ODPOWIEDZ
25 y/o
For good luck!
186 cm
prawy skrzydłowy w toronto fc
Awatar użytkownika
heaven can wait, we're only watching the skies hoping for the best but expecting the worst
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

franklin cosgrove
piłkarzyk, psiarz, gym rat z pierdolcem na punkcie lego, dobry chłopak chociaż trochę delulu; niedawno wrócił do toronto, ale mieszkał tu już w latach 2018-2022
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Spoiler
Obrazek
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
dino
nie lubię AI, kierowania moją postacią i czytania jej w myślach; poza tym męczę się gdy drugi gracz nie pcha razem ze mną akcji do przodu i gdy jedna gra ciągnie się przez pół roku
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
190 cm
Analityk kryminalistyczny w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

No to ja ci sprzedam Dean Vanberg ! Obaj mają psy, więc mogli się poznać podczas jakiegoś spaceru! a wiadomo, że nic nie łączy tak, jak zwierzaki <3

Do tego bierz Cassandra Wildbird Kochana z niej dziewczynka i jak trzeba to i psem się zajmie, kiedy Fran będzie musiał gdzieś wyjechać!

Felix Carlson też uwielbia lego, to co, układamy razem? :lol: Może Franek przekona go w końcu do tej siłowni, tak na spokojnie!

Oscar Malone to co prawda gówniak, ale weź ukochaj, co?

franklin cosgrove
23 y/o
PRACOWITA PSZCZÓŁKA
170 cm
studentka bologii na university of toronto
Awatar użytkownika
perfumy, które pachną na twojej skórze,
ty masz usta czerwone, a ja jestem w bluzie
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

franklin cosgrove, dobra, dawaj zaziomeczkujemy Frankiego i Pix. On wytłumaczy jej, czym jest karny (brat dalej jej wmawia, że to wtedy, jak jakiś piłkarz biegnie i jara się za nim trawa), a ona wpoi mu, żeby nie zabijać owadów, bo są pożyteczne! A kiedy Frankie mieszkał tutaj wcześnie, to mógł być pierwszym chłopakiem, z którym Pixeloza się całowała, jak grali w butelkę czy inną buziaczkową grę towarzyską :wee:
bubek
nudy i braku zaangażowania
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
młodszy inżynier oprogramowania AG
Awatar użytkownika
We can keep it simple, no need to overthink it
Just give me one night to show you I'm different
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-ecio osobowa
czas narracji-
postać
autor

Eric tez od czasu do czasu kupuje legioski a poza tym mogliby razem z Franklinem chodzić na piłeczkę + są w podobnym wieku :>

Mogę też podrzucić Tyler Malone ale nie wiem czy wolisz tu też ziomków czy wrogów :lol:

franklin cosgrove
27 y/o
Mr Potato Head
180 cm
tester gier w Ubisoft, barman w Emptines i przewodnik po Toronto.
Awatar użytkownika
Summer Mood: Jutro to problem przyszłego mnie, a przyszły ja na pewno coś wymyśli.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Przyszedłem wnioskować o kumpelstwo! W piłkę gram co prawda głównie na konsoli, ale tam na pewno skopie ci tyłek, bo na boisku to ja obrywam. :happy:
25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

franklin cosgrove
A podrzucę Else - a co mi tam ^^
Ma psa, od jakiegoś czasu nawet dwa! Chodzi z nimi na długie poranne i wieczorne spacery, więc któryś na pewno mógł go zaczepić podczas jego spacerów. ^w^
Badum
21 y/o
For good luck!
180 cm
Architekt Pokój na przeciwko łazienki
Awatar użytkownika
Jego ojciec to książę Hampshire, ma swojego lokaja, a także papierek jakoby był architektem. Niech Was to nie zwiedziie! Jego prawdziwy zawód to: syn.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn/jego
typ narracjityp narracji
czas narracji3
postać
autor

Omg razem możemy potworować na siłowni i wpieprzać białeczko. To jest życie.
Garnek
Decydowania za moją postać, takiego generalnie meta-grania, jak i nudnych rozgrywek.
25 y/o
For good luck!
186 cm
prawy skrzydłowy w toronto fc
Awatar użytkownika
heaven can wait, we're only watching the skies hoping for the best but expecting the worst
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Felix Carlson, hejka! <3
hehe, Franklin jest bezpsiurnym psiarzem, ale to w niczym nie przeszkadza. mógł kiedyś zaczepić Deana, kiedy spacerował z Lokim. jeśli dobrze im to spotkanie poszło to może nawet teraz sam oferuje się na petsittera, gdy Dean musi gdzieś wyjechać?
jeśli na to przystaniesz to wtedy możemy zmodyfikować plan na Cassie; niech Frank jej gotuje, skoro tak średnio sobie z tym radzi! 8)
z Felkiem mogą układać lego, pewnie! w trudnych chwilach Frankie też pewnie cierpliwie by słuchał o jego złamanym sercu (ewentualnie zamiatał bałagan gdyby Felix jednak nie wytrzymał i musiałby czymś rzucić).
Oscar to mega słodki chłopak :przytulon: raczej się nie znają, bo Franklin dopiero niedawno wrócił do Toronto, ale Franklin kiedyś jakoś będzie miał okazję mu pomóc? to byłaby urocza relacja :serduszkowicz:

pixie fontaine, no hej! <3
super pomysł, biorę wszystko! widzę ich jako taką kompletnie odklejoną, ale ujmującą parę przyjaciół :lol: Frankie na pewno przekazuje wszystkim swoim innym znajomym jej nauki na temat owadów i w ogóle traktuje to bardzo serio. pewnie nawet kiedy go nie było w Kanadzie to randomowo wysyłał jej foty jakichś słodkich robaczków (ale ich tak nie nazywał, wiadomo, życie mu jeszcze miłe) :zakochan:

Eric Stones, cześć! <3
pewnie, niech się kolegują i razem głowią nad lego!
z Tylerem też fajnie byłoby się znać, zwłaszcza że też jeździ motorem. może kiedyś się gdzieś stuknęli, gdy Frank prowadził auto? na początku mogło być trochę nerwowo, pewnie każdy spieszył się w swoją stronę, a jak wypełniali jakieś postłuczkowe papiery to Franklin zagadał go o motor i tak się dogadali, że ostatecznie uznali tę sytuację za taką, którą ze spokojnym sumieniem można olać? albo nie! jeśli brakuje Ci negatywów to mogli też się o to pożreć :lol:

Archie Miller, hejo! <3
wniosek rozpatrzony pozytywnie! Archie to taki fajny chłopak, że nie wiem czy można by go w ogóle odrzucić? Franklin pewnie w ogóle nie ma nic przeciwko przegrywaniu z nim w gierki (no i na sto procent męczy go pytaniami o jakieś nowinki, bo chce być na czasie; nieważne, że nie ma wolnej chwili, żeby sięgnąć po konsolę) :hihi:

Elsa Eriksen, hejka! <3
dwa pieski to podwójna radość. Franklin żadnego nie przepuszcza bez komentarza (najczęściej głośnego "ojojoj, a co to za słodziak?"), więc przy dwóch w ogóle miałby laga mózgu i szybko by Elsie nie dał spokoju :lol: niech się kumplują! :plis:

Sebastian Crawford, oczywiście, ale tylko nadzorowani przez lokaja, który dbając o bezpieczeństwo Seby od linijki odmierza odległość sztangi od ziemi i bardzo głośno zawiadamia o tym całą siłownię :loffki:
dino
nie lubię AI, kierowania moją postacią i czytania jej w myślach; poza tym męczę się gdy drugi gracz nie pcha razem ze mną akcji do przodu i gdy jedna gra ciągnie się przez pół roku
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”