0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
34 y/o
For good luck!
183 cm
kapitan w Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
zdejmie Ci kota z drzewa, pomoże gdy panują trudne warunki pogodowe, czasem ugasi pożar, bo nie ma nic innego do roboty, a raczej próbuje to sobie tak tłumaczyć
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? prudence lane
Opis: Nie mam konkretnego pomysłu - po prostu chcę znów wrócić w stałe rozgrywki i trzeba od nowa się wprowadzić do grania, więc wszystkie pomysły oraz chwyty dozwolone, zapraszam na pw lub na dc - .patsy. i na pewno się dogadamy!
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony sob sie 15, 2026 11:08 am przez James McCann, łącznie zmieniany 2 razy.
patsy
grania, żeby tylko nabić posty; brak rozwoju rozgrywki, jeśli to nie zostało wcześniej ustalone; faktu wymuszania na drugim graczu w sumie czegokolwiek, przez co gra może okazać się głównie jednostronna
23 y/o
PRACOWITA PSZCZÓŁKA
170 cm
studentka bologii na university of toronto
Awatar użytkownika
perfumy, które pachną na twojej skórze,
ty masz usta czerwone, a ja jestem w bluzie
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? pixie fontaine
Opis: oddam Pix na rozruch i zagram wszystko! możemy wcześniej uzgodnić, skąd nasze postaci się znają, żeby mieć jakiś punkt zaczepienia, a potem to już pójdzie z górki. jestem elastyczna jak guma w majtkach i zawsze mam fajne pomysły!
Status: aktualne na 17/08
Ostatnio zmieniony pn sie 17, 2026 4:38 pm przez pixie fontaine, łącznie zmieniany 1 raz.
bubek
nudy i braku zaangażowania
27 y/o
Welkom in Canada
171 cm
Barmanka w Emptiness
Awatar użytkownika
Oh, and your sweet and pretty face
Is such an ugly word for something so beautiful
Oh, that every time I look inside
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Maya Parker
Opis: Chętnie przygarnę kogoś do gry. Nie mam wielkich wizji z góry, co chciałabym zagrać, jestem mocno flexible. Może być jakiś przypał, coś szalonego albo na poważnie… byle nie było wspomagane przez AI :prlp:
Status: aktualne na 11/08
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
baśka miała fajny biust
ja sama
27 y/o
For good luck!
165 cm
menadżerka w The Fifth Social Club & street racer
Awatar użytkownika
Said you wanna be good but you're begging me to come over. I don't wanna hurt you but you live for the pain. Who's gonna love you like me?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecia os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Carmen Torres
Opis: Szukasz korepetytorki z hiszpańskiego, z którą potem przypadkowo spotkasz się na drinku, kiedy będzie uciekała przed jakimś natrętem? Albo kogoś, kto wjedzie w ciebie autem, panikując, bo największe oszczędności poszły na ostatnią naprawę auta? Albo kogoś, kto poprawi ci humor po zerwaniu, tłumacząc że przynajmniej nie trzeba pamiętać o czyichś urodzinach? Anyway — Carmen służy pomocą, jeśli ktoś miałby ochotę na mniej lub bardziej angażujący wątek.
Status: aktualne na 12/08

Kto szuka? Paris Kingsley
Opis: Jeśli szukasz za to kogoś, kto przewiezie cię sportową, szybka fura, żeby zrobić na złość twojemu ex albo skoczy do wody w środku nocy, bo będziesz się nudził, to dobrze trafiłeś. Każda rzecz, która z pozoru wydaje się niecodzienna, na pewno znajdzie przy niej swoje miejsce, hihi
Status: aktualne na 12/08
35 y/o
For good luck!
164 cm
wykłada entomologię na University of Toronto
Awatar użytkownika
it's probably nothing. it's just a little neighbourhood murder.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Ginny Wheeler
Opis: Zagram coś na rozruszanie postaci. Mam ochotę na jakąś retrospekcję z czasów studenckich w Toronto. Może być też coś związanego z pracą Ginny lub ogólnym tematem owadów (Ginny ma z owadologii doktorat). Jeśli ktoś pochodzi z Kingston, to także znajomość z dzieciństwa i spotkanie po latach wchodzi w grę. Wszystko do ustalenia na pw :slodziaczek:
Ostatnio zmieniony ndz sie 16, 2026 10:17 am przez Ginny Wheeler, łącznie zmieniany 1 raz.
paprotka
braku inicjatywy, płytkości, AI, braku kontaktu, mylenia postaci z graczem, kręcenia dram na priv
36 y/o
For good luck!
168 cm
sierżant Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
remember the bad guys on the shows you used to watch on saturday mornings? Well, these guys aren't like those guys. they won't exercise restraint, they will kill you if they get the chance.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Beatriz Gonzalez
Opis: Chętnie zagram coś na rozruszanie Betty. W Toronto jest od dwóch lat, więc zasadniczo mogła poznać kogoś w mieście. Może podczas biegania tymi samymi trasami? Może w pracy w policji? A może komuś potrzebny jest stróż prawa do wątku? Wszystko do ustalenia na pw <3
Ostatnio zmieniony ndz sie 16, 2026 10:17 am przez Beatriz Gonzalez, łącznie zmieniany 1 raz.
paprotka
braku inicjatywy, płytkości, AI, braku kontaktu, mylenia postaci z graczem, kręcenia dram na priv
21 y/o
For good luck!
165 cm
Studiuje i pracuje na pół etatu w Karen's Diner
Awatar użytkownika
Ice is life...or so they say
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Giselle Hastings-Wells
Opis: na dobry początek do rozruszania chętnie coś luźnego lub nie! W sumie jestem otwarta na wszystko :D
Status: aktualne na 15/08
25 y/o
For good luck!
180 cm
student medycyny nie pracuje
Awatar użytkownika
The pain only begins when our whole heart aches and we feel as though we’re about to die from it, and to make matters worse, we can’t tell anyone our secret
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Phatsa Shinawatra & Damien Blais
Opis: Chętnie oddam do gry obu panów, na rozruszanie, a może wyjdzie nam z tego coś fajnego. Grę na odznakę również chętnie zagram!
Ostatnio zmieniony pn sie 17, 2026 9:15 pm przez Damien Blais, łącznie zmieniany 1 raz.
Natalia, dc: taaskaa
Wszelako pojęta przemoc
40 y/o
For good luck!
172 cm
udzialowczyni większościowa Northbridge Capital Partners
Awatar użytkownika
may the bridges I burn light my way
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Celeste Williams
Opis: Stwierdziłam, że zanim wrzucę poszukiwania, spróbuję najpierw tutaj. Poszukuję do dłuższej gry policjanta albo dziennikarza, który przyczepi się do urokliwej Celeste i postanowi trochę bardziej pogrzebać w całej sprawie, a może nawet podważyć jej niewinność.
Dlaczego?
A no dlatego, że jej były mentor i główny udziałowiec, którego Celeste postanowiła wysadzić ze stanowiska, żeby zająć jego miejsce, dwa tygodnie temu został znaleziony martwy niedaleko jej domu. Z doniesień świadków i zebranych informacji wynika, że mężczyzna chwilę wcześniej przebywał u niej w domu i opuścił go niedługo przed tragedią.
I choć ślady na ciele Celeste wyraźnie wskazują na atak, jej rola jako ofiary wcale nie jest taka oczywista i niepodważalna. Zdania mocno się podzieliły - część osób widzi w niej brutalnie pobitą kobietę, inni prowodyrkę, która w końcu zapłaciła za swoją bezszelność i dążenie do celu za wszelką cenę.
Co faktycznie wydarzyło się z mężczyzną, zdradzę na PW, ale nawet tam nie odsłonię od razu wszystkich kart. Zapraszam serdecznie :3
Status: aktualne na 16/08
paprotka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”