ODPOWIEDZ
30 y/o
For good luck!
173 cm
⛧ demonolog od siedmiu boleści — okadza meble w paradokumentach ⛧
Awatar użytkownika
Demons? The scariest ones — that I've met so far — are ghosts of pure capitalism and humanity's stupidity driving the success of Labubu.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjifantastyczny
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Yonaka Levin i cała ekipa demonologów
Opis: Mam w sumie kilka pomysłów na lekkie, szybkie rozgrywki, jeżeli tylko ktoś jest zainteresowany:

⛧ Dla stróżów prawa: "Demonolog potrzebny od zaraz!"
Policja ponownie kontaktuje się z Yonaką, tym razem w sprawie pozornie rytualnego morderstwa. Wszystko wskazuje na satanistyczny kult, ale Yonaka szybko zauważa, że sprawca korzysta z symboliki, której… właściwie nie rozumie.
Rozgrywka bardziej o gdybaniu, ale z potencjałem na rozwinięcie o nowe wątki,. Polegamy na wymianie informacji oraz wspólnym budowaniu "sprawy".
⛧Dla świeżych zdobywców dziadkowych fortun i nieruchomości: "Dom po egzorcyzmie...?"
Twoja postać prosi Yonakę o sprawdzenie domu, w którym kilka miesięcy wcześniej odbył się kosztowny "egzorcyzm". Na miejscu nie znajduje żadnego ducha — znajduje natomiast ślady poważnych zniszczeń dokonanych przez poprzedniego „egzorcystę”.
Rozgrywka bazująca na ustaleniu, co naprawdę wydarzyło się podczas rytuału i gdzie zniknęły pieniądze schowane w skarpecie babci Hieronimy.
⛧ Dla gdybaczy oraz ludzi potrzebujących "wygadać się": "Ja absolutnie tylko na ostatnie pięć minut!"
Yonaka zamyka LaVoodoo, kiedy ktoś puka do drzwi z prośbą o "jedną małą rzecz". Po godzinie siedzi z obcą osobą przy herbacie i słucha historii jej życia lub ostatniej porażki. Przecież jesteśmy tylko ludźmi... prawda?
Rozgrywka spokojna, kameralna rozmowa bez żadnego wielkiego problemu do rozwiązania. Po prostu dwie osoby, które przypadkiem zaczynają rozmawiać.
⛧ Dla bohaterów bez peleryny: "Najgorsza randka w Toronto" ⛧
Ktoś namawia Yonakę na randkę w ciemno. Problem w tym, że osoba po drugiej stronie stołu rozpoznaje ją jako demonolożkę i przez całe spotkanie próbuje wykorzystać ją do opowiadania o własnych paranormalnych doświadczeniach. Twoja postać, widząc zażenowanie/zmęczenie na jej twarzy, postanawia wkroczyć do gry i uratować ją od ponurego losu.
Lekki wątek obyczajowy, randka, podczas której Yonaka coraz bardziej próbuje ustalić, czy druga osoba naprawdę jest nią zainteresowana, czy po prostu chce darmowej konsultacji paranormalnej, a zyskuje uwagę oraz wsparcie kogoś, kogo w ogóle się nie spodziwała.

Status: aktualne na 05/09
Ostatnio zmieniony sob wrz 05, 2026 1:58 am przez Yonaka Levin, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
tell me your name, demon!
27 y/o
For good luck!
180 cm
rozpieszczony synalek który lubi przepierdzielić hajs ojca
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Diego Sullivan Dorian Hawthorne Marco Moretti
Opis: Tak naprawdę to przyjmę na moich panów jakiekolwiek gierki, możemy zagrać o odznakę, możemy ustalić relację z góry jak nie chcesz zaczynać od pierwszego spotkania. Każdy z nich ma inny charakter więc, możemy dopasować, który pan pasuje bardziej do Twojej postaci, moze to być coś przypałowego, albo po prostu na spontanie.

Status: aktualne na 02.09
29 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
188 cm
student kinezjologii, trener personalny North York YMCA
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Jayce Byrne
Opis: Szukam kogoś do rozegrania mini-eventu z ucieczką zwierząt z ZOO. Mnie się wylosował manul. Piszesz się na tę przygodę? <3
Status: 3.09 | ekspresowo zaklepane, nieaktualne
nihilista
godzę się na prawie wszystko, sprawdź mnie, jeśli potrafisz
40 y/o
For good luck!
180 cm
najemnik na terenie obu Ameryk
Awatar użytkownika
Deep in the ocean, dead and cast away, where innocence is burned in flames. A million mile from home, I’m walking ahead. I’m frozen to the bones, I am
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Sawyer Wright
Opis: Ponieważ Sawyer nie mieszka na stałe w Toronto ani nigdzie indziej, zasadniczo są dwie opcje: albo nasze postacie znają się z tego (lub dowolnego innego) miasta sprzed lat, albo poznają się teraz. Mogę zagrać jakiś romans z przeszłości, który kiepsko się skończył albo ons z ciekawym backgroundem. Może go przechytrzyła i okradła po seksie, korzystając z chwilowej nieuwagi albo sprzedała info o nim komuś, przed kim aktualnie uciekał? Nóż wbity w plecy mile widziany, właściwie może być z obu stron, on też nie ma problemu z wystawieniem kogoś dla swojej korzyści. Możemy też się napić, wpakować w kłopoty, spotkać w rozmaitych okolicznościach, możemy się nawet pobić, jeśli znajdzie się dobry powód :p
Poza tym chętnie przyjmę każdego rodzaju kryminalny wątek najchętniej na dłużej; zarówno kogoś, kto może szukać permanentnego rozwiązania swoich problemów (hehe) i ma do tego środki, jak i kogoś z policji albo z dziennikarskiego świata, kto chce się wykazać/ma informacje o Sawyerze albo o jego przeszłości, które mogą mu zaszkodzić. Komplikacje mile widziane, lubię kombinować <3
Status: nieaktualne
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Val
braku inicjatywy z drugiej strony, nudy i płytkich dialogów
26 y/o
For good luck!
180 cm
utrzymanek i dusza towarzystwa w bogatym środowisku
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion, jego, jemu
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Simon Rossi
Opis: Szukam każdej gry od romansów po dawne nieprzyjemności. Chętnie zagrałbym o odznaki. Zależy mi na dość dynamicznej rozgrywce. Chcę też nabić na Simonie posty na kolejne multi. Dziękuję za Waszą uwagę. Obiecuję być fajny i szalony w postach.
36 y/o
For good luck!
168 cm
sierżant Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
remember the bad guys on the shows you used to watch on saturday mornings? well, these guys aren't like those guys. they won't exercise restraint, they will kill you if they get the chance.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Beatriz Gonzalez
Opis: Z przyjemnością zagram jakiś wątek dotyczący aktualnej, skomplikowanej sytuacji zawodowej panny Gonzalez. Może to być jakaś niezbyt przyjemna konwersacja na komisariacie, na którym o Betty krążą rozmaite plotki (przedstawię na priv) lub z kimś z półświatka, kto teoretycznie mógłby wiedzieć coś więcej na temat płotek pracujących dla bossów narkotykowych, z którymi pracował poprzedni partner mojej sierżantki. Mogę zagrać nawet jakiś wątek ons z mężczyzną napotkanym w jakimś pubie/barze, gdzie Betty będzie zalewała smutki. W razie czego jestem do dyspozycji tutaj lub na discordzie: fern_flowerr
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”