-
Miły blondyn, który bada ludzi w klinice leczenia niepłodności.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion, jego, jemutyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkityp narracjinarracja trzecioosobowaczas narracjiczas przeszłypostaćautor
A do tego podrzucę ci Cassandra Wildbird i Felix Carlson, zdecydowanie powinni się kumplować! I może Kieran Burreau bo on w ogóle mógłby trochę do ludzi zacząć wychodzic xD Sztywniaczek z niego, ale ma dobre serce, więc może się na jakiejś płaszczyźnie dogadają!
Apollo Bremers
-
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion, jego, jemutyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Widzę, że Dean i Apollo mają wspólną rzecz - wypadek, który przekreślił szanse na ich kariery, więc dzieki temu mogliby się nawet jakoś zbliżyć do siebie. A dodatkowo mają artystyczne dusze! Co powiesz więc na to, by Dean i Apollo znali się od dłuższego czasu, ale ich relacja weszła na nowy poziom po tym, jak Dean miał wypadek i nieco się załamał. Może Apollo stałby się dla niego jakimś wsparciem i nie chodzi mi o to, że mówiłby mu "stary wszystko będzie okej, jakoś się ułoży" ale bardziej słuchałby go jak narzeka na wszystko i na to, co mu się przytrafiło. Od czasu do czasu mogliby też jechać gdzieś, gdzie Dean robiłby zdjęcia, a Apollo rysowałby w swoim szkicowniku. Taka luźna relacja, ale możemy ją rozkręcić w coś więcej od platonicznej przyjaźni po fwb jeśli chcesz i Ci to pasuje.
Dla Felixa również coś mam. Obaj są uczuleni na truskawki! Załóżmy, że kilka lat temu obaj byli ofiarami kontaminacji, tóra miała miejsce w jakimś tam produkcie i zjedli to, dostali reakcji alergicznej i wylądowali w szpitalu na tej samej sali. Tam się poznali i czerwoni, opuchnięci i podłączeni do kroplówek zakolegowali i ta relacja przerodziła się w przyjaźń. Tutaj też jestem otwarty na wszystko.
Dla Cassandry mam to, żeby poznali się w ksiegarni, gdy pomagała mu wybrać jakąś książkę i skończyło się na tym, że rozwalił tam 1/4 swojego pierwszego stypendium, co pewnie jej wypomina u unika jej teraz, żeby nie wydać takich ilości na książki. Mogą wspólnie przesiadywać w parku i czytać książki. O, mogą też wybrać się do nawiedzonego domu i szukać duchów. Apollo nie wierzy w takie rzeczy, ale w sumie nie mam nic przeciwko temu, by wystawić jego światopogląd na próbę.
Co do Kierana to mam wrażenie, że nasi panowie są ulepieni z tej samej gliny, więc albo się dogadają wyśmienicie, bo będą się rozumieć idealenie, albo nie dogadają się wcale, bo nie będą mogli się rozerwać, skoro obaj raczej stronią od spontaniczności i ludzi... Myślę jednak, że można ich w jakiś ciekawy sposób połączyć, tylko pytanie na co chcesz tego swojego pana popchnąć i na co pozwalasz.
Kieran Burreau
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkityp narracjinarracja trzecioosobowaczas narracjiczas przeszłypostaćautor
Biorę z Felixem i chcę ten watek w retro!!! Idealna akcja na poznanie się
Z Cassie też biorę! dodatkowo ona może go malować od czasu do czasu jako inspirację do swoich obrazów! Jako jakąś wróżkę, czarodzieja, czy po prostu strzelić mu ładny portrecik!
Co do Kierana, to tak, jest ciężkim przypadkiem, nie ukrywam xD Kieran aktualnie jest na etapie "odkrywania świata i siebie" także ten
Apollo Bremers
-