24 y/o
For good luck!
170 cm
Studentka medycyny | Pielęgniarka Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
I didn’t want him morally grey. I wanted someone with a soul as black as night. Someone who would burn the world down for me and not lose a single minute of sleep over it.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Audrey
To serio jego brat?????
Głupio, że gadam tam na jego brata, nie?
Może przeniesiemy się tutaj, zniknę jak duch o tej tematyce
Też chcę kogoś uroczego w swoim życiu, a mam tylko Ash ;-;
Wiadomość...
Sis <3
moonlight_13
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
Nie mam pewności czy to na pewno on... Wolałabym nie XD
NO TROCHE SŁABO, ja bym się wkurzyła i zwróciła uwagę, ale to Eric
może ci ludzie to taki test dla ciebie i na twoją cierpliwość, totalnie nie wiem... ale ja go kojarzę i był serio spoko. Może kwestia tego, że się nie znacie :x
Ash to słodziak totalny! Chłopaka ci nie zastąpi, no ale...
Mi się pofarciło. Serio, czasem mam wrażenie, że Eric to jakaś wygrana na loterii. Wytrzymuje ze mną od siedemnastu lat, a teraz jest moim chłopakiem.. XD
Wiadomość...

Sister <3
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
I didn’t want him morally grey. I wanted someone with a soul as black as night. Someone who would burn the world down for me and not lose a single minute of sleep over it.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey
No to tutaj będziemy o nim/ich pisać. Jeśli kiedyś włamią się na nasze telefony, zaczniemy pisać szyfrem, ok?
No rozmowa o pracy, nie jest najlepszym sposobem na poznanie się. Jednak tak, czy siak mnie zdenerwował
Dlatego będę sama xd
Ehh, ja miałam Noah. Jednak no nie pykło, ale u ciebie tak. Myślałam, że będzie łatwiej jak masz kogoś, kogo się zna od zawsze. Nie w moim przypadku xd
Wiadomość...
Sis <3
moonlight_13
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
Jeju weź, jakby się włamali to byłby przypał. Wkurzyłabym się wtedy :stickkawa:
Ale tak, przypomnimy sobie szyfry z harcerstwa, ustalimy jakieś symbole XD
No praca to stresujące miejsce. Zwłaszcza jak sie pracuje przy wypadku, toż to adrenalina taka, że można zemdleć. Tak sobie rzynajmniej myślę
Nie jest łatwo, wiesz. Zobacz ile w ogóle czasu potrzebowałam na zejście z Erikiem. Jak mi dziewczyny w szkole powtarzały, że powinnam się z nim umówić, to je wyśmiewałam bo dla mnie był aseksualny xddd
więc no Erica w moim bingo na rok 2026 nie było w tym wydaniu...
ty też na kogoś w końcu trafisz, czasem ludzie po trzydziestce wchodzą w pierwszy poważny związek
Wiadomość...

Sister <3
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey
Kocham tą adrelalinę, czasem nawet łamię swoje zasady z grzecznością! Jestem za dobrze wychowana, ale czasem aż sama siebie niepoznaję. Może to mój spóźniony bunt XDD
Weź... Ogółem nasze koleżanki z klasy były okropne. Dobrze, że jakoś to wszystko zniknęło z naszego życia. A tego nie wiedziałam, zawsze go jedynie widziałam, mało z nim rozmawiałam. Nawet jak był z Grace
Moje bingo? Znaleźć męża przed mężem wybranym przez matkę xd
Po 30? Nie XDDD Ogólnie sądzisz, że jestem dziewicą czy nie? Bo ciekawi mnie twoja odpowiedź XD
Wiadomość...
Sis <3
moonlight_13
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
Prosze cię XDD Nie da sie być wiecznie miłą i grzeczną, czasem trzeba komuś mocniej pocisnąć żeby cokolwiek zrozumiał :/ Teraz cię ciocia AŻ TAK nie ma pod kontrolą, więc może faktycznie to bunt...
Powiem ci, że ja się ogólnie cieszę, że mnie rodzice wysłali do prywaciarza XD bo jak słyszałam, co sie działo w państwówkach to byłam jak "poważnie takie patologie istnieją?"
JEJU TY WIESZ, ŻE ja już zdążyłam zapomnieć, że spotykał się z Grace? Jakoś wyparłam to z głowy XD Pewnie nawet nie miałaś kiedy z nim rozmawiać, bo zgarniała go do siebie i tyle go widziałaś
Geez, musimy twojej mamie ten plan szukania męża opóźnić, bo serio... XD
W sumie jak tak sobie pomyślę... Raczej nie opowiadałaś mi o swoich doświadczeniach łóżkowych. I nie mam pojęcia, czy nie chciałaś, czy dlatego bo z Noah nie spałaś. Rozdziewiczył cię jak byliście razem, czy wciąż z nikim nie spałaś? 🤔
Wiadomość...

Sister <3
Blueberry/Kasia
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey
Ja lubię być grzeczna XDDD Serio nawet nie powiem złego słowa na kogoś, kto mnie denerwuje. Danny został nazwany burakiem i debilem, a nie są to złe słowa. Nie takie jak on powiedział, a użył naprawdę brzydkiego słownictwa x.x
Ja byłam tu i tu, ale każda szkoła miała swoje głupie wady. Uczelnia dopiero pokazuje poziom, który same możemy osiągnąć, a nie rodzice.
Grace ogólnie żyje w swoim świecie, więc może tak być
Było naprawdę blisko, ale skończyło się na macaniu. XDD Także dalej jestem dziewicą, straszne XDD
Wiadomość...
Sis <3
moonlight_13
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen
Ej, a może on po prostu tak lubi. Wiesz, niektórzy mają jakieś takie swoje fantazje i lubią się czasem zwyzywać ;/
A to prawda... W sumie wyniki na uczelni zależą już od nas, nie od pieniędzy ;/ dlatego to jest jedyny plus wyjazdu do Ottawy. Faktycznie byłam niezależna
Huh. Cieszę się, że się rozstali. Znaczy nie jestem zazdrosna, ale wkurza mnie to, że mogła go dotykać moja kuzynka...
SERIO? ZNaczy... Rety. Jeśli nie czułaś, że to ten facet i dobry moment, to nie było nawet sensu próbować :x później mogłabyś pożałować
Wiadomość...

Sister <3
Blueberry/Kasia
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey
Fantazje są czasem dziwne, ale jednocześnie ciekawe. Chociaż ja często fantazuje, prawie na każdym kroku. Jednak nie na myśl, że kogoś chcę wyzwać itp.
Niezależność mam teraz, ale z drugiej strony są jeszcze inne aspekty tego wszystkiego. Np. mi strasznie źle jest mieszkać samej. Gdybym mogła najchętniej bym z kimś zamieszkała. Czuję się mega samotnie w tym wielkim i pustym mieszkaniu. Jedynie co mnie pociesza to Ash
Gdybym miała tak samo, raczej byłoby mi niezręcznie. Jednak pewnie do niczego nie doszło, Grace jest za bardzo wymagająca, a mało dająca XD
Czasem wydaje mi się, że chyba jestem za bardzo ułożona. Matka dość mocno mnie wychowywała i jakoś mi tak to zostało to teraz. Nie wiem, raczej zawsze myślałam, że będzie to z kimś kogo kochałam. Noah kochałam, ale no nie wyszło. Trochę też w sumie wstyd, w naszym wieku i jeszcze być dziewicą. Kto by taką chciał xd
Wiadomość...
Sis <3
moonlight_13
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”