakt) NPC
Luc Fontaine — ojciec adopcyjny, rzeźbiarz / artysta, żyje (dobry kontakt) NPC
Spoiler
Héctor „El Armero” Vargas — ojciec biologiczny, handlarz bronią / szef przestępczego półświatka, żyje / brak kontaktu (oficjalnie uznany za nieznanego, z ukrycia dogląda Mili) NPC
Średnie — próbowała studiować, ale rzuciła to; ukończyła pierdyliard bezużytecznych kursów, m.in. profesjonalnego masażu dla kotów, wytwarzania witraży, kurs czytania z tarota i podstaw astrologii
Angielski (ojczysty), Francuski (płynny — po rodzicach adopcyjnych), Hiszpański (podstawy)
Informacje dodatkowe
brak
stary, ale sprawny samochód osobowy, idealny na nocne wyścigi po miasteczku
wynajmowane mieszkanie w dzielnicy Rexdale, dzielone ze współlokatorem
brak — prowadzi autorski, hobbistyczny podcast Fountain of Crime
brak
aparycja
szczupła, zgrabna
ciemny brąz
ciemny brąz / piwne
drobny piercing w uchu, kilka drobnych tatuaży na ciele
drobne blizny, nic nieznaczące
karta medyczna
Brak
lekki lęk pourazowy wywoływany nagłymi, głośnymi dźwiękami np. strzał, huk, fajerwerki — trauma niemowlęca
trauma po warsztatach z wypychania martwych zwierząt, na które zabrał ją ojciec adopcyjny
brak
słabość do alkoholu, okazjonalne palenie, impulsywne pakowanie się w nielegalne wyścigi samochodowe
Brak
ODPOWIEDZ

Wróć do „informatory”