26 y/o
For good luck!
190 cm
hokeista w toronto maple leafs
Awatar użytkownika
'cause now that every day's a party, every night's a nightmare - I can't lay down my head without wishing you came along
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Giselle Hastings-Wells tak mogło być! odezwę się na pewno po grę, jak zwolni się jakiś slot <3

Penelope O'Connell super, czekam z niecierpliwością :lof:

omg, totalnie niech się lubią z Wendy, bo wiadomo, Piter to Piter, ale Woody to mentalny Piotruś Pan, więc jakby no, to się musi udać, a poza tym przydałaby mi się tutaj dla niego taka mocna relacja, co naprawdę się tylko ziomkują i jest to takie czyste i fajnie się razem bawią; myślę, że jak był jakiś czas wolny na zwiedzanie Mediolanu, to mógł bohatersko ją ratować przed klęskami i potencjalnymi ulicznymi złodziejaszkami!!

Winona Winfrey ta koncepcja mi pasuje całkowicie, bo to brzmi totalnie jak Woody! ja myślę, że on mógł mieć też niezłą odcinę i w ogóle śledztwo przeprowadzać, coś mniej więcej, jak ted w himym, jak przespał się z typką i w jego pokoju znalazł się ANANAS :lol: to Woody pewnie miał taką samą reakcję na przedmiot po Winnie i próbował ogarnąć temat, nawet pewnie tablicę zrobił, żeby prześledzić swoje wcześniejsze poczynania i mógł być już na etapie przełomu, jak ona by nagle zastukała do drzwi. chociaż wiesz co, możemy to nawet podkręcić, że ona niby przyszła po rzeczy KOLEŻANKI :lol: :lol: bo to mogłoby śmiesznie wyjść!
it's britney, bitch
nooo don't kill yourself your so sexy aha
34 y/o
NATCHNIONA GĄSIECZNIKA
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Hot summer nights, mid-july, when you and I were forever wild. The crazy days, city lights, the way you'd play with me like a child.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

woody a. hallewell pisze: śr sie 19, 2026 9:04 pmomg, totalnie niech się lubią z Wendy, bo wiadomo, Piter to Piter, ale Woody to mentalny Piotruś Pan, więc jakby no, to się musi udać, a poza tym przydałaby mi się tutaj dla niego taka mocna relacja, co naprawdę się tylko ziomkują i jest to takie czyste i fajnie się razem bawią; myślę, że jak był jakiś czas wolny na zwiedzanie Mediolanu, to mógł bohatersko ją ratować przed klęskami i potencjalnymi ulicznymi złodziejaszkami!!

Słuchaj, Wendy też bliżej do Piotrusia Pana niż bajkowej wersji Wandy, choć w kwestii opowiadania bajek nie ma sobie równych. Czasami jak opowiada co się jej przytrafiło brzmi jak wycięte z jakiejś nierealnej historii, które pewnie Woody niejednokrotnie słyszał. :hihi: ziomkujemy się więc na pewno! :brohug:
24 y/o
For good luck!
165 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

woody a. hallewell DOBRA HAHA :lol: :lol: :lol: Dziś albo jutro mogę nam zacząć gierkę!
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Noni
nudy i ogromnie długich postów
26 y/o
For good luck!
190 cm
hokeista w toronto maple leafs
Awatar użytkownika
'cause now that every day's a party, every night's a nightmare - I can't lay down my head without wishing you came along
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Winona Winfrey pisze: pt sie 21, 2026 6:05 pm @woody a. hallewell DOBRA HAHA :lol: :lol: :lol: Dziś albo jutro mogę nam zacząć gierkę!
Winona Winfrey super, ja za!! :stickhihi:
it's britney, bitch
nooo don't kill yourself your so sexy aha
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”