Zablokowany
20 y/o
For good luck!
170 cm
szuka szczęścia bezrobotny
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Oscar Malone
Matthew Clavane
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
12 maja 2006, Flin Flon, Manitoba, Kanada
zaimki
on/jego
zawód
-
miejsce pracy
-
orientacja
homoseksualny
dzielnica mieszkalna
East End
pobyt w toronto
od dwóch tygodni
umiejętności
Potrafi grać na gitarze oraz jeździć konno. Należy do osób, które umieją słuchać. Kiedy już dobrze kogoś pozna, jest nad wyraz lojalny i niezależnie od wszystkiego stoi po stronie swoich przyjaciół. Skory do poświęceń w imię większych wartości. Kiedy ktoś go zdenerwuje potrafi się odezwać, nie pozostając biernym. Umie udzielić pierwszej pomocy i nie przeraża go widok krwi. Zna podstawy astronomii, potrafiąc wskazać poszczególne konstelacje na niebie.
słabości
Boi się dużych i groźnie wyglądających psów oraz ciemności. Ma problemy z zaufaniem i nie wierzy w szczęśliwy model rodziny. Zdecydowanie nie opanował umiejętności podejmowania racjonalnych decyzji, działając głównie pod wpływem impulsu. Nie potrafi się bić, a jego orientacja w terenie pozostawia wiele do życzenia. Nie radzi sobie z proszeniem o pomoc wychodząc z założenia, że skazany jest na siebie, a ludzi nie interesuje jego szczęście. Ma tendencję do przekraczania w niebezpieczny sposób granic i badania własnych ograniczeń tylko po to, by poczuć. Ma słabość do ludzi, którzy poświęcając mu uwagę i się o niego troszczą. Ma nadzwyczajną umiejętność niszczenia wszelkiego rodzaju sprzętów.
7 lipca 2021 Mój pierwszy wpis. Podobno pisanie pomaga, tak powiedziała nam nauczycielka w szkole. Spróbuję. Może dzięki temu pozbędę się natłoku myśli z głowy. muszę tylko uważać, żeby nikt tego nie znalazł. Ludzie nie wiedzą co dzieje się u nas w domu i chcę, żeby tak zostało. Jakiejkolwiek plotki i rodzice mnie zabiją; wiem, że są do tego zdolni.

15 sierpnia 2021 Nie powinni mieć dzieci. Tak po prostu! Nie rozumieją, że dziecko to nie darmowa siła robocza! Nienawidzę ich!

20 lutego 2022 Poszliśmy dzisiaj z Caspianem do kina. Było super. Co prawda wiszę mu kilka dolarów, ale było warto! Jest mega przystojny i miałem ochotę go pocałować. Czy to nie dziwne?

17 kwietnia 2022 Caspian nie jest już moim przyjacielem. Myślałem, że jak mu powiem, że jak wyznam, nic się między nami nie zmieni. Byłem taki głupi! Kurwa, chce mi się ryczeć. Obiecał na koniec, że nikomu nie powie, ale to nie ma znaczenia skoro nigdy więcej nie będę mógł z nim porozmawiać.

18 września 2023 Kolejna noc w piwnicy! Nienawidzę tego. Chłód, wilgoć i ta przerażająca ciemność, która wdziera się w każdą komórkę mojego ciała. Czemu ona mi to robi? Już wolę, jak leje mnie pasem, niż tam zamyka!

03 października 2023 Ledwo wróciłem ze szkoły, a matka zrobiła mi taką burę o nieposprzątanie w kuchni, że myślałem, że mnie zatłucze. Zupełnie jakbym sam mieszkał w tym domu. Gdyby tylko ruszyła tyłek sprzed telewizora i zamiast oglądać te pieprzone brazylijskie seriale zrobiła cokolwiek! Czemu musiałem urodzić się w takiej rodzinie? W takich chwilach żałuję, że mnie gdzieś nie zostawili.

13 czerwca 2024 Właśnie dowiedziałem się, że mam brata!!! Albo miałem, jeszcze nie wiem czy żyje. Znalazłem dokumenty ma strychu, chowając się tam przed matką. Znowu jej odbiło. Mam wrażenie, że ostatnimi czasy jest znacznie gorzej. Kurwa... ile jeszcze mam to znosić?
Ale wracając... rodzeństwo. Zawsze chciałem je mieć, a starszy brak brzmi świetnie. Myślisz, że żyje mu się lepiej? Cholera, na pewno tak! Wszędzie jest lepiej, niż tutaj
.

29 listopada 2024 Próbowałem się czegoś dowiedzieć, ale niewiele jest informacji. Gdyby tylko było mnie stać na prywatnego detektywa! Czemu szukanie ludzi jest takie skomplikowane? Póki co nie pytałem rodziców o nic. Boję się nawet wspomnieć, że wiem o ich drugim synu, chociaż ciekawi mnie poznanie, czemu go oddali. Czemu nie zrobili tego samego ze mną? Przysługa dla mnie i dla nich. świat jest kurewsko niesprawiedliwy!

28 czerwca 2026 Mam dość! Nie wytrzymam w tym domu dłużej. Matka znowu zrobiła mi awanturę tylko dlatego, że przerwałem jej oglądanie serialu! Twarz nadal piecze od jej dłoni, a łzy nie pomagają. Spakowałem najpotrzebniejsze rzeczy. Nie wiem gdzie mam iść, byle jak najdalej. pewnie nie znajdę czasu, żeby tu napisać, ale obiecuję, że nadrobię! Życz mi powiedzenia, bo będę go potrzebował.

Ciekawostki
💥kocha konie, a jazda na nich nie sprawia mu najmniejszego problemu; w przyszłości planuje kupić własnego, jak już dorobi się domu na farmie
💥panicznie boi się ciemności, a to dlatego, że kiedy matka była na niego zła zamykała go w piwnicy, zostawiając samemu sobie
💥ma na ciele liczne blizny - pozostałość po "miłości" rodzicielskiej
💥dwa lata temu dowiedział się, że ma starszego o kilka lat brata, którego oddano do domu dziecka; od tej pory uparcie go szuka wierząc, że uda im się razem zamieszkać
💥prowadzi pamiętnik, w którym zapisuje myśli z każdego dnia; to mu pomaga i dzięki temu nie musi tracić pieniędzy na drogich terapeutów
💥ma uczulenie na pomidory oraz pyłki roślin; kiedy wszystko zaczyna pylić nie ma mowy, by ruszył się z domu bez chusteczek
💥jest wielkim fanem deserów lodowych
💥jego ulubione anime to Tokio Ghoul, a Ken Kaneki to bias życia, chociaż Roronoa Zoro zaczyna się bić o pierwsze miejsce
💥podróż do Toronto zajęła mu ładnych kilkanaście dni, głównie dlatego, że poruszał się stopem
zgoda na powielanie imienia
nie
zgoda na powielanie pseudonimu
tak
Zgody MG
poziom ingerencji
wysoki
zgoda na śmierć postaci
nie
zgoda na trwałe okaleczenie
tak
zgoda na nieuleczalną chorobę postaci
tak
zgoda na uleczalne urazy postaci
tak
zgoda na utratę majątku postaci
tak
zgoda na utratę posady postaci
tak
Ostatnio zmieniony śr lip 15, 2026 1:09 pm przez Oscar Malone, łącznie zmieniany 1 raz.
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Witamy na forum Oscar Malone
Dobra wiadomość – Twoja karta postaci została zaakceptowana i możemy powitać Cię po tej stronie kanadyjskiej granicy! Przypominamy, że na rozpoczęcie rozgrywki masz 7 dni! W temacie kto zagra? możesz znaleźć użytkowników, którzy chętnie Ci w tym pomogą. Jednocześnie zachęcamy do założenia relacji, kalendarza i informatora. Powodzenia w Toronto!
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
Zablokowany

Wróć do „gentlemen”