ODPOWIEDZ
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
29 y/o
For good luck!
160 cm
Kierownik ds. opieki nad zwierzętami Toronto Zoo
Awatar użytkownika
Life is too short to pretend you’re not into some kinky shit.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiPłacę/Wymagam
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiróżny
postać
autor

Kto szuka? Aurora B. Swan
Opis: Szukam czegokolwiek! Swan jest dosyć specyficzna, więc rozgrywka może pójść w kilka kierunków - możemy walnąć dramę, możemy pogadać w sklepie o rozdeptanym pomidorze przez jakiegoś menela albo odwalić coś nowego dla każdej z postaci. Aurora ma ciężki charakter i w sumie nie zyskuje dużo po głębszym poznaniu. Także ten...
Status: aktualne na 6/09
Ostatnio zmieniony ndz wrz 06, 2026 12:21 am przez Aurora B. Swan, łącznie zmieniany 3 razy.
kotlet schabowy w jasnej panierce
49 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am whole again
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Evina J. Swanson, Ophelia Attwood, Erika Lindberg, Ruelle I. Prescott
Opis: Oddam moje panie na jakieś nowe wątki. Przygarnę tak naprawdę wszystko. Mogą być zarówno jednorazowe gierki, jak i możemy ustalić sobie jakąś relkę. W grę wchodzi naprawdę wszystko: oferty poważne i niepoważne, random encountery, szlajanie się po mieście, flirty i romanse, spotkania po kumpelsku, dzikie imprezy, a nawet zwyczajne spotkania w stylu nerdów. Każda moja pani ma coś ciekawego do zaoferowania. Jak zbierasz odznaki to mogę ci w tym pomóc.
Status: aktualne na 01/09
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
28 y/o
For good luck!
170 cm
tancerka emptiness
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Nerissa Whitelaw
Opis: Chciałabym znaleźć dla Nerissy trochę nowych osób, które z różnych powodów mogłyby pojawić się w jej życiu. Nie mam tutaj żadnego konkretnego schematu, którego chciałabym się trzymać, więc właściwie każda relacja jest do rozważenia. Przyjaźń, luźna znajomość, ktoś z przeszłości, nowa osoba, z którą wyjątkowo szybko znajdzie wspólny język, albo ktoś, z kim od początku będzie jej zdecydowanie nie po drodze. Jestem też jak najbardziej za relacjami bardziej skomplikowanymi — trochę napięcia, wzajemnych docinków, nieporozumień czy sytuacji, w których obie strony same nie są do końca pewne, co właściwie się między nimi dzieje.
Nerissa pracuje jako tancerka w klubie, więc to też może być jednym z miejsc, w których nasze postacie mogły się poznać, ale absolutnie nie musi. Równie dobrze możemy połączyć je przez wspólnych znajomych, szkołę, pracę, jakieś przypadkowe wydarzenie albo zwyczajny zbieg okoliczności. Nie trzeba nawet mieć dobrego powodu, żeby się poznać — czasem wystarczy pech.
Najbardziej zależy mi na tym, żeby nie ustalać od razu całej relacji. Możemy wymyślić jakiś początek, a później pozwolić postaciom robić swoje. Chętnie przyjmę zarówno coś spokojnego i przyjemnego, jak i relację, przy której po kilku postach zaczniemy się zastanawiać, kto właściwie pozwolił nam podjąć taką decyzję.
Jeśli masz jakiś pomysł i myślisz, że mogłoby z tego wyjść coś ciekawego — śmiało pisz. ❤️
Status: aktualne na 1.09
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
gall anonim
30 y/o
For good luck!
173 cm
⛧ demonolog od siedmiu boleści — okadza meble w paradokumentach ⛧
Awatar użytkownika
Demons? The scariest ones — that I've met so far — are ghosts of pure capitalism and humanity's stupidity driving the success of Labubu.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjifantastyczny
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Yonaka Levin i cała ekipa demonologów
Opis: Mam w sumie kilka pomysłów na lekkie, szybkie rozgrywki, jeżeli tylko ktoś jest zainteresowany:

⛧ Dla stróżów prawa: "Demonolog potrzebny od zaraz!"
Policja ponownie kontaktuje się z Yonaką, tym razem w sprawie pozornie rytualnego morderstwa. Wszystko wskazuje na satanistyczny kult, ale Yonaka szybko zauważa, że sprawca korzysta z symboliki, której… właściwie nie rozumie.
Rozgrywka bardziej o gdybaniu, ale z potencjałem na rozwinięcie o nowe wątki,. Polegamy na wymianie informacji oraz wspólnym budowaniu "sprawy".
⛧Dla świeżych zdobywców dziadkowych fortun i nieruchomości: "Dom po egzorcyzmie...?"
Twoja postać prosi Yonakę o sprawdzenie domu, w którym kilka miesięcy wcześniej odbył się kosztowny "egzorcyzm". Na miejscu nie znajduje żadnego ducha — znajduje natomiast ślady poważnych zniszczeń dokonanych przez poprzedniego „egzorcystę”.
Rozgrywka bazująca na ustaleniu, co naprawdę wydarzyło się podczas rytuału i gdzie zniknęły pieniądze schowane w skarpecie babci Hieronimy.
⛧ Dla gdybaczy oraz ludzi potrzebujących "wygadać się": "Ja absolutnie tylko na ostatnie pięć minut!"
Yonaka zamyka LaVoodoo, kiedy ktoś puka do drzwi z prośbą o "jedną małą rzecz". Po godzinie siedzi z obcą osobą przy herbacie i słucha historii jej życia lub ostatniej porażki. Przecież jesteśmy tylko ludźmi... prawda?
Rozgrywka spokojna, kameralna rozmowa bez żadnego wielkiego problemu do rozwiązania. Po prostu dwie osoby, które przypadkiem zaczynają rozmawiać.
⛧ Dla bohaterów bez peleryny: "Najgorsza randka w Toronto" ⛧
Ktoś namawia Yonakę na randkę w ciemno. Problem w tym, że osoba po drugiej stronie stołu rozpoznaje ją jako demonolożkę i przez całe spotkanie próbuje wykorzystać ją do opowiadania o własnych paranormalnych doświadczeniach. Twoja postać, widząc zażenowanie/zmęczenie na jej twarzy, postanawia wkroczyć do gry i uratować ją od ponurego losu.
Lekki wątek obyczajowy, randka, podczas której Yonaka coraz bardziej próbuje ustalić, czy druga osoba naprawdę jest nią zainteresowana, czy po prostu chce darmowej konsultacji paranormalnej, a zyskuje uwagę oraz wsparcie kogoś, kogo w ogóle się nie spodziwała.

Status: aktualne na 05/09
Ostatnio zmieniony sob wrz 05, 2026 1:58 am przez Yonaka Levin, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
tell me your name, demon!
27 y/o
For good luck!
180 cm
rozpieszczony synalek który lubi przepierdzielić hajs ojca
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Diego Sullivan Dorian Hawthorne Marco Moretti
Opis: Tak naprawdę to przyjmę na moich panów jakiekolwiek gierki, możemy zagrać o odznakę, możemy ustalić relację z góry jak nie chcesz zaczynać od pierwszego spotkania. Każdy z nich ma inny charakter więc, możemy dopasować, który pan pasuje bardziej do Twojej postaci, moze to być coś przypałowego, albo po prostu na spontanie.

Status: aktualne na 02.09
26 y/o
For good luck!
180 cm
utrzymanek i dusza towarzystwa w bogatym środowisku
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion, jego, jemu
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Simon Rossi
Opis: Szukam każdej gry od romansów po dawne nieprzyjemności. Chętnie zagrałbym o odznaki. Zależy mi na dość dynamicznej rozgrywce. Chcę też nabić na Simonie posty na kolejne multi. Dziękuję za Waszą uwagę. Obiecuję być fajny i szalony w postach.
36 y/o
For good luck!
168 cm
sierżant Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
remember the bad guys on the shows you used to watch on saturday mornings? well, these guys aren't like those guys. they won't exercise restraint, they will kill you if they get the chance.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Beatriz Gonzalez
Opis: Z przyjemnością zagram jakiś wątek dotyczący aktualnej, skomplikowanej sytuacji zawodowej panny Gonzalez. Może to być jakaś niezbyt przyjemna konwersacja na komisariacie, na którym o Betty krążą rozmaite plotki (przedstawię na priv) lub z kimś z półświatka, kto teoretycznie mógłby wiedzieć coś więcej na temat płotek pracujących dla bossów narkotykowych, z którymi pracował poprzedni partner mojej sierżantki. Mogę zagrać nawet jakiś wątek ons z mężczyzną napotkanym w jakimś pubie/barze, gdzie Betty będzie zalewała smutki. W razie czego jestem do dyspozycji tutaj lub na discordzie: fern_flowerr
33 y/o
For good luck!
185 cm
inwestor / filantrop w jego posiadłość
Awatar użytkownika
But there’s no such thing as free. There are only different and more horrible ways to be enslaved.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracji3. os. l. poj.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Elijah Nightingale
Opis: Inwestor, filantrop, człowiek, którego nazwisko zna każdy w mieście, choć mało kto potrafiłby powiedzieć o nim cokolwiek prywatnego. Przyjmę wątki biznesowe, salonowe i wszystko, co dzieje się przy okazji dużych pieniędzy – ale najbardziej interesują mnie relacje, w których ktoś zaczyna się domyślać, że publiczna wersja Elijaha nie do końca pokrywa się z tym, kim tak naprawdę jest za zamkniętymi drzwiami.

Wątki proste, dziwne, skomplikowane, szalone, niebezpieczne – rozruszajmy się!

Sloty: 0/2
Spoiler
Inwestuje w biznesy, które żerują na cierpieniu innych – nielubiane firmy ubezpieczeniowe z Ameryki czy przedsiębiorstwa naftowe.
Filantrop z niego tylko na pokaz – to sposób na pranie gotówki oraz znajdowanie łatwych, podatnych na manipulację ofiar potrzebujących pieniędzy.
Aktywny członek półświatka. Za opłatą zajmie się twoimi najbardziej wstydliwymi problemami.
Wie, jak sprzedać każdego. W dosłownym tego słowa znaczeniu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”