Zablokowany
23 y/o
For good luck!
159 cm
studentka weterynarii na university of toronto
Awatar użytkownika
sorry I’m late, I saw a dog
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Persephone Halle "Perry" Wallace
Katie Douglas
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
29 XII 2003 I whitby, kanada
zaimki
ona/jej
zawód
studentka weterynarii
miejsce pracy
studentka na university of toronto
orientacja
biseksualna
dzielnica mieszkalna
greektown
pobyt w toronto
od 5 lat
umiejętności
✦ Choć na co dzień bywa chaotyczna, w sytuacjach zagrożenia życia potrafi zachować zimną krew i nie panikuje.
✦ Ma dużo energii, ludzie czują się przy niej miło i swobodnie (chyba).
✦ Ma wysoko rozwiniętą inteligencję emocjonalną i empatię, a tak w ogóle to chyba jest wysoko wrażliwa czy coś, ale jeszcze tego powszechnie nie diagnozują.
✦ Umie jeździć: rowerem, samochodem, na deskorolce, na rolkach, na wózku sklepowym, na hulajnodze, na krześle obrotowym i na nerwach.
słabości
✦ Nie umie stawiać granic, ma tendencje do brania odpowiedzialności za problemy ludzi wokół.
✦ Żyje w chmurach i ma absolutny brak wyczucia czasu.
✦ Kupowanie jedzenia dla bezdomnych psów, zamawianie durnych gadżetów z neta i trzecia kawa w ciągu dnia sprawiają, że jej konto pod koniec miesiąca płacze.
WhatsApp ➔ Wiadomości głosowe do: Paige

14.07.2021, godz. 11:23

Paige, WIEM, ŻE JESTEŚ TERAZ NA BASENIE I MASZ WYŁĄCZONY TELEFON, ALE DOSTAŁAM SIĘ! DOSTAŁAM SIĘ NA ZOOLOGIĘ W TORONTOOO!!!!!!! Słyszysz to?! Będę studiować w Toronto! Z ABBY! AAAAA! ODDZWOŃ!

27.09.2025, godz. 07:45

Jeeezu, Paige, czemu nie odbierasz? Poszłam zanieść Abby drożdżówki na dyżur, bo biedna się przepracowuje i wygląda jak żywy trup, no i oczywiście, że zasiedziałam się na dyżurce, a teraz spóźnię na zajęcia, ahhh, złapiesz mi kawę? ZŁAP MI KAWĘ!

18.10.2025, godz. 01:14

Ej, Paige... leżę sobie i tak myślałam… dokąd nocą tupta jeż? Bo wiesz, że jeże tuptają nocą nawet TRZY KILOMETRY? Taki mały, kolczasty pączek na mikronóżkach robi maraton po osiedlu, hahahaha, I can’t… Dobranoc, hahaha…

11.11.2025, godz. 22:05

Paige... wiesz, że dzisiaj jest rocznica śmierci mojego brata, a ja... ja totalnie zapomniałam? Po prostu wyleciało mi to z głowy. Jest mi teraz tak mega przykro, wiesz? Czuję się jak najgorsza osoba na świecie, ugh…

02.12.2025, godz. 18:40

JEEEEZU, muszę ci o czymś powiedzieć! POZNAŁAM CHŁOPAKA! Też studiuje weterynarię, jest na trzecim roku… Przepraszam, przepraszam… Jeju, jaki tu dziś tłum… Paige, mówię ci, ja się po prostu zakochałam… Zaprosił mnie na randkę w schronisku, czaisz?! W SCHRONISKU! Zabraliśmy na spacer aż trzy pieski, tak dobrze nam się rozmawiało. A w ogóle ma też młodszą siostrę, wiesz? Jest w moim wieku, nazywa się Pixie i ciągle gada o robaczkach, ostatnio mi mówiła, że dżdżownice mają pięć serc, czy tam coś tam innego, co działa jak… yyy… serca? Kurde, nie pamiętam. Musisz ich w końcu poznać, Paige!

28.06.2026, godz. 13:15

Hej, Paige! Z góry przepraszam, ale znowu wrócę później! Idę właśnie z Pixie nad jezioro, bo wyciągnęła mnie na spacer i po prostu nie miałam serca jej odmówić. Ciao!

WhatsApp ➔ Wiadomości głosowe do: Pixie

27.07.2026, godz. 23:27

Hej, Pixie, pokłóciłam się z Paige…

Ciekawostki
🦔 Tata chciał ją nazwać Halle na cześć Halle Berry, ale mama się nie zgodziła, więc ma Halle na drugie.
🦔 Ukończyła zoologię z wyróżnieniem, obecnie jest na drugim roku weterynarii.
🦔 W domu rodzinnym zostawiła ukochanego owczarka Bustera.
🦔 Trudno jej usiedzieć w miejscu dłużej niż kwadrans.
🦔 Chwyt Heimlicha ma opanowany do perfekcji.
🦔 Lubi zbierać ładne kamyki.
🦔 Szybciej zapamiętuje durny układ taneczny z TikToka niż schemat dawkowania leków, dlatego uczy się, tworząc choreografie pod łacińskie nazwy mięśni i narządów. Jej współlokatorka nieraz zastała ją tańczącą anatomię w kuchni o drugiej w nocy.
🦔 Lubi dostawać ładne kamyki.
🦔 Kocha. Wszystkie. Zwierzęta. Na. Świecie. Nawet pająki.
🦔 Uwielbia kawę z cynamonem, mlekiem owsianym i syropem klonowym.
🦔 Pisałam już, że lubi kamyki? Nie?
🦔 NIE JE MIĘSA, BO NIE ZJADA PACJENTÓW ANI ICH KUZYNÓW! Tak w sumie jej dieta to w 80% frytki. Kocha frytki.
zgoda na powielanie imienia
nie
zgoda na powielanie pseudonimu
nie
Zgody MG
poziom ingerencji
wysoki
zgoda na śmierć postaci
nie
zgoda na trwałe okaleczenie
nie
zgoda na nieuleczalną chorobę postaci
nie
zgoda na uleczalne urazy postaci
tak
zgoda na utratę majątku postaci
tak
zgoda na utratę posady postaci
tak
Ostatnio zmieniony śr sie 12, 2026 9:32 pm przez Perry Wallace, łącznie zmieniany 3 razy.
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Witamy na forum Perry Wallace
Dobra wiadomość – Twoja karta postaci została zaakceptowana i możemy powitać Cię po tej stronie kanadyjskiej granicy! Przypominamy, że na rozpoczęcie rozgrywki masz 7 dni! W temacie kto zagra? możesz znaleźć użytkowników, którzy chętnie Ci w tym pomogą. Jednocześnie zachęcamy do założenia skarbonki, kalendarza i informatora. Powodzenia w Toronto!
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
Zablokowany

Wróć do „ladies”