25 y/o
Mark your calendar for Canada Day
186 cm
Pisarz/złota rączka what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Ludzie myślą, że najtrudniej jest żyć z cudzymi sekretami. Nie mają pojęcia, jak bardzo boli życie z własnymi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, Jego
typ narracjiTrzecioosobowa
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

M.
W zasadzie nawet się nie znamy, więc chyba nie ma co przejmować się wstydem, to po pierwsze - jak mówił Terencjusz „Nic co ludzkie, nie jest mi obce”
A po drugie to chyba trochę niesprawiedliwe, kiedy ja odsłaniam przed Tobą swój wstyd
Pracuję nad sobą, ale to długi proces
Chyba bardziej uczuciowe. I wiem, że presja nie jest tutaj absolutnie wskazana i raczej jej nie czuję. Bardziej myślę już o tym, by kogoś nie zranić
Wiesz… jestem tylko facetem
Wiadomość...
Lilian Davenport
wanilia
23 y/o
Welkom in Canada
160 cm
Menedżer Rodzinny Pensjonat
Awatar użytkownika
Zaraz dla nas wybije północ.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona, jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kopciuszek
Kurcza noo, no masz racje. Ale jeszcze nie jestem gotowa pisać Ci o takich rzeczach.
Wybacz. 😅😆
A co czuje ta druga osoba? Wiesz?
Moze warto z nia porozmawiać, jezeli miedzy Wami zaczęło iskrzyć.
Tak, jestes tylko facetem. I jestes aż facetem. To, ze nie potrafisz w uczucia wcale nie jest niczym zlym. Jako samce macie bardzo duzo roli na swoich głowach. Dbacie w inny sposób o kobiety, wiec rozumiem, ze rozmowy o emocjach i rozumienie ich jest dla Ciebie trudne. Ja jestem kobietą, a dla mnie to tez ciezkie.
Wiadomość...
Max Korhonen
25 y/o
186 cm
Awatar użytkownika
Ludzie myślą, że najtrudniej jest żyć z cudzymi sekretami. Nie mają pojęcia, jak bardzo boli życie z własnymi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, Jego
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

M.
Zastanowię się nad tym wybaczeniem 😅
Sęk w tym, że nie jest to osoba, a osoby
Mam przyjaciółkę, a może już dwie?
Mniejsza. W każdym razie ta pierwsza przyjaciółka była mi bliska od dawn, jednak na dwa lata nasz kontakt się urwał. Jakiś czas temu na siebie wpadliśmy i go odnowiliśmy. W przeszłości dużo na łączyło jako przyjaciół, i wtedy nie było mowy o niczym innym, bo miała narzeczonego a ja jestem z tych, który trzyma się ustalonych granic. Obecnie narzeczonego nie ma.
Druga przyjaciółka (nie wiem czy to dobre określenie tej osoby) pojawiła się w moim życiu niedawno, ale nie potrafię przestać o niej myśleć. Zaprząta mi głowę, prowokuje myśli i zachowanie. Niedawno przekroczyłem granicę, której chciałem pilnować, jednak ona nie pozostała mi dłużna. Byłem nawet gotów posunąć się dalej, jednak nie mogłem tego zrobić, nawet jeśli jestem tylko facetem
Zawsze wydawało mi się, że wam takie rzeczy przychodzą z łatwością. U nas dochodzi do tego wszystkiego ten pociąg seksualny, który niejednokrotnie odbiera zdolność myślenia
Wiadomość...
Lilian Davenport
wanilia
23 y/o
Welkom in Canada
160 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona, jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kopciuszek
Nie, nie przychodza nam latwiej. Chcemy rozmawiac, bo jestesmy, fakt, dojrzalsze, ale to nie znaczy, ze jest to latwe. Czasami kosztuje naprawde wiele energii.
I jezeli mam byc szczera, to potrzebujesz czasu, aby sam zrozumieć to, co czujesz.
i skoro to dwie kobiety, to spedzaj z nimi ten czas, az poczujesz...
cos wiecej?
Nie wiwm czy to dobre rozwiazanie, ale czasami trzeba byc przez chwile egoista, aby kogos przypadkiem nie skrzywdzic.
Wiadomość...
Max Korhonen
25 y/o
186 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, Jego
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

M.
Więc i z waszej i z naszej perspektywy nie jest to łatwe, dobrze wiedzieć
Tylko jak odkryć, że jest to coś więcej?
To dwie różne osoby, jedna zna mnie tylko takiego jakim jestem, druga zna część moich tajemnic, a ich wyjawienie nie przychodzi mi łatwo
I nie zamierzam nikogo krzywdzić, wręcz przeciwnie - za wszelką cenę chcę tego uniknąć
A jak jest z Tobą? Byłaś kiedyś w podobnej sytuacji? Jak się skończyło?
Wiadomość...
Lilian Davenport
wanilia
23 y/o
Welkom in Canada
160 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona, jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kopciuszek
Nie znam odpowiedzi na to pytanie. Nigdy nie kochałeś? Nigdy na widok kogoś nie czułeś potężnej ekscytacji i nie rwało cię serce z tęsknoty?
Nie czułeś, że bez tej osoby zaraz się udusisz?
Coś więcej, to nie tylko seksualne pożądanie.
Nie byłam, M. Unikam takich sytuacji, ale kto wie, może wszystko przede mną.
OBY NIE.
Wiadomość...
Max Korhonen
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”