ODPOWIEDZ
24 y/o
For good luck!
176 cm
doktorant i badacz Klinika Leczenia Niepłodności
Awatar użytkownika
Miły blondyn, który bada ludzi w klinice leczenia niepłodności.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion, jego, jemu
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Apollo Bremers
Blondas, trochę nieszczęśliwy, trochę rozgoryczony, miły ale trochę też niemiły, zależy kto mu na odcisk nadepnie. Bezpośredni i szczery, więc pewnie nie dla kazdego, chyba że ktoś lubi wyzwania.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Ja.
Niczego się nie boję poza nudą i zbędną gadaniną.
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
175 cm
student prawa, stażysta Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Mordo! znaj Dean Vanberg Ja tu widzę burzliwą relację :lol:
A do tego podrzucę ci Cassandra Wildbird i Felix Carlson, zdecydowanie powinni się kumplować! I może Kieran Burreau bo on w ogóle mógłby trochę do ludzi zacząć wychodzic xD Sztywniaczek z niego, ale ma dobre serce, więc może się na jakiejś płaszczyźnie dogadają!

Apollo Bremers
24 y/o
For good luck!
176 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion, jego, jemu
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ha!

Widzę, że Dean i Apollo mają wspólną rzecz - wypadek, który przekreślił szanse na ich kariery, więc dzieki temu mogliby się nawet jakoś zbliżyć do siebie. A dodatkowo mają artystyczne dusze! Co powiesz więc na to, by Dean i Apollo znali się od dłuższego czasu, ale ich relacja weszła na nowy poziom po tym, jak Dean miał wypadek i nieco się załamał. Może Apollo stałby się dla niego jakimś wsparciem i nie chodzi mi o to, że mówiłby mu "stary wszystko będzie okej, jakoś się ułoży" ale bardziej słuchałby go jak narzeka na wszystko i na to, co mu się przytrafiło. Od czasu do czasu mogliby też jechać gdzieś, gdzie Dean robiłby zdjęcia, a Apollo rysowałby w swoim szkicowniku. Taka luźna relacja, ale możemy ją rozkręcić w coś więcej od platonicznej przyjaźni po fwb jeśli chcesz i Ci to pasuje.

Dla Felixa również coś mam. Obaj są uczuleni na truskawki! Załóżmy, że kilka lat temu obaj byli ofiarami kontaminacji, tóra miała miejsce w jakimś tam produkcie i zjedli to, dostali reakcji alergicznej i wylądowali w szpitalu na tej samej sali. Tam się poznali i czerwoni, opuchnięci i podłączeni do kroplówek zakolegowali i ta relacja przerodziła się w przyjaźń. Tutaj też jestem otwarty na wszystko.

Dla Cassandry mam to, żeby poznali się w ksiegarni, gdy pomagała mu wybrać jakąś książkę i skończyło się na tym, że rozwalił tam 1/4 swojego pierwszego stypendium, co pewnie jej wypomina u unika jej teraz, żeby nie wydać takich ilości na książki. Mogą wspólnie przesiadywać w parku i czytać książki. O, mogą też wybrać się do nawiedzonego domu i szukać duchów. Apollo nie wierzy w takie rzeczy, ale w sumie nie mam nic przeciwko temu, by wystawić jego światopogląd na próbę.

Co do Kierana to mam wrażenie, że nasi panowie są ulepieni z tej samej gliny, więc albo się dogadają wyśmienicie, bo będą się rozumieć idealenie, albo nie dogadają się wcale, bo nie będą mogli się rozerwać, skoro obaj raczej stronią od spontaniczności i ludzi... Myślę jednak, że można ich w jakiś ciekawy sposób połączyć, tylko pytanie na co chcesz tego swojego pana popchnąć i na co pozwalasz. <3

Kieran Burreau
Ja.
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
175 cm
student prawa, stażysta Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Ej totalnie chcę takiego kumpla dla Deana!!! Przyda mu się ktoś, z kim nie tylko będzie imprezował, chlał i ćpał, tylko pokaże się od trochę lepszej strony! Co prawda nie obiecuję, że psychika Apollo nie ucierpi po spotkaniach z Vanbergiem, ale dogadają się!

Biorę z Felixem i chcę ten watek w retro!!! Idealna akcja na poznanie się <3

Z Cassie też biorę! dodatkowo ona może go malować od czasu do czasu jako inspirację do swoich obrazów! Jako jakąś wróżkę, czarodzieja, czy po prostu strzelić mu ładny portrecik! <3 Niech ją też czasami wspiera na koncertach, co? Przyda jej się, bo jednak ma tremę. I koniecznie latajmy razem po drzewach i skaczmy po dachach!

Co do Kierana, to tak, jest ciężkim przypadkiem, nie ukrywam xD Kieran aktualnie jest na etapie "odkrywania świata i siebie" także ten

Apollo Bremers
24 y/o
For good luck!
176 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion, jego, jemu
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Perfekcyjnie!
To może wybierzmy dwie gry i zaczniemy?
Kieran Burreau
Ja.
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”