24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen <3
JAKOŚ, chociaż ja nie wiem co to za życie :/
Byłam u Selene. Ta jej córeczka jest taka urocza, że nie mogę... Po prostu mnie rozczula. Jeszcze słodsza niż na naszych urodzinach XD
Poza tym, jestem trochę zła. Czemu niektóre laski są denerwujące nawet jeśli osobiście się ich nie zna?
Wiadomość...
Kasia (dc: hicatie.exe )
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
24 y/o
Welkom in Canada
170 cm
Studentka medycyny | Pielęgniarka Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Woah, woah
The summer's not hot without you
Woah, woah
The summer won't start without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Audrey
Masz jak ja, ehhh
Ona jest taka urocza, chciałabym mieć takie śliczne dziecko w przyszłości. Dlaczego moja siostra nie ma dziecka, abym mogła się nim zajmować? Pewnie na mnie spadnie rola, która dla dla matki wnuki :/
Tell me more
Pewnie dlatego, że ma coś wspólnego z twoim obecnym chłopakiem? Rany ja zazdrosna byłabym, nawet jakby się na niego tylko patrzyła. :/
Wiadomość...
Sis <3
moonlight_13
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen <3
ale u ciebie jest ciekawiej pewnie, bo masz bardziej interesującą pracę! opowiadaj <3
ah, jest przesłodka... nie mam pojęcia, może powinnaś wysłać Grace na jakieśinvitro, albo niech ciocia ją wyśle. Dam ci znać jak Sel przyjedzie, to zostaniemy z Lily <3 Pokaże ci jej fote, bo zrobiłam
Obrazek
Yeah, zgadłaś. Wkurwia mnie to. Przecież to mój chłopak, to po co wypisuje do niego laska która wie, że ma dziewczyne?
znaczy, ja mu ufam, ale nie ufam tej dziewczynie. To podobno tylko koleżanka, ale kiedyś się z nią spotykał ;x mój były jest jebnięty, więc może i ona jest? :c
Wiadomość...
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
24 y/o
Welkom in Canada
170 cm
Awatar użytkownika
Woah, woah
Woah, woah
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey <3
Jednak wiesz co? Cofam, niech lepiej nie będzie mieć dziecka
Może chce ci go ona odbić? Zresztą laska powinna wiedzieć, że jednak chłop jest zajęty, nie?
Mój były jest alkocholikiem, nie każdy były/ła ją tacy sami. Dajmy temu czas, ale jeśli trzeba mogę pobawić się w szpiega, chcesz?
Oni długo byli ze sobą? Może to jak sytuacja z Grace, nie masz o co się martwić. Eric nie widzi innej poza tobą, serio!
Wiadomość...
moonlight_13
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen <3
No ja nie wiem czy nadawałaby sie na matke, fakt XD
No właśnie Eric jej powiedział, że ma dziewczynę...
Nie, może lepiej nie. Bo później pójdzie coś nie tak i będzie problem, że mu nie ufam i nasyłam siostrę XD A tak wolałabym żeby nie sądził jednak
ta jest fajniejsza od Grace... ale może właśnie dlatego nie powinnam się martwić. Laska jest popularna i nie ma jej długo w mieście. A Eric nie nadawałby się na związek na odległość
UCH masakra. Do czego to doszło żebym to JA zastanawiała się nad tym czy jakaś inna typiara nie jest fajniejsza. Weź mnie jebnij czy coś XD
Wiadomość...
24 y/o
Welkom in Canada
170 cm
Awatar użytkownika
Woah, woah
Woah, woah
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey <3
Ja w sumie chcę mieć, ale nie teraz i lubię się opiekować kimś. Jednak nie wiem, jak to będzie wyglądać z opieką nad własnym dzieckiem. Nasza rodzina jest skomplikowana. Mój kot żyje, więc?
Jak się nazywa? Sprawdę ją zaraz. Myślę, że ty i Eric to para idealna. Wytrzymał twoje wyskoki, a z nami jest napradę różnie i dziwnie. Laska już dawno spaliła drogę do ich powrotu. Może to taki Noah, ale w wersji damskiej?
Jesteś najlepsza na świecie!! Gdybym nie była twoją kuzynką i lubiła babki, umówiłabym się z tobą. SERIO XD
Ogólnie, bo nie wiem jak ci to napisać i powiedzieć. Jednak no..... jestem VirtualGF Dannego. Tak jakoś nasza rozmowa poszła, że mamy związek w internecie. Wolę sama Ci to przekazać, bo wiadomo. Jednak no TAK WYSZŁO
Wiadomość...
moonlight_13
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen <3
Tak, z naszą rodziną to ciężko ogarnąć, co się wydarzy. Dlatego ja sama się chyba trochę boję takiej odpowiedzialności. Spójrz na moją matkę. Nie powiem, żebym była zadowolona jako dziecko z jej sposobów wychowawczych ;x
Seungyeon? Tak czy inaczej jej ksywka artystyczna to Bambi. Ma własny zespół. Trochę zazdro, bo to chyba fajna sprawa... ale z drugiej, mogłaby sobie znaleźć innych kolegów niż byłych
Haha, ja bym się mogła nawet z tobą umówić mimo bycia kuzynkami XD
CZEKAJ CO, jak to virtual GF? Jak do tego doszło, co jest XD
A ja za to jestem r u d a
Obrazek
Wiadomość...
24 y/o
Welkom in Canada
170 cm
Awatar użytkownika
Woah, woah
Woah, woah
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey <3
Rany nie mam pojęcia, kto to jest. Pewnie jest na sezon i znika. Zaufaj dla Erica, zobaczymy co się stanie, daj mi znać ok?
Mieliśmy wspólną interwencję i dobrze się nam pracowało. Potem dostał mój numer prywatny i jakoś po rozmowie tak wyszło. Raczej się poznajmy, ale to on rzucił słowo związek. Ja tylko się zgodziłam i tak to tylko w necie. Zresztą czekam na zdjęcie jego klaty XD
Nawet da się z nim pisać, ale gorzej pewnie będzie w realu XD
OMG.. Ty ruda, on blond włosy. Jak do tego doszło? Ładnie wam, ale dlaczeg?? Jestem w szoku, ale ty chyba też tamtą wiadomością XD
Ja sie czepiam, a Ty się tłumaczysz, chociaż nawet tego nie oczekiwałem. To już jak związek, gratulacje
no patrz
Wiadomość...
moonlight_13
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen <3
NO CÓŻ, mogłaby zniknąć całkowicie, nikt by się nie obraził XD
Obrazek
KURDE, ale plot XD Nie spodziewałam się totalnie. Zwłaszcza, że niedawno mówiłaś, że to Burak, idiota i palant. No w realu to będzie szkoła przetrwania XD Może nie będziecie siedzieć w ciszy ja te dwa kołki. Zaproś mnie randkę w razie czego, już ja wam temat narzuce!
A dziękuję <3 ten rudy jest super!
EKHEM. Jakby to powiedzieć... Założyliśmy się jak dojrzali, dorośli ludzie. No i zremisowaliśmy XD dlatego obydwoje się pofarbowaliśmy
Audrey <3
Ja sie czepiam, a Ty się tłumaczysz, chociaż nawet tego nie oczekiwałem. To już jak związek, gratulacje
🤯
Omaga ale opcja!!!! GRATULACJE CHYBA? Tylko jesteś egrilem to nie daj się usmażyć heheheh
Wiadomość...
24 y/o
Welkom in Canada
170 cm
Awatar użytkownika
Woah, woah
Woah, woah
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
postać
autor

Audrey <3
Jaka randka? Najpierw musze go poznać. Nadal jest burakiem, to się nie zmienia.
Remis? Rany, no dobra. Jednak dziwnie się na was tak patrzy. Chociaż nadal z was cute para. A o co chodziło w zakładzie?
.....
Jakim grillem? Czy ty teraz się ze mnie nabijasz? Nie dość, że staram się o normalne relacje z bratem twojego przyszłego męża, to ty jeszcze mnie obrażasz. Wiesz co Sher, zawiodłam się na tobie!!
I co może jeszcze na mnie będzie smażył coś? -_- Zero powagi
Wiadomość...
moonlight_13
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”