-
I’m not the good guy, remember? I’m the selfish one. I take what I want, I do what I want. I lie, I fall in love with a good girl. I don’t do the right thing. But I have to do the right thing by you.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor

Debil
No kurwa tłumaczę ci
Suczin była zbullingowana przez jakichś zjebów i chcę ją gdzieś zabrać, aby odetchnęła
tyle
Wiadomość...
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor

Zjeboong
to nie może odetchnąć w domu??????
boże dobra
mam nadzieje, że jej nie uprowadzaasz w tej chwili, nie chce być w Uwaga TVN jako współwinny
Wiadomość...
-
I’m not the good guy, remember? I’m the selfish one. I take what I want, I do what I want. I lie, I fall in love with a good girl. I don’t do the right thing. But I have to do the right thing by you.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor

Debil
Serio
Nie potrzebuję nikogo uprowadzać
Wiadomość...
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor

Zjeboong
No tak, bo ty i bez tego jesteś czarujący i seksowny 
Wiadomość...
-

Debil
Spokojnie, bro, wrócę do ciebie
Wiem, że mnie pragniesz, a Sora to tylko przykrywka
Nie bądź zazdrosny 

Wiadomość...
-

Zjeboong
Baw się dobrze, kochanie 

Wiadomość...