25 y/o
Mark your calendar for Canada Day
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
Nie przyzwyczajaj się.
Pewnie dlatego, że pracuję od rana do późnych godzin nocnych i nie zawsze mam wystarczająco dużo energii, żeby włóczyć się jeszcze z nimi po klubach. Nie jestem na doczepkę. Ale to wiele o Tobie mówi skoro w ten sposób kategoryzujesz ludzi. Też masz takich kumpli na doczepkę?
Oczywiscie. Kiedy jestes z daną osobą to jestes tylko z nią. Flirtowanie z innymi pokazuje jak bardzo niedorozwinięty emocjonalnie jesteś skoro musisz wypełniać sobie czas innymi laskami.
Owszem, nie miał lepszego wyboru.
Co świadczy o tym, że jestem po prostu najlepszą dziewczyną, a on to docenia. Nie zdradził mnie nigdy, nie musiałam oglądać jak bajeruje inne laski i był lojalny. Może umów się do niego na korki, co?
Wiadomość...
Noah Beaumont
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Badum
25 y/o
For good luck!
188 cm
chwilowo zawieszony student psychologii więc pracuje jako mechanik samochodowy
Awatar użytkownika
„Najgorzej nie jest wtedy, kiedy coś czujesz. Najgorzej jest wtedy, kiedy wiesz, że nie powinieneś — a i tak nie potrafisz przestać.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noah
za późno
serio, kobieto, ty zatrzymałaś się na etapie liceum? 🤣
nie, bo ja mam jednego kumpla, z którym spędzam czas, więc nie potrzebuje miliona przyjaciół dla atencji
dlatego wziął pierwszą lepszą, bo nie poznał jeszcze normalnej dziewczyny
ok, to twoja wersja :)
Wiadomość...
Elsa Eriksen
pączek
nie lubię przejmowania kontroli nad moją postacią i braku dynamiki oraz rozwoju wątków, w każdej innej kwestii się dogadamy
25 y/o
Mark your calendar for Canada Day
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
Myślę, że akurat tobie taki powrót do liceum by dobrze zrobił. Chociaż może lepiej do przedszkola…
Nie przypominam sobie, żebym miała milion przyjaciół… ale jeśli Ty masz tego jednego kumpla to i tak dobrze. Obstawiałabym raczej, że mało kto może z tobą wytrzymać dłużej niż minutę. Wystarczy, że dziób otworzysz i się wszystkiego odechciewa…
Czy ja wiem, czy taką pierwszą lepszą? Często widzę jak któraś do niego podbija, a on każdą grzecznie spławia. Wiesz, to się chyba nazywa szczera miłość, ale co ty tam możesz wiedzieć…
Sugerujesz, że mnie zdradzał, będąc ze mną w związku? Nieładnie tak rozpuszczać plotki. Możesz sprawić mu przykrość, kiedy mu opowiem jakie głupoty paplasz na lewo i prawo.
Wiadomość...
Noah Beaumont
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Badum
25 y/o
For good luck!
188 cm
chwilowo zawieszony student psychologii więc pracuje jako mechanik samochodowy
Awatar użytkownika
„Najgorzej nie jest wtedy, kiedy coś czujesz. Najgorzej jest wtedy, kiedy wiesz, że nie powinieneś — a i tak nie potrafisz przestać.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noah
Gdybym wrócił do przedszkola, musiałbyś tam ze mną iść, bo twój poziom argumentacji zatrzymał się gdzieś na etapie leżakowania.
Wolę mieć jednego prawdziwego kumpla niż całe stado ludzi, którzy udają, że cię lubią, tylko po to, żeby nie słuchać twojego marudzenia. A co do wytrzymywania ze mną — dziwne, że ty wciąż nie potrafisz odpuścić i ciągle do mnie piszesz.
"Szczera miłość" czy po prostu dobrze się kryje? Żyj sobie dalej w tej swojej bajce, Elsa. Tylko uważaj przy lądowaniu na ziemię, bo upadek z takiego wysokiego konia trochę boli.
Biegnij, naskarż mu jeszcze dziś. Jeśli tak bardzo musisz szukać u niego opieki, to tylko potwierdza, że sama nie potrafisz obronić swojego idealnego związku.
Wiadomość...
Elsa Eriksen
pączek
nie lubię przejmowania kontroli nad moją postacią i braku dynamiki oraz rozwoju wątków, w każdej innej kwestii się dogadamy
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”