15 sierpnia 2021 Nie powinni mieć dzieci. Tak po prostu! Nie rozumieją, że dziecko to nie darmowa siła robocza! Nienawidzę ich!
20 lutego 2022 Poszliśmy dzisiaj z Caspianem do kina. Było super. Co prawda wiszę mu kilka dolarów, ale było warto! Jest mega przystojny i miałem ochotę go pocałować. Czy to nie dziwne?
17 kwietnia 2022 Caspian nie jest już moim przyjacielem. Myślałem, że jak mu powiem, że jak wyznam, nic się między nami nie zmieni. Byłem taki głupi! Kurwa, chce mi się ryczeć. Obiecał na koniec, że nikomu nie powie, ale to nie ma znaczenia skoro nigdy więcej nie będę mógł z nim porozmawiać.
18 września 2023 Kolejna noc w piwnicy! Nienawidzę tego. Chłód, wilgoć i ta przerażająca ciemność, która wdziera się w każdą komórkę mojego ciała. Czemu ona mi to robi? Już wolę, jak leje mnie pasem, niż tam zamyka!
03 października 2023 Ledwo wróciłem ze szkoły, a matka zrobiła mi taką burę o nieposprzątanie w kuchni, że myślałem, że mnie zatłucze. Zupełnie jakbym sam mieszkał w tym domu. Gdyby tylko ruszyła tyłek sprzed telewizora i zamiast oglądać te pieprzone brazylijskie seriale zrobiła cokolwiek! Czemu musiałem urodzić się w takiej rodzinie? W takich chwilach żałuję, że mnie gdzieś nie zostawili.
13 czerwca 2024 Właśnie dowiedziałem się, że mam brata!!! Albo miałem, jeszcze nie wiem czy żyje. Znalazłem dokumenty ma strychu, chowając się tam przed matką. Znowu jej odbiło. Mam wrażenie, że ostatnimi czasy jest znacznie gorzej. Kurwa... ile jeszcze mam to znosić?
Ale wracając... rodzeństwo. Zawsze chciałem je mieć, a starszy brak brzmi świetnie. Myślisz, że żyje mu się lepiej? Cholera, na pewno tak! Wszędzie jest lepiej, niż tutaj.
29 listopada 2024 Próbowałem się czegoś dowiedzieć, ale niewiele jest informacji. Gdyby tylko było mnie stać na prywatnego detektywa! Czemu szukanie ludzi jest takie skomplikowane? Póki co nie pytałem rodziców o nic. Boję się nawet wspomnieć, że wiem o ich drugim synu, chociaż ciekawi mnie poznanie, czemu go oddali. Czemu nie zrobili tego samego ze mną? Przysługa dla mnie i dla nich. świat jest kurewsko niesprawiedliwy!
28 czerwca 2026 Mam dość! Nie wytrzymam w tym domu dłużej. Matka znowu zrobiła mi awanturę tylko dlatego, że przerwałem jej oglądanie serialu! Twarz nadal piecze od jej dłoni, a łzy nie pomagają. Spakowałem najpotrzebniejsze rzeczy. Nie wiem gdzie mam iść, byle jak najdalej. pewnie nie znajdę czasu, żeby tu napisać, ale obiecuję, że nadrobię! Życz mi powiedzenia, bo będę go potrzebował.